Ben çok yönlendirmek istemiyorum. Sadece şu sorunum var ne iyi gelir tarzında ki sorulara cvp veriyorum. Çünki bu tarz vitaminlere baya paralar veriliyor. Söylerim işe yaramazsa çok üzülürüm. Bir de etkisi en az 3 ayda belli oluyor. 3 aylık ilaç ve para benim yüzümden heba oldu diye düşünürüm. Sadece sana şunu söyleyebilirim. Probleminiz neyse ona odaklanın. Morfolojinise sorun ona ne iyi gelir en çok hangi vitamin de var. Hız ise ona ne iyi gelir hangi vitamin de var sayı ise oda aynı. Bu şekilde düşünürsen çözüme gidersin. Bir de belli başlı şeyler var mesela l arjinin, l carnitin, çinko, selenyum, folik asit, e, c, Q10 ve glütatyon muhakkak olmalı bir vitaminin içinde bunlar birlikte kullanılırsa sonuç daha kolay alınıyor.
Evt bide simdi adama bsy diyemk cnki biz bska yer de iki kez gorunduk onlar var dedi biz ameliyt icn mikrocerrhi yaock doktr aradik direk olmk istyrz dye gttk var mi dye gtmdk para istmyn adam da yok ya iste s onemli olan skntiyi hal etti mi ins guzel olrEvt canm bzde 2 bn tl verdk bizde doppler vardi 3 derece iyi gecti dedi yani en azndn suan icn bi agri bsy yk dha yeni 2 ay olmadi ama bu konuda uzmn bi doktr duyymsn belki yasar ozgok oda 7 bn tl dddi sndi soyle dunsyrm varikosel varsa mikrocerrhide yapyldysa ckta sknti olmz tabiki kismet ama tabiki daha snclr ne olr bllm bekyyrz bzm sayi iyi ama hiz skntiBeth18
okudum rabbim kabul etsin daha önceki kardeşlerime de okudum ama yazmadım.
Teşekkür ederim doktor 2 ay proxeed kullan aşilama yapalim dedi bende kararsizim daha önce iki aşilamam oldu. Buraya tüp bebek başvurusu icin gelmistik devlet hastanesi. Başvuru olsun diye ne deseler yapmak zoruHoşgeldiniz. Çok geçmiş olsun. Yapı bozukluğu ciddi seviyede mi? 5 yıl uzun bir süre..
Biz proxeed kullandık faydasını görmedik fakat biz hiç bir vitaminin faydasını haraket katma açısından göremedik. Yanlış yönlendirmek istemem ama daha iyi vitaminler var. İçerik konusunda vitaminleri biraz daha inceleyin.
Kaan hoca solgarların takviyesini hiç vermedi bize ben çaktırmadan ekstra aldımEvet canım onlar aklımda hep sadece ilk alt yapıyı sağlamlaştıralım sonra ben aklımda ki takviyelere geçeyim diye bekliyorum. Kaan hocayla konuşalım onun tedavisinde haraket edelim o esnada ben de kullanırım. Promen k daki miktar bile az geliyor. Bizde ne promen ne de proxeed işe yaramadı.
Teşekkür ederim doktor 2 ay proxeed kullan aşilama yapalim dedi bende kararsizim daha önce iki aşilamam oldu. Buraya tüp bebek başvurusu icin gelmistik devlet hastanesi. Başvuru olsun diye ne deseler yapmak zorundayiz.
Eşimin sperm sayisi 35 ml. İleri hareketli %15 doktorda bilmiyorum yaa ne yapacagim
Kaan hoca solgarların takviyesini hiç vermedi bize ben çaktırmadan ekstra aldımtabi sayımız artmasada morfoloji ve hız arttı devam ediorum çünkü ev dolu keçiboynuzu kürünede başladım daha da artmazsa benden bu kadar arkadas dicem bu ne ya tüp bebege kadar bişe yapmıcam
gunaydin canimHayırlı sabahlar arkadaşlar. Gününüz güzel ve aydınlık geçsin inşallah.
evet bak size gittiginiz her dr var demis o zaman orada ameliyat olmaniz iyi olmus hem adam ameliyat konisunda deneyimliymis. Insallah guzel sonuclar alirsiniz. Allah en kisa zamanda saglikli hayirli bebisler nasip etsinEvt bide simdi adama bsy diyemk cnki biz bska yer de iki kez gorunduk onlar var dedi biz ameliyt icn mikrocerrhi yaock doktr aradik direk olmk istyrz dye gttk var mi dye gtmdk para istmyn adam da yok ya iste s onemli olan skntiyi hal etti mi ins guzel olrBeth18
Canım l-carnitin ne kadar kullandınız hareket kaçtan kaça yükseldiYa cnm sen hareket için neden solgarın l karnitin şurubunu hiç düşünmedin bizde hareket ciddi oranda arttı bana göre o fayda sağladı
Canım biraz geç kaldım bugün
Nedeennnn yoksaaaa bir durum muu vaarrrr :)Canım biraz geç kaldım bugün
Arada böyle olacak gibi görünüyor.
Ayy canım benim allah razı olsun ettiğin dualar seni de bulsun inşallah. Ben geçen cuma çekmeye başladım. Bol bol istiğfar çekiyorum. Belki engel olan günahım vardır af olsun inşallah.Nedeennnn yoksaaaa bir durum muu vaarrrr :)
Ben zaten her cuma 1000 ya evvel cekiodum bu ay senin icin de cekecegim canim
Ayy canım benim allah razı olsun ettiğin dualar seni de bulsun inşallah. Ben geçen cuma çekmeye başladım. Bol bol istiğfar çekiyorum. Belki engel olan günahım vardır af olsun inşallah.
Ne durumu olacak dünyalık işler işte. Bu işlerin içinde birde 2. Üniversitemi okuyorum. Sınavlar yaklaştı. Spor, ev, eş, aile derken bazen çok yoğun oluyorum.
Birde bir grup var her gün bir ark Meryem süresi okuyoruz orada da olmaya çalışıyorum. Çok yavaş okuyabildiğim için yetişmiyor bazen.
Allahtan çalışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?