Bizde de beslenme saati var ya o esnada cok zorlaniyorum. Kizartmalar yumurtalar en son yasakladımkoku hassasiyetimde var her girdigim ortami havalandirmazsam duramiyorum. Sinifa giriyorum ogrencilere sinifi havalandirin diyorum. Soguk gunlerde ogrenciler usuyoruz hocam diyip duruyolardi. Ama artik isindide onlarda bende rahatladim
Aynen cnm lisede gorev yapiyorum.
Ozel sektor maalesef cok zor. Bizim en azindan saatimiz belli, duzenimiz belli. Bir de benim 4 gun dersim 2 gun 1 bucukta, 2 gun de 3 bucukta bitiyor. Fazla ders almak istemedim.Bayagi part time calisiyorum bu sene sukur :))
Aaa çok iyi maaşallah. Bende öyle çalışmak isterim.Aynen cnm lisede gorev yapiyorum.
Ozel sektor maalesef cok zor. Bizim en azindan saatimiz belli, duzenimiz belli. Bir de benim 4 gun dersim 2 gun 1 bucukta, 2 gun de 3 bucukta bitiyor. Fazla ders almak istemedim.Bayagi part time calisiyorum bu sene sukur :))
Offf boyle bir okulda ben de yilardim sanirim.Ben ortaokuldayım pazartesi salı çarşamba 11 de bitiyor dersim ama 6.40 da başlıyoruz. 6 da uyanıyorum. Perşembe cuma 7 saat dersim var ve 2 gün nöbetçiyim. Helak oluyoruz resmen. Ve bizim okul müdürü kafayı başarıyla bozmuş halde haftada en az iki defa çat kapı gelir kontrol yapar oturuyor musun ayakta mısın sınıf yönetimin nasıl ders anlatıyor musun ? Hele elinde telefon varsa bittin sen kara listedesin. Aslında MEBte çok iyi değil artık. Velisi ayrı dert çocuklar zaten Allah’a emanet çok yıpratıcı. Evin borcu bitsin araba da alırsak bi de inş doğal olur da olmazsa tüp bebek içinde para biriktirirsek 15 saat ders tek alıcam. Sınıfta almak istemiyorum. Büyükşehir’den taşınmak istiyorum bi orta halli ilçeye. Doğallık sadelik arar oldum. 2 bin öğrenci 100 öğretmen yıldım artık.Saklicennet cnm evde oturmak en güzeli. Tadını çıkar.
Ayy bende okulda yemek cikiyor bazen cok kotu oluyorum bazen ac olmasamda oraya yoneliyorum. Oglenleri bi corba iciyorum iyi oluyor yemekhanede.Bizde de beslenme saati var ya o esnada cok zorlaniyorum. Kizartmalar yumurtalar en son yasakladım
canim benim. Aslinda tereddut ediyorum yazarken acaba kardeslerimin kalbini kirar miyim, yada uzer miyim diye? Ama biz birbirimizin her anina tanik oldugumuz icin yazmakta istiyorum. Her duamda varsiniz emin olun. Ozellikle topikteki arkadaslarim diyorum dua ederken. Inaniyorum olacagina. Gecen gun bir arkadas sanirim
Offf boyle bir okulda ben de yilardim sanirim.
Buyuksehirlerde zor dedigin gibi. Ogrenciler ozguven ayagina saygisiz, veliler bilinclilik ayagina saygisiz. Zaten bakanlik ogretmenligi itibarsizlastirma konusunda oldukca basarili!
Benim sansim her kademede calisabiliyorum. Daha once ortaokuldaydim cok zordu fakat suan iyi bir lise turunde gorev yapiyorum. Doguda da olunca ogrencilerde hala ogretmene saygi kavrami kaybolmamis cok sukur.
Allah kolaylik versin. 100 ogretmenle neden 2 nobet veriyorlar
Aaaa zumre buldum kendimeee :)))Bende doğudayım cnm ama Büyükşehir burası. Okul çok büyük bide aslında pisliğine veriyor 2 nöbeti. Bir kolidorda 2 yada 3 öğretmen var nöbet tutan. İngilizceciyim bende istesem geçebilirim her kademeye. İlk okulda çalıştım sıkıldım orada İngilizceyi unuttuk resmen. Ortaokul güzel ama işte bizim idare ve okul sıkıntılı. Liseyi bilmiyorum ama öğrenciler büyük saygısızlık yapabilirler diye tercih etmedim hiç. Bi dönem çalıştım lisede ücretli öğretmen olarak eşim istemedi çocuklar çantama mektup atıyordu. Eşim denk geldi bi defa 2. Dönem çalıştırmadı zaten atandım ondan sonra bi ilkokula. Allah hayırlı insanlarla tanıştırsın bizi bu çok önemli aslında.
Nerede okudun cnm ??? tayin istiycez inş haziranda. Belki düşünürüz ...zeynepppppppp sana katılıyorum keşke imkanım olsa güzel ve küçük bir yerde yaşayabilsem.. büyük şehirler insanları insanlıktan çıkarıyor. Ben Anadolu’da üni okudum. O kadar temiz o kadar güzeldi ki herşey... İstanbul’a geldim o huzur gitti. İmkanın varsa değerlendir.
