Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar nasılsınız topiğe geçmeden duramaz oldum birgün gecmezsem özlüyorum sizleri bu arada grupta ne çok öğretmen varmış en büyük hayalimdi ama sonuç ev hanımı ya kızlar insanlar sizinde canınızı acıtmak için iğrençlikler yapıyor mu ben bu aralar insanlara karşı çok nefret doluyum hele de bugun aslında bir psikiyatriye gözüksem iyi olacak

Bizlerin psikolojileri çöm iyi olmadığı için sana da öyle geliyor olabilir. :)
Ben de ne yaparsam eşimle yapıyorum artık. İnsanlardan bir müddet uzağım.

Amin inş. Bizim okulda 65 bayan var. Herbiri ayrı ayrı soruyor çocuk var öı niye yok vs... araştırma peşindeler hep.... ve İnan hep çocuk gebelik mevzuları dönüp duruyor.

Amin inş. Bizim okulda 65 bayan var. Herbiri ayrı ayrı soruyor çocuk var öı niye yok vs... araştırma peşindeler hep.... ve İnan hep çocuk gebelik mevzuları dönüp duruyor.
65 bayan Allah sabir versin
Bizim okul da oyle Allah tan bize negatif ayrimcilik yapip ek binaya atmislar da kimseyi görmüyoruz. Bugun yangın tatbikati varmis bize soylemediler.
Yangindan ilk kurtarılması gereken bizim cocuklar yahu

Ya bilerek mi bilmeyerek mi bilmiyorum ama evet bazilarinin bazi davranislari cok canimi yakiyor.
Ben de iletisimi kestim boyle tiplerle. Bana faydasj yok, olmasin da zaten ama psikolojik zarar veriyorlardi. Suan gayet mutluyum. Minimalist yasama gectim "Less is more" az daha coktur daha mutluluktur :)))

Vuuu 65 kadin dusunemiyorum. Bir de doguda gencler cok oluyor. Genelde ya bizim gibi hamile kalmaya calisanlar yada yeni dogum yapanlar coktur muhtemelen ve tek dertleri koca kaynana gorumce cocuk olunca bunaltir :))

65 bayan Allah sabir versin
Bizim okul da oyle Allah tan bize negatif ayrimcilik yapip ek binaya atmislar da kimseyi görmüyoruz. Bugun yangın tatbikati varmis bize soylemediler.
Yangindan ilk kurtarılması gereken bizim cocuklar yahu

Nasıl haber etmediler bu nasıl bi idare Allah aşkına. Ay çok güldüm vallaaaaa

Bunaldım zaten çatlıycam her ay bi Doğum yapana hediye alınıp gidiliyor. Ben katılmıyorum ısrarla soruyorlar niye gelmiyorsun diyorlar. Arkadaşım gelmek istemiyorum zorla mı yani?? Bi defa gittim aman tanrım her cepheden soru yağmuruna tutuldum. Sana katılıyorum az insan çok mutluluk. Eşimle kaliteli vakit geçirmeye çalışıyorum.

Akil da veriyorlar de mi?
Amaaann tadini cikar canim cocuksuzlugun.
Suan ne uyku var ne bilme ne deyip her seferde cocuklarini gozune sokmuyorlar mi :)
Sukur ki eslerimizden yana sansliyiz. Bir derdim var bolumune bir bakiyorum Aman Yarabbiiii:))

Akil da veriyorlar de mi?
Amaaann tadini cikar canim cocuksuzlugun.
Suan ne uyku var ne bilme ne deyip her seferde cocuklarini gozune sokmuyorlar mi :)
Sukur ki eslerimizden yana sansliyiz. Bir derdim var bolumune bir bakiyorum Aman Yarabbiiii:))

Yok ya çok şükür eşim çok iyi. Kaynanam çocuk soruyor diye annesine eşime çocuk sormayın bir daha dedi. Üzmeyin vs... kaynanam çocuk konusunu artık çok sormuyor. Eşim dostum arkadaşım herşeyim oluyor. Aynen diyorlar çocuk zor uyku yok vs.... bi öğretmen müsvettesi hamile olduğunu benden saklıyordu gözüm kalırmış, çocuğu doğduğunda seminerlerde mescidden çıkmıyordu nazarımız değer diye. Böyle insanları Allah’a havale ediyorum. Kimsenin çoluğunda çocuğunda gözümüz yok çok şükür. Ailemde çocuk dolu dedim. Ne diyeceksin ne yapacaksın....

Bizlerin psikolojileri çöm iyi olmadığı için sana da öyle geliyor olabilir. :)
Ben de ne yaparsam eşimle yapıyorum artık. İnsanlardan bir müddet uzağım.
Valla canımcım bende normalde herkes ile mesafeluyim öyle kimseye gidip gelme gibi şeyleri falan hepten bırakmışım annemlere ablamlara gidiyorumsadece çünkü insanlar çok patavatsız ama bugün annemle akrabaya geçmiş olsuna gittim ablam yeni hamile duymuslar tebrik ediyorlar o aradaanneme sordular hamileliği nasıl gidiyor diye annem çok kötü falan dedi gerçekten de çok kötü geçiyor ayağa bile kalkamiyor sonra kadın anneme ne üzülüyorsun iyi yada kötü sonuçta hamile ve birkaç ay sonra geçecek sen esas yanındakine üzül acı onun çocuğu yok dedi o an neye uğradığımı şaşırdım boğazım düğümlendi insanlar yüzüme bakarak acınacak halde olduğumu söylüyorlar iyiki insanlarla görüşmüyorum sürekli yoksa daha fazla çirkefleşecekler

Gerçektende az daha çoktur daha mutluluktur ben insanları anlayamıyorum resmen mutsuzluktan besleniyorlar hayır yani zaten kanayan yaramız var bari tuz biber eklemesinler de nerdeeeevarsa yoksa can sıkmak insanın canını acıtmak bilerek ve isteyerek canımı acıtan kimseye hakkımı helal etmiyorum Rabbim bize acısın da acınacak hale düşürmesin insanların insafına bırakmasın hiçbirimizi

Canım sen tedaviden miydin yalnis mı hatırlıyorum ben

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
Milyaay
E Efulimm41
T Tubeee

P Perican01 arkadaşımızın yarın transferi olacak. Okuyabilen arkadaşlar 41 defa
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”

Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.

Okuyamayalar ise içlerinden geldikleri gibi dua etmelerini rica ediyorum.
İnşallah hayırlı, Salih veya Saliha evlatları olur.

Donasın hakkında konuşurken dini değerleri karıştırmış. Pasife almışlar. Acaba be zaman geri döner. Tam da ovülasyon dönemindeydi... inşallah sinir sitres yapmaz.
Okudum simdi ne gereksiz yere pasif edilmis :))
Sperm donasyonu cidden her erkegin kabul edecegi birsey degil aslinda. Keske tutsaymis elini :))
Bu arada kizlar metacartin diye bir ilac duydunuz mu? Yani sanirim arginin carnitin gibi bir takviye. Esim bir doktora gitmisti o verdi 3 aylik kullanim. Damarlar gelistiriyor falan dedi. Duyaniniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…