bulantilarim cok canim. Basimda agridi bugun tum gun nobet tuttum hala tutuyorum. Ama hicbiri icin sikayetci degilim. Olmamaliyim diyorum hep kendime. Hormonlar konusunda da dun aksam eskmle yoktan yere kavga ettim. Aslinda muhim bisey degildi ama cat diye birsey soyledim esimi de uzdum kendimde aglamaktan helak oldum. Kendime cok kizdim. Ama ben hic kus duramam oda bu sefer yakin davrandi. Hemen baristik yani dakikalar bile surmedi. Artik biraz daha kontrollu olucam. Kendme bebeklerime esime zarar verdim. Bi daha yapmicam.Beth18 nasilsin bulantin var mi hormonlarin tavan yapti mi bir aglamak bir gulmek :)
Hayir cnm. Simdi sen soyliyince panik oldum bunlar beni neden aramiyolar yoksa gun gun bilgimi vermeleri gerekiyor diye. Aradim, hersey yolunda biz gun gun kontrolerini yapiyoruz olumsuz b durumla karsilassak zaten sizi arar transferi one cekeriz vs merak etmeyin hersey iyi dediler.Gelişimleri hakkında gün gün haber almıyor musun?
İnşallah senden de güzel haberler alacağız.
Aaa ne okuyorsun canim?Ayy canım benim allah razı olsun ettiğin dualar seni de bulsun inşallah. Ben geçen cuma çekmeye başladım. Bol bol istiğfar çekiyorum. Belki engel olan günahım vardır af olsun inşallah.
Ne durumu olacak dünyalık işler işte. Bu işlerin içinde birde 2. Üniversitemi okuyorum. Sınavlar yaklaştı. Spor, ev, eş, aile derken bazen çok yoğun oluyorum.
Birde bir grup var her gün bir ark Meryem süresi okuyoruz orada da olmaya çalışıyorum. Çok yavaş okuyabildiğim için yetişmiyor bazen.
Allahtan çalışmıyorum.
Nobet olayi sorun ya .Olur arada oyle takilma hormonlardan gerçekten .Benim de koku hassasiyetim cok fazlaydi esime surekli ustunu degistir dus al diyordum sonra uzuluyordum.bulantilarim cok canim. Basimda agridi bugun tum gun nobet tuttum hala tutuyorum. Ama hicbiri icin sikayetci degilim. Olmamaliyim diyorum hep kendime. Hormonlar konusunda da dun aksam eskmle yoktan yere kavga ettim. Aslinda muhim bisey degildi ama cat diye birsey soyledim esimi de uzdum kendimde aglamaktan helak oldum. Kendime cok kizdim. Ama ben hic kus duramam oda bu sefer yakin davrandi. Hemen baristik yani dakikalar bile surmedi. Artik biraz daha kontrollu olucam. Kendme bebeklerime esime zarar verdim. Bi daha yapmicam.
Canım 1 gün 3 gün ve 5. gün arayıp bilgi veriyorlar yani benim tüpbebek merkezi öyle veriyordu seninki vermiyor demekki umarım herşey yolundadırHayir cnm. Simdi sen soyliyince panik oldum bunlar beni neden aramiyolar yoksa gun gun bilgimi vermeleri gerekiyor diye. Aradim, hersey yolunda biz gun gun kontrolerini yapiyoruz olumsuz b durumla karsilassak zaten sizi arar transferi one cekeriz vs merak etmeyin hersey iyi dediler.
Oluruna birakiyorum v stres yapmamaya calisiyorum cnm. Eminim hersey guzel olacak Allahin izniyle
Sosyoloji okuyorum canım. Ben sosyoloji/psikoloji alanlarını seviyorum. Çalışır mıyım bilmiyorum. Bebişim olursa onu kendim yetiştirmek istiyorum. Yardımcıya falan bırakamam temelini kendim oluşturmak istiyorum. Kreş zamanı belki çalışabilirim. Saatlerim uyarsa. Benim bir de sorunum eşim çalışma günleri çok az.. genelde evde onu da tek bırakmak istemiyorum. Evlenince çalışmayı bıraktım fakat okumayı seviyorum.Aaa ne okuyorsun canim?
Ben de istiyorum aslinda ama isime yarayacak bir bolum ancak egitimle ilgili olur ancak.
Biz sitesindeki numarasından ulaşıyoruz belki peş peşe 40/50 kez aradık düştü.Arkadaşlar kaan aydosa nasıl ulaştınız siz internetdeki numara sürekli meşkul
biz aramaya devam edelim ozamanBiz sitesindeki numarasından ulaşıyoruz belki peş peşe 40/50 kez aradık düştü.