Aaaaaa zümrem inş bi düşünecem bunu iyi ni Anadolu lisesi olabilir aslında. Eşimi ikna edersem neden olmasın kiiiii. Ben turizm meslek lisesinde çalışmıştım. Orası da pek iç açıcı değildi.Aaaa zumre buldum kendimeee :)))
Canim eger ki bundan sonra kucuk bir yere gitmeyi dusunuyorsan ve iyi bir lise acik olursa tavsiye ederim.
Yasimiz gectikce mektup yonunden rahat oluruz korkma :))
Offf ne gereksiz 2 nobetci vermesi. Ben 1 katin tamamina bakiyorum 10 sinif 3 koridor :) Nobet parasi cikinca mudurlerin eli iyice guclendi sanki 3 kurusun pesindeyiz alsinlar kendileri tutsun nobeti :)
Anadolu liseleri bile seviye seviye biliyorsun. Ben sosyal bilimler lisesindeyim. Hazirlik sinifi olmasi cok cok iyi. Ortaokulda korelmistim resmen. Suan derse girmeden acip calisiyorum surekli bir gelisme halinde insan.Aaaaaa zümrem inş bi düşünecem bunu iyi ni Anadolu lisesi olabilir aslında. Eşimi ikna edersem neden olmasın kiiiii. Ben turizm meslek lisesinde çalışmıştım. Orası da pek iç açıcı değildi.
İfşa olmayayım özelden yazıyorum. Kendimden o kadar bahsettim ki biri aaa demek sendin o diyecek.Nerede okudun cnm ??? tayin istiycez inş haziranda. Belki düşünürüz ...
Canım bizde hareket 0 5 gün oldu başlayalı umarım faydasını görürüz tüp düşünüyoruz ama hareket olmayınca ondan da korkuyorum açıkçası3 aydır kullanıyoruz ileri hareket 21 den 36 ya çıktı yerinde hareket haric yani canm
Hiç mi haraket yok. Bizde de en son %1 çıktı.Canım bizde hareket 0 5 gün oldu başlayalı umarım faydasını görürüz tüp düşünüyoruz ama hareket olmayınca ondan da korkuyorum açıkçası
Anadolu liseleri bile seviye seviye biliyorsun. Ben sosyal bilimler lisesindeyim. Hazirlik sinifi olmasi cok cok iyi. Ortaokulda korelmistim resmen. Suan derse girmeden acip calisiyorum surekli bir gelisme halinde insan.
Bu sene mi tayincisiniz siz de? Biz de gidiyoruz ama genelde akdeniz yazdik bakalim nasik olacak
Insallah hamile kalirsiniz ve kolay gecer riskli olmaz ,kanama yasamazsiniz canim .Allah en guzelini nasip etsin
Yemekhane olsa da girmezdim kötü anilarim var gecmis yıllardan :))Ayy bende okulda yemek cikiyor bazen cok kotu oluyorum bazen ac olmasamda oraya yoneliyorum. Oglenleri bi corba iciyorum iyi oluyor yemekhanede.
canim benim. Aslinda tereddut ediyorum yazarken acaba kardeslerimin kalbini kirar miyim, yada uzer miyim diye? Ama biz birbirimizin her anina tanik oldugumuz icin yazmakta istiyorum. Her duamda varsiniz emin olun. Ozellikle topikteki arkadaslarim diyorum dua ederken. Inaniyorum olacagina. Gecen gun bir arkadas sanirimAfilim92 di baharin geldiginden bahsetmisti evet bahar geldi baharla birlikte umutla dolmaliyiz insallah guzel gunler gorecegiz. zeynepppppppp te cok sıkkındi. Canim benim sıkılma her gun yeni bir umut bizim icin. Belki gun icinde uzulebiliriz ama ertesi gun kalktigimizda yeni umutlarla uyanmaliyiz guclu olmaliyiz...
Ege ve Akdeniz yazın çok kalabalık oluyor ama ben çok seviyorum. Bizde emekli olunca inşallah.Cnm tayin istiycez puanım 85 Akdeniz , eğe gelmez bu puana. Bi 3,5 sene daha Doğuda oluruz muhtemelen. Sonra eğeden bi yer olsun istiyoruz aydın Naz’illi falan düşünüyoruz. Eşim özel eğitimci ona güveniyorum inş gelir :) hayırlısı olsun. Aslında önemli olan iyi bi okulda iyi iş arkadaşlarımızın olması ve mutlu bi ortamda olmak. Büyük okul çok kişi samimiyetsiz ortam mutsuzluk veriyor.
Aynen canim ozel egitimcilerin sansi daha fazla. Benim 165 falan olacak tayine kadar. Nr kadar yaslanmisim:) bu donem ucretli bir kiz geldi okulumuza. Diyor bu liseden 2013te mezun oldum. 2013te ben 4 seneliktim :))Cnm tayin istiycez puanım 85 Akdeniz , eğe gelmez bu puana. Bi 3,5 sene daha Doğuda oluruz muhtemelen. Sonra eğeden bi yer olsun istiyoruz aydın Naz’illi falan düşünüyoruz. Eşim özel eğitimci ona güveniyorum inş gelir :) hayırlısı olsun. Aslında önemli olan iyi bi okulda iyi iş arkadaşlarımızın olması ve mutlu bi ortamda olmak. Büyük okul çok kişi samimiyetsiz ortam mutsuzluk veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?