- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Çok teşekkür ederim allah razı olsun.Canımcım 100 ya safi bin100 Lem Yelid okudum Rabbim safi ismiyle şifalar versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
Amin canım benim amin. Hepimiz tadarız inşallah yakın zaman da...Saklicennet kuzum zikiri okudum. Diğerine sayı vermiyorum bugün okuyabildiğim kadar okuyacağım. İnşallah en kısa zamanda o mutluluğu tatman nasip olsun
Evet cnm 1100 doğru anlamışsın birazdan daha okuyacağım o zaman yazarım ne kadar okursam cnmÇok teşekkür ederim allah razı olsun.
1.100 anladım doğru değil mi? Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günüde göstersin inşallah. Valla okurken gözlerim doldu. İnşallah tutunacaklar meleklerineKardeslerim. Allahima binlerce defa sukur olsun hersey yolunda. Rabbim sizlerden razi olsun ve Rabbim sefaatini sizden esirgemesin. Dulariniz ve dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Saklicennet canim bu baslikda emeklerin icin tesekkur ederiz.
Toplanan 12 yumurtamdan 11 tanesi doluydu. 9 tanesi dollendi. 5 tanesi en ust kalite (blastosist) olarak 5.gundeydi. 2 tanesini transfer ettik kalan en iyi 3 tanesini ayri tuplerde dondurduk. Ilerde kardes isterse tek tek cozeriz vs embriyologun tavsiyesi dogrultusunda hareket ettik.
Transferi yaptilar dr ekrani bana cevirip beyaz nokta seklinde gosterdi tam o sirada hareket ettiler cok gulduk :))) Dr yaramaz olcaklar dedi
Allahim sonuna kadar boyle pozitif mutlu hayirli nasip eylesin. Dr sizin pozitifliginiz isimize de yansidi cok sukur dedi.
Odada istirahat ediyorum. Sormak istediginiz seyler olursa yanitlarim. Sevgilerimle, tum kalbi duygularimla dualarim sizlerle
Sağol canım allah razı olsun 1100 de yeter. Dua etmen kafi çok teşekkür ediyorum Beni kırmadınız.Evet cnm 1100 doğru anlamışsın birazdan daha okuyacağım o zaman yazarım ne kadar okursam cnm
Amin cnm. Istanbul'da Emsey Hospital. IVF Bolumu doktoru Nesrin Bastuğ. Bahceciyede gittim Kalamis Tip Merkezinede, fikir aldim fiyat aldim .. Inancli ve Allah korkusu olan insanlara kendimizi teslim etmek istedik. Nesrin Hnm i ilk tanidigim andan itibaren begendim. Op.Dr olmasi biraz kafamda soru isaretiydi ama Prof.larada gidince ayni seyi yapacaklari icin tercihim Nesrin Hnm oldu.Cnm nerde yaptırdınız?? Ne kadar ödediniz? Allah inş pozitif sonuçları da gösterir mutluluğunuz katlanır.
Amin cnm. Annelik hepimize nasip olsun insallahAllah sağlıklı sıhhatli kucağına aldığın günüde göstersin inşallah. Valla okurken gözlerim doldu. İnşallah tutunacaklar meleklerine
Insallah canim AminCanım hayırlı olsun çok sevindim senin adına insallin kalpleri atsın sağlıklı bir hamilelik geçir kucağına al insalinş
Amin cnm. Istanbul'da Emsey Hospital. IVF Bolumu doktoru Nesrin Bastuğ. Bahceciyede gittim Kalamis Tip Merkezinede, fikir aldim fiyat aldim .. Inancli ve Allah korkusu olan insanlara kendimizi teslim etmek istedik. Nesrin Hnm i ilk tanidigim andan itibaren begendim. Op.Dr olmasi biraz kafamda soru isaretiydi ama Prof.larada gidince ayni seyi yapacaklari icin tercihim Nesrin Hnm oldu.
Biz tup bebek ucreti 5500 odedik. (5800 dü indirim yaptik) 600 Tl bir yillik dondurma ucreti. Durumunuz uygunsa çipli tercih edebilirsiniz dedi dr ( sperm hizi sayisi vs dusuk olmasi sebebiyle hamilelik gerceklesemiyorsa spermleri ayiklamak gucluleri elemek icin bir yontemmis. Cip kutusunu gosterdi sperm sivi olarak ordan birakiliyor kanallar var yuzen yasayan hareket eden ordan geciyor embriyologda onlari seciyor. Diger klasik sistemde yikiyorlar canlilar suyun ustune cikiyor onlari seciyolar. Bu sistem insan hatasini ortadan kaldiriyormus) Ucreti 900 tl
Yani 5500+600+900 Yumoslarin bize maliyeti 7000 lira oldu. Ilaclarda 2500 tuttu. (Raporlu degilim)
Tesekkur ederim cnm. Darisi isteyenlere
P Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
Milyaay
E Efulimm41
Liste her daim alımlara açıktır.