Kaan hocanın morfoloji ve sayı konusunda bi takıntısı yok o konuda emin ol ama hıza inşallah bi açıklama getirir melek arkadasımsolgarın male multiple diye bir vitamini var onuda araştır canım.
Biliyorum Kaan hoca vermez zaten ben alacağım ama bizde vitaminler nie işe yaramadı onu çözse yeter. Ne sayı arttı ne hız. Bizim sorunumuz ne ? varikosel değilse?? Eşime bir anda herşeyi vermek istemedim aşama aşama sorunları çöze çöze gidelim dedim gide gide Kaan aydosa gittim.
3 aydır kullanıyoruz ileri hareket 21 den 36 ya çıktı yerinde hareket haric yani canmCanım l-carnitin ne kadar kullandınız hareket kaçtan kaça yükseldi
Asıl meslegin ne ki?Sosyoloji okuyorum canım. Ben sosyoloji/psikoloji alanlarını seviyorum. Çalışır mıyım bilmiyorum. Bebişim olursa onu kendim yetiştirmek istiyorum. Yardımcıya falan bırakamam temelini kendim oluşturmak istiyorum. Kreş zamanı belki çalışabilirim. Saatlerim uyarsa. Benim bir de sorunum eşim çalışma günleri çok az.. genelde evde onu da tek bırakmak istemiyorum. Evlenince çalışmayı bıraktım fakat okumayı seviyorum.
İnşallah canım inşallah. Artık biri bize birşey desinnnnnnn.Kaan hocanın morfoloji ve sayı konusunda bi takıntısı yok o konuda emin ol ama hıza inşallah bi açıklama getirir melek arkadasım
Benimkide aynısını söylüyor örnek miktarım daha az oluyor dio demekki anlıyorlar bi fark varİnşallah canım inşallah. Artık biri bize birşey desinnnnnnn.
Ben inanıyorum sizin de sayı yükselecek. Benim eşim diyor ki ilişki esnasında bence sperm sayısı daha çok oluyordur. TIb da yeri ne bilmiyorum fakat öyle hissediyormuş.
Bilmiyorum ki çok karıştığım bu aralar...Asıl meslegin ne ki?
Esinin maas durumu iyise cocugu buyutene kadar calismazsin dedigin gibi.
Aslinda hamile kalana kadar calissan iyi olmaz mi? Kafani dagitmak icin cok iyi olur senin icin.
Tabi sen daha iyi bilirsin ama inan canim 3 gun evdeyim 4 gun okulum var ve evdeyken surekli nette biseylerle mesgulum. Surekli birseyler yapmaliyim modundayim. Ama okuldayken dersti nobetti zaman nasil geciyor anlamiyorum bileBilmiyorum ki çok karıştığım bu aralar...
Evet evet anlıyorlar ama bizde hız olmadığı için pek işe yaramıyor. İnşallah sizde güzel sonuçlar yakın.Benimkide aynısını söylüyor örnek miktarım daha az oluyor dio demekki anlıyorlar bi fark var
Kamuda mı görev yapıyorsun? Bir bayan için öğretmenlik iyi galiba. Ben hep özelde çalıştım bazen sürem uzuyordu heleki toplantı zamanları gece 12 de işten çıktığımı biliyorum.Tabi sen daha iyi bilirsin ama inan canim 3 gun evdeyim 4 gun okulum var ve evdeyken surekli nette biseylerle mesgulum. Surekli birseyler yapmaliyim modundayim. Ama okuldayken dersti nobetti zaman nasil geciyor anlamiyorum bile
koku hassasiyetimde var her girdigim ortami havalandirmazsam duramiyorum. Sinifa giriyorum ogrencilere sinifi havalandirin diyorum. Soguk gunlerde ogrenciler usuyoruz hocam diyip duruyolardi. Ama artik isindide onlarda bende rahatladimNobet olayi sorun ya .Olur arada oyle takilma hormonlardan gerçekten .Benim de koku hassasiyetim cok fazlaydi esime surekli ustunu degistir dus al diyordum sonra uzuluyordum.
Aynen cnm lisede gorev yapiyorum.Kamuda mı görev yapıyorsun? Bir bayan için öğretmenlik iyi galiba. Ben hep özelde çalıştım bazen sürem uzuyordu heleki toplantı zamanları gece 12 de işten çıktığımı biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?