sonican için okudum dua ettim Rabbim en kısa zamanda gönlünde ki muradını nasip etsin
sonican icin okudum Allah kabul etsin
Bendesonican kardesimiz için okudum dua ettim
@_kunfeyekun_ vesonican arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin gönüllerindeki muradı versin İyi haberlerini buradan almak nasip olsun
sonican canım senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler kızlar. Ağzınıza yüreğinize sağlık. En yakın zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallahsonican kardesim icin okuycam birazdan. Allah onunda gonlune gore versin, bebisleri tez vakitte supriz olarak giriversin hayatlarina
okudum rabbim kabul etsin daha önceki kardeşlerime de okudum ama yazmadım.@Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
Milyaay
@Efulimm41
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
sonican arkadaşımız için okuyoruz. Eşinin sperm değerlerinde ufak sorunlar olduğu için tedavi görüyorlar. Rabbim kendisine ve eşine şifa versin.
Şifa bulmaları için 100 ya Şafi c.c esmasını çekiyoruz.
Hayırlı evlat sahibi olmaları için
Allahümme Ya Evvelü 100 defa
Duaların kabul olması için ise Allahümme Ya Mücib 60
Defa okuyoruz.
Rabbim hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
Hadi inşallah hayırlı güzel sonuçlar almaya başlarsın.İğneye başladım cnm dün akşam cumartesi kontrolüm var merakla bekliyorum bende
Gelişimleri hakkında gün gün haber almıyor musun?Cumartesi 5.gun transferi olacaklar canim. Guzel haberlerimi paylasacagim insallah. Ilac coraspirin, entrofem, devid, b12, ferrum ve fitil olarakda progestan kullandim bu hafta
Evet canım çıktı çok şükür. Morfoloji düzende 2 çıktı ilk kez sıfır harici bir sayı gördüm ama hız %1 yerinde haraket %2 geri kalanı haraketsiz. Anladığım kadarıyla %80 canlılığımız var. %18 DNA hasarı var %58 de oksidatif stres çıktı.Saklicennet canım arada kaçırmışım sonuçlarınız çıktı mu ? DNA hasarı var mı ?
Canım arkadaşımız için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yarın iyi haberler alır@Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
Milyaay
@Efulimm41
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
sonican arkadaşımız için okuyoruz. Eşinin sperm değerlerinde ufak sorunlar olduğu için tedavi görüyorlar. Rabbim kendisine ve eşine şifa versin.
Şifa bulmaları için 100 ya Şafi c.c esmasını çekiyoruz.
Hayırlı evlat sahibi olmaları için
Allahümme Ya Evvelü 100 defa
Duaların kabul olması için ise Allahümme Ya Mücib 60
Defa okuyoruz.
Rabbim hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
Morfoloji yükselmiş en azından. Sayı nasıl peki ? Canlılık da çok iyi değil mi ? Oksidatif stresi bilmiyorum bi tekEvet canım çıktı çok şükür. Morfoloji düzende 2 çıktı ilk kez sıfır harici bir sayı gördüm ama hız %1 yerinde haraket %2 geri kalanı haraketsiz. Anladığım kadarıyla %80 canlılığımız var. %18 DNA hasarı var %58 de oksidatif stres çıktı.
Sayı 40 milyon canım.Morfoloji yükselmiş en azından. Sayı nasıl peki ? Canlılık da çok iyi değil mi ? Oksidatif stresi bilmiyorum bi tek
Birşey olmaz fakat biraz daha araştırın daha iyi vitaminler var bence. Ama yine de siz bilirsiniz bu tarz vitaminlerin yan etkisi Yok.Kizlar kafamiza gore doktora sormadan proxeed plus kullansak bisey olur mu?
Kullandiklarimiz sunlar:
Keciboynuzu kürü
Dogal Ari sut-bal-polen-propolis
Dogal e vitamini
Çaksir kökü suyu
Bunlarin ustune bir de proxeed ortaligi karistirir mi sizce?
İnşallah canım bence gerçekten çözüme ulaşacaksın. Ben inanıyorum Kaan hoca inşallah hepimize vesile olur. Evet onu ben de düşündüm canlılık yüksek ama hareket nasıl diye.Sayı 40 milyon canım.
Oksidatif stres yüksek. Canlılık iyi ama beden haraket yok en fazla %7 çıkıyor haraket onu çözemedik bir türlü. Morfolojinin 2 çıkması bile mutlu etti beni. Ay sonu Kaan hocaya gideceğiz inşallah yardımcı olur.
Hoşgeldiniz. Çok geçmiş olsun. Yapı bozukluğu ciddi seviyede mi? 5 yıl uzun bir süre..Meraba arkadaslar ben bugün üye oldum bu sayfada çok faydali güzel yorumlariniz var hepsini okuyacam insallah. Benimde 5 yildir evliyim çocugumuzolmuyor. Eşimin spermlerinde yapi bozuklugu varmis. SPERRA ve PROXEED PLAS bu ilaclardan birini iki ay kullan bi bakalim dedi. Belki yorumlarda yazmişsinizdir ama daha okuyamadim. Bu ilaclari kullanip faydasini gören oldumu.
Elimden gelen herşeyi yapıyorum hiçbirşeyden kaçınmıyorum. Ama yükselmiyor anlamadım. Kaan hoca umarım vesile olur da bizim uyuşuklar haraketlenir. Sperm yaşlanması normal çıktı %22 gerisi normalse canlı olarak yorumladık biz ama ne anlama geliyor bunu en iyi Dr söyler.İnşallah canım bence gerçekten çözüme ulaşacaksın. Ben inanıyorum Kaan hoca inşallah hepimize vesile olur. Evet onu ben de düşündüm canlılık yüksek ama hareket nasıl diye.
Ya cnm sen hareket için neden solgarın l karnitin şurubunu hiç düşünmedin bizde hareket ciddi oranda arttı bana göre o fayda sağladıElimden gelen herşeyi yapıyorum hiçbirşeyden kaçınmıyorum. Ama yükselmiyor anlamadım. Kaan hoca umarım vesile olur da bizim uyuşuklar haraketlenir. Sperm yaşlanması normal çıktı %22 gerisi normalse canlı olarak yorumladık biz ama ne anlama geliyor bunu en iyi Dr söyler.
Birşey olmaz fakat biraz daha araştırın daha iyi vitaminler var bence. Ama yine de siz bilirsiniz bu tarz vitaminlerin yan etkisi Yok.
Evet canım onlar aklımda hep sadece ilk alt yapıyı sağlamlaştıralım sonra ben aklımda ki takviyelere geçeyim diye bekliyorum. Kaan hocayla konuşalım onun tedavisinde haraket edelim o esnada ben de kullanırım. Promen k daki miktar bile az geliyor. Bizde ne promen ne de proxeed işe yaramadı.Ya cnm sen hareket için neden solgarın l karnitin şurubunu hiç düşünmedin bizde hareket ciddi oranda arttı bana göre o fayda sağladı
Ben çok yönlendirmek istemiyorum. Sadece şu sorunum var ne iyi gelir tarzında ki sorulara cvp veriyorum. Çünki bu tarz vitaminlere baya paralar veriliyor. Söylerim işe yaramazsa çok üzülürüm. Bir de etkisi en az 3 ayda belli oluyor. 3 aylık ilaç ve para benim yüzümden heba oldu diye düşünürüm. Sadece sana şunu söyleyebilirim. Probleminiz neyse ona odaklanın. Morfolojinise sorun ona ne iyi gelir en çok hangi vitamin de var. Hız ise ona ne iyi gelir hangi vitamin de var sayı ise oda aynı. Bu şekilde düşünürsen çözüme gidersin. Bir de belli başlı şeyler var mesela l arjinin, l carnitin, çinko, selenyum, folik asit, e, c, Q10 ve glütatyon muhakkak olmalı bir vitaminin içinde bunlar birlikte kullanılırsa sonuç daha kolay alınıyor.Mesela ne var? Neofortili okudum, bir de a ile baslayan birsey vardi ama proxeed en etkili diye okudum. Tabi etki etmeyende olmus, hatta kotuye giden de. İnsan umutlaniyor ne duysa onu da deniyim diyor:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?