Yol arkadaşlarım inşallah bana okumaya başlıyoruz. Sıra bana gelmiş.
Beni az çok tanıyorsunuz. Baya bir süredir eşim için tedavideyiz. Varikosel ameliyatı olduk ama bizde pek işe yaramadı sanırım. Sebepsiz bir sperm haraketsizliğiyle uğraşıyoruz. Rabbim şifasını tez zamanda gönderir ve şifa buluruz inşallah.
Şifa allahtan.
Ben sizlerden eşim ve benim için toplam 100 tane ya Şafi c.c esmasını çekmenizi istiyorum.
Bir de hayırlı evlat sahibi olabilmek için 70.000
Lem Yelid okumaya başlayacağım sizden isteğim duamda dua ve nefes olmanız.
100/200 ne kadar zorlanmadan niyet edip okuyabilirseniz çok mutlu olurum.
(Okuma zorunluluğu yok. Her dua da nasibine esirdir. Dualar nasibini bulur.)
Şimdiden allah razı olsun hepinizden.
Lem Yelid okuyabilen arkadaşlarım ne kadar okuduğunuzu yazarsanız okumam gerekenden düşeceğim.
Arkadaşın nicki yenidünya 3 mü, ben de konuşmuştum, tüm kulüpte spermleri hareketsiz kadınları tarıyorum :) hatta onun tüp bebek yaptırdığı klinikte yaptıracağım ben de. Genetik test çıkmadı daha, çıksa ona göre netleşecek her şey.-Pandora- canım nasılsın? Bugün bir bayanla konuştum. Eşi ilk azospermiymiş sonra Kaan hocada tedaviye başlamışlar sperm çıkışı olmuş fakat bu kezde hepsi haraketsizmiş hoca biraz klomen kullandırmış işe yaramamış sonra menagon yanlış yazmadıysam Eğer bu iğneyi vermiş toplamda 1 senelik tedavi sonucu %5lik bir haraket oluşmuş tüp bebek yapmışlar. Şuan 6 yaşında bir kızı ve 6 aylık yine tüp bebek sonrası ikizleri varmış.
Siz Kaan hocayla tekrar konuşun. Neye göre iğne vermemiş size merak ettim. İnşallah senden de böyle haberler alacağız.
Evet canım yenidünyaArkadaşın nicki yenidünya 3 mü, ben de konuşmuştum, tüm kulüpte spermleri hareketsiz kadınları tarıyorum :) hatta onun tüp bebek yaptırdığı klinikte yaptıracağım ben de. Genetik test çıkmadı daha, çıksa ona göre netleşecek her şey.
Canım lem Yelid okuduysan sayısını söyler misin? Söyledin mi hatırlamadım. Okumadıysan sorun değil. :)Saklicennet canım okudum. Rabbim kabul etsin. Eksik kalırsa söyle vaktim var okurum.
Okudum canım. Yazdım da hatta kaynadı arada demekki. 5000 okudum. Ya Şafi de okudum.Canım lem Yelid okuduysan sayısını söyler misin? Söyledin mi hatırlamadım. Okumadıysan sorun değil. :)
Bin Lem Yelid 100 ya Şafi okudum Rabbim kabul etsin kardeşim Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinP Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
Milyaay
E Efulimm41
Liste her daim alımlara açıktır.
Yol arkadaşlarım inşallah bana okumaya başlıyoruz. Sıra bana gelmiş.
Beni az çok tanıyorsunuz. Baya bir süredir eşim için tedavideyiz. Varikosel ameliyatı olduk ama bizde pek işe yaramadı sanırım. Sebepsiz bir sperm haraketsizliğiyle uğraşıyoruz. Rabbim şifasını tez zamanda gönderir ve şifa buluruz inşallah.
Şifa allahtan.
Ben sizlerden eşim ve benim için toplam 100 tane ya Şafi c.c esmasını çekmenizi istiyorum.
Bir de hayırlı evlat sahibi olabilmek için 70.000
Lem Yelid okumaya başlayacağım sizden isteğim duamda dua ve nefes olmanız.
100/200 ne kadar zorlanmadan niyet edip okuyabilirseniz çok mutlu olurum.
(Okuma zorunluluğu yok. Her dua da nasibine esirdir. Dualar nasibini bulur.)
Şimdiden allah razı olsun hepinizden.
Lem Yelid okuyabilen arkadaşlarım ne kadar okuduğunuzu yazarsanız okumam gerekenden düşeceğim.
Tamam canım allah razı olsun ben baştan bakıcam zaten çok sağolun.Okudum canım. Yazdım da hatta kaynadı arada demekki. 5000 okudum. Ya Şafi de okudum.
Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin.Bin Lem Yelid 100 ya Şafi okudum Rabbim kabul etsin kardeşim Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?