Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet canim benim 1000 lem yelid okurum hemen Ya Safi.yi okuyacagim. Eger Lem yelid.ten daha fazla okursam yazarim.

yaaaaaa cok guzel Allah hayirlisini versin insallah tedavin pozitifle sonuclansin insallah ablacim

havuc suyunu duymadim ama dr.um bana gunde bir tane kivi ye demisti. Bol yesillik tuket demisti. Birde tup bebek topiklerinden okudiguma gore gunde bir dilim ananas oneriyorlar. Ama bazilari yemeyin diyor. Ben yine de almistim gunasiri bir dilim ananasta yemistim birde bol bol su ic canim insallah olur cunku degerlerin masallahi var tabi once Allah ol desin yeter ki.

Beth18 havuc suyu v kabak cekirdegi...
Dr umda saglikli seyler dedi yesillik agirlikli vs ozel birsey yok dedi

P Perican01 insallahhh bebeklerin sana tutunur hayirlisiyla sen de hamileler kervanina katilirsin.
Bu arada cig kabak cekirdegi ve ananas duymystum ben de. Ama ananas abartmamak gerekmis

P Perican01 transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini burdan alırız.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benimde muhtemelen önümüzdeki hafta opu ve transferim olucak inşallah

P Perican01 transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini burdan alırız.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benimde muhtemelen