Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Okudum Rabbim kabul etsin

Eğer siper sayınız 62 milyon ise korkulacak birşey Yok gibi. Ama ayrıntılı görsem daha net yorum yapabilirim. Takviye multivitamin kullandırabilirsin eşine. Önlem amaçlı. Çok geçmiş olsun.

62.000.000
bu sekilde yazili.
morfoloji % 3
yrn adet olucam tup bebek diye suan en son karar.
korkuyorum.
cok tesekkur ederim.

62.000.000
bu sekilde yazili.
morfoloji % 3
yrn adet olucam tup bebek diye suan en son karar.
korkuyorum.
cok tesekkur ederim.
Rica ederim. Değerleriniz güzel spermin içeriği de güzelse yani çekirdeği falan er yada geç bebeğinize kavuşacaksınız böyle düşünün. Birdentüp bebeğe başlamadan önce yumurtanızı ve spermlerinizi bu aşamaya hazırlamanızı tavsiye ederim.

Bende degerlerinizi gayet iyi buldum hatta doğal yolla olma sansınız bile yüksek hakkınızda hayırlısı olsun

aslinda soyle ben septum ameliyati ve ardindan bi kac kez yapisiklik ameliyati oldum. doktorumda tekrar yapisiklik olmadan hemen tedaviye baslayacagiz dedi
bu sebepten riske atip bekleyemiyorumda

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Yeni hamisler siz naptınız ,bulantilar basladi mi ?

Beth18 sagol bilgin icin zaten ondan once de varikosel oldugu belliydi sbiz sevki hoca da olduk ameluytta basaril gecti bilemyrm artk nasip cok ta para alamdi ozelde denenelr kadar bilemyrm belkibde coktur

Beth18 sagol bilgin icin zaten ondan once de varikosel oldugu belliydi sbiz sevki hoca da olduk ameluytta basaril gecti bilemyrm artk nasip cok ta para alamdi ozelde denenelr kadar bilemyrm belkibde coktur
aslinda sen tam olarak sevki sert diye sormamissin bi arkadas sormus ben onu cevaplamisim canim. Tam olarak sorun neydi? Onceki mesajlari okudum cunku direk senin sorunu bulamadim. Ben sadece sevki serte gittigimde elle muayenede kaan aydos varikosel yok dedi. Devlet hast.deki dr. Doppler sonucu yok dedi. Ama serki sert daha muayene etmeden kesin varikosel vardir ondan bu degerler dusuk dedi. Sonra muayene etti evet var ameliyat olmali dedi. Sonra doppler cektirdik dusuk derecede cikmasina ragmen ameliyat olmali dedi. Ameliyat sonrasi bebeginiz olur dedi. Ameliyat ucreti 2000 tl idi yanlis hatirlamiyorsam. Evet diger hast.lere gore uygun bi fiyatti. Ama dr.un hali tavri pek hosuma gitmedi. Daha muayene etmeden kesin varikoseldir falan diyince biraz sogudum acikcasi. Ama sizin dereceniz yuksektir ve ameljyat sonucu basari elde etmissjnizdir o zaman guzel olmustur. Onlari da yazmamissin.

Evt canm bzde 2 bn tl verdk bizde doppler vardi 3 derece iyi gecti dedi yani en azndn suan icn bi agri bsy yk dha yeni 2 ay olmadi ama bu konuda uzmn bi doktr duyymsn belki yasar ozgok oda 7 bn tl dddi sndi soyle dunsyrm varikosel varsa mikrocerrhide yapyldysa ckta sknti olmz tabiki kismet ama tabiki daha snclr ne olr bllm bekyyrz bzm sayi iyi ama hiz sknti Beth18

Perican senden de güzel haberler geliyor maşallah devamı gelsin inşallah çoğul güzel bi gebeliğin olur limonlu gibi.sen nerde yaptırıyorsun ank damı?ank ise hangi merkezde?
Cok sagol kardesim. Masallah simdilik oyle. Cok isterim ikiz olmasini Istanbul'da oluyor benim tedavim

P Perican01 peri ablacım.. minnoşlar ne durumda merak ettim. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
@Rm_angel canım sende durumlar nasıl?
Cumartesi 5.gun transferi olacaklar canim. Guzel haberlerimi paylasacagim insallah. Ilac coraspirin, entrofem, devid, b12, ferrum ve fitil olarakda progestan kullandim bu hafta

Bizim akrabamiz uroloji uzmani var o dusuk dereceyse eger kesinlikle yaptirmayin. Bosu bosuna ameliyat olunan yerdeki sjnirler zedelenecek tup bebege yonelin demisti. Bizde o yuzden oyle yaptik. Sevki sert buna ragmen ameliyat dedigi icin huylanmistim ondan. Sizin 3.derece ileri oluyor sanirim. O zaman iyi yapmissiniz. Evet bende baskentteki bir dr. Vardi ona gittik ameliyat 3.5 demislerdi. O yuzden bana da uygun gelmisti
Cumartesi 5.gun transferi olacaklar canim. Guzel haberlerimi paylasacagim insallah. Ilac coraspirin, entrofem, devid, b12, ferrum ve fitil olarakda progestan kullandim bu hafta
simdiden hayirli ugurlu olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…