- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım l karnitin galiba bu. Sperme enerji sağlar.Okudum simdi ne gereksiz yere pasif edilmis :))
Sperm donasyonu cidden her erkegin kabul edecegi birsey degil aslinda. Keske tutsaymis elini :))
Bu arada kizlar metacartin diye bir ilac duydunuz mu? Yani sanirim arginin carnitin gibi bir takviye. Esim bir doktora gitmisti o verdi 3 aylik kullanim. Damarlar gelistiriyor falan dedi. Duyaniniz var mi?
Impryl proxeed metacartin hepsini aliyor spermler kafayi bulacak bu kadar vitaminle :)))Canım l karnitin galiba bu. Sperme enerji sağlar.
Cok oldu kanamam igneyle durdurabildiler.Sen dr a git mutlaka .Cunku keseyi kontrol etmeleri gerekiyor.Aboooooovvvvv ne kadar yazmissiniz yav
Kadin milleti iste konusmakta sinir yok
Beni de bi arkadas aradi esimle dolasmaya cikmistik zaten toplasan 1 saat dolastik yarim saatini arkafasla konisarak gecirdim
Afilim92 sende hic kanama oldu mu bende 2 kez oldu canim. Selpaga geliyor ama cok degil. Dinlenince geciyor ama cok sukur
Tüp bebek diyorsan tedavi için yok değilim. Doğal yoldan olmasını bekleyenlerdenim.Canım sen tedaviden miydin yalnis mı hatırlıyorum ben
Dr.olabilir dedi gel falan demedi. Gecince de bende hic gitmedim. Zamani belli olmuyo bazen sabah kalktigimda bazen aksam geliyor. Oyle cok degil senin dwdigin gibi. Dr cok olursa gel dediCok oldu kanamam igneyle durdurabildiler.Sen dr a git mutlaka .Cunku keseyi kontrol etmeleri gerekiyor.
bizim promen k ile artmisti ama dr. Onermisti canim. Sizde bir dr.a danisip alin istersenizHanımlar eşim 3 ay proxeed plus,1 kutu emodex,3-4 kutu evicap kullandı bunların yanında keçi boynuzu kürü uyguladık.. Sayıda problemimiz yok gerçi ilaçlar sayıyı etkilemedi hala aynı sayılır.. İleri hızımız %0 onun artması için vitamin tavsiyesi olan var mı?
Ben tüp bebek tedavisindesin sanmıştım inşallah hayırlısı ile Rabbim çok yormadan doğal yolla nasip eder cnmTüp bebek diyorsan tedavi için yok değilim. Doğal yoldan olmasını bekleyenlerdenim.
Canım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyormusn hala vardı sanki sendeDr.olabilir dedi gel falan demedi. Gecince de bende hic gitmedim. Zamani belli olmuyo bazen sabah kalktigimda bazen aksam geliyor. Oyle cok degil senin dwdigin gibi. Dr cok olursa gel dedi
bizim promen k ile artmisti ama dr. Onermisti canim. Sizde bir dr.a danisip alin isterseniz
tup bebek tedavi surecinde herkese verilen bir ilac canim o. Dr.um sonra biraktirdi. Baska bir perinatolaga gittim birakman iyi olmus dediCanım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyormusn hala vardı sanki sende
Ben inanıyorum karnitine bence faydası olucak cnmCanım bizde hareket 0 5 gün oldu başlayalı umarım faydasını görürüz tüp düşünüyoruz ama hareket olmayınca ondan da korkuyorum açıkçası
Ya iyi ozaman canım ya bende coraspirin alıyrm ama gereksiz yere ebnce bir tane doktor önerdi sadece onuda ama 20.haftalarda bırakırım sanırımtup bebek tedavi surecinde herkese verilen bir ilac canim o. Dr.um sonra biraktirdi. Baska bir perinatolaga gittim birakman iyi olmus dedi
Canim ben cektim dua ettim sana Allah kabul etsin ins. Hayirli saglikli evladin olsun tez vakitteP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
Milyaay
E Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Yol arkadaşlarım inşallah yarın bana okumaya başlıyoruz. Sıra bana gelmiş.
Beni az çok tanıyorsunuz. Baya bir süredir eşim için tedavideyiz. Varikosel ameliyatı olduk ama bizde pek işe yaramadı sanırım. Sebepsiz bir sperm haraketsizliğiyle uğraşıyoruz. Rabbim şifasını tez zamanda gönderir ve şifa buluruz inşallah.
Şifa allahtan.
Ben sizlerden eşim ve benim için toplam 100 tane ya Şafi c.c esmasını çekmenizi istiyorum.
Bir de hayırlı evlat sahibi olabilmek için 70.000
Lem Yelid okumaya başlayacağım sizden isteğim duamda dua ve nefes olmanız.
100/200 ne kadar zorlanmadan niyet edip okuyabilirseniz çok mutlu olurum.
(Okuma zorunluluğu yok. Her dua da nasibine esirdir. Dualar nasibini bulur.)
Şimdiden allah razı olsun hepinizden.
Sağol canım teşekkür ederim.Canim ben cektim dua ettim sana Allah kabul etsin ins. Hayirli saglikli evladin olsun tez vakitteSaklicennet
dr.una danisarak birakmak istiyorsan birak canimYa iyi ozaman canım ya bende coraspirin alıyrm ama gereksiz yere ebnce bir tane doktor önerdi sadece onuda ama 20.haftalarda bırakırım sanırım
Kizlar cok kotu ruyalar gordum...
Allah hayirlara cikarsin...
Herkese gunaydin...
Hayr olsun canım unutmaya çalış.bu arada doktor a danışarak bırakacağım coraspirin iKizlar cok kotu ruyalar gordum...
Allah hayirlara cikarsin...
Herkese gunaydin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?