Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar .Bugun saat 1 de ayrintili usg miz var. Organlarda anomali var mi incelenecek .Bize de dua etmeyi unutmayin
Beth18 bu donemde yogun ruya hatta kabus görülüyor aldirma .Ben hep adet oldugumu görüp aglayarak uyandim. Simdi azaldi ruya yoğunluğu

Canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz doktor güzel şeyler söyler

Hayirli haberlerle gel insallah canim. Ilk hamile oldugumu ogrendigim zamanlarda da yogun olark gordum ve iki uc gece aglayarak uyandim. Bu sefer gercek gibiydi aglamadim ama uyandigimda cok rahatladim. Allah hayir etsin insallah.
Günaydın canım iyi yor iyi olsun inşallah
canimmm sagol insallah

Insallah canim cok stresliyim 6 haftadir gitmiyoruz dr a .Bu da farkli bir dr docent bakalim ne diyecek.
Aslında ak gitmek ve kalbini dinlemek zararliymis ultrasonda baksalar bile kalbini dinlemeyin diyorlar iyi yapmışsın canım 6hafta zaten hareket ediyorsa kendini gösteriyordur panik yapmazsin

Aslında ak gitmek ve kalbini dinlemek zararliymis ultrasonda baksalar bile kalbini dinlemeyin diyorlar iyi yapmışsın canım 6hafta zaten hareket ediyorsa kendini gösteriyordur panik yapmazsin
Dr um en basta soyledi kalp dinlemiyoruz canim o cok zararlı .Aslinda 2 hafta once gitmem gerekti 6 hafta uzun .Suyu azalabilir Allah korusun .Son zamanlarda en cok duydugum problem

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
Milyaay
E Efulimm41

Liste her daim alımlara açıktır.

Yol arkadaşlarım inşallah bana okumaya başlıyoruz. Sıra bana gelmiş.
Beni az çok tanıyorsunuz. Baya bir süredir eşim için tedavideyiz. Varikosel ameliyatı olduk ama bizde pek işe yaramadı sanırım. Sebepsiz bir sperm haraketsizliğiyle uğraşıyoruz. Rabbim şifasını tez zamanda gönderir ve şifa buluruz inşallah.
Şifa allahtan.

Ben sizlerden eşim ve benim için toplam 100 tane ya Şafi c.c esmasını çekmenizi istiyorum.

Bir de hayırlı evlat sahibi olabilmek için 70.000
Lem Yelid okumaya başlayacağım sizden isteğim duamda dua ve nefes olmanız.
100/200 ne kadar zorlanmadan niyet edip okuyabilirseniz çok mutlu olurum.
(Okuma zorunluluğu yok. Her dua da nasibine esirdir. Dualar nasibini bulur.)
Şimdiden allah razı olsun hepinizden.

Lem Yelid okuyabilen arkadaşlarım ne kadar okuduğunuzu yazarsanız okumam gerekenden düşeceğim.

Cnm 100 ya Şafi okuyorum şimdi 5 bin tane de lem yelid okuyorum inş Allah şifa versin sana da eşine de.

5bin lem yelid de benim icin dus canim simdilik.

Kardeslerim. Allahima binlerce defa sukur olsun hersey yolunda. Rabbim sizlerden razi olsun ve Rabbim sefaatini sizden esirgemesin. Dulariniz ve dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.

Saklicennet canim bu baslikda emeklerin icin tesekkur ederiz.

Toplanan 12 yumurtamdan 11 tanesi doluydu. 9 tanesi dollendi. 5 tanesi en ust kalite (blastosist) olarak 5.gundeydi. 2 tanesini transfer ettik kalan en iyi 3 tanesini ayri tuplerde dondurduk. Ilerde kardes isterse tek tek cozeriz vs embriyologun tavsiyesi dogrultusunda hareket ettik.

Transferi yaptilar dr ekrani bana cevirip beyaz nokta seklinde gosterdi tam o sirada hareket ettiler cok gulduk :))) Dr yaramaz olcaklar dedi

Allahim sonuna kadar boyle pozitif mutlu hayirli nasip eylesin. Dr sizin pozitifliginiz isimize de yansidi cok sukur dedi.

Odada istirahat ediyorum. Sormak istediginiz seyler olursa yanitlarim. Sevgilerimle, tum kalbi duygularimla dualarim sizlerle

Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına insallin kalpleri atsın sağlıklı bir hamilelik geçir kucağına al insalinş

Ya Şafi okudum canım, Allah kabul etsin. 5 bin de Lem Yelid okuyacağım başladım. Daha fazla okursam söylerim.

Cnm nerde yaptırdınız?? Ne kadar ödediniz? Allah inş pozitif sonuçları da gösterir mutluluğunuz katlanır.

Saklicennet kuzum zikiri okudum. Diğerine sayı vermiyorum bugün okuyabildiğim kadar okuyacağım. İnşallah en kısa zamanda o mutluluğu tatman nasip olsun

Canımcım 100 ya safi bin100 Lem Yelid okudum Rabbim safi ismiyle şifalar versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…