Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Of ne kadar cok sey var:/ Rabbim hepimize yardim etsin. İlac firmalari ne bulduysa uretmis, biz de ne bulursak deniyoruz caresizlikten:/ Cok sagolun, biraz daha arastirma yapayim ben o halde

Evt bide simdi adama bsy diyemk cnki biz bska yer de iki kez gorunduk onlar var dedi biz ameliyt icn mikrocerrhi yaock doktr aradik direk olmk istyrz dye gttk var mi dye gtmdk para istmyn adam da yok ya iste s onemli olan skntiyi hal etti mi ins guzel olr Beth18

Teşekkür ederim doktor 2 ay proxeed kullan aşilama yapalim dedi bende kararsizim daha önce iki aşilamam oldu. Buraya tüp bebek başvurusu icin gelmistik devlet hastanesi. Başvuru olsun diye ne deseler yapmak zoru

Kaan hoca solgarların takviyesini hiç vermedi bize ben çaktırmadan ekstra aldım tabi sayımız artmasada morfoloji ve hız arttı devam ediorum çünkü ev dolu keçiboynuzu kürünede başladım daha da artmazsa benden bu kadar arkadas dicem bu ne ya tüp bebege kadar bişe yapmıcam

solgarın male multiple diye bir vitamini var onuda araştır canım.
Biliyorum Kaan hoca vermez zaten ben alacağım ama bizde vitaminler nie işe yaramadı onu çözse yeter. Ne sayı arttı ne hız. Bizim sorunumuz ne ? varikosel değilse?? Eşime bir anda herşeyi vermek istemedim aşama aşama sorunları çöze çöze gidelim dedim gide gide Kaan aydosa gittim.

Gunaydin kizlar

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Gününüz güzel ve aydınlık geçsin inşallah.
gunaydin canim

evet bak size gittiginiz her dr var demis o zaman orada ameliyat olmaniz iyi olmus hem adam ameliyat konisunda deneyimliymis. Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Allah en kisa zamanda saglikli hayirli bebisler nasip etsin

günaydın kızlar,cumamız mübarek olsun..
Rabbim bu mübarek günün hürmetine herkese gönlündeki muradı nasip etsin inşAllah..

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
T Tubeee

Bugün cuma olduğu için kendimize okuyoruz.
4 cuma üst üste samimiyetle 1000 Ya EVVEL C.C zikri çekilirse c. Allah o kimseyi çocuk sahibi yapacaktır buyrulmuş. Bizlerde inanarak ve samimiyetle kendimiz için niyetlenip okuyoruz. Rabbim inşallah bizleri hayırlı evlatlar ile müjdelesin.

Nedeennnn yoksaaaa bir durum muu vaarrrr :)
Ben zaten her cuma 1000 ya evvel cekiodum bu ay senin icin de cekecegim canim
Ayy canım benim allah razı olsun ettiğin dualar seni de bulsun inşallah. Ben geçen cuma çekmeye başladım. Bol bol istiğfar çekiyorum. Belki engel olan günahım vardır af olsun inşallah.
Ne durumu olacak dünyalık işler işte. Bu işlerin içinde birde 2. Üniversitemi okuyorum. Sınavlar yaklaştı. Spor, ev, eş, aile derken bazen çok yoğun oluyorum.
Birde bir grup var her gün bir ark Meryem süresi okuyoruz orada da olmaya çalışıyorum. Çok yavaş okuyabildiğim için yetişmiyor bazen.
Allahtan çalışmıyorum.

Allah kabul etsin inş dualarını. Çabalarının mükafatını alırsınız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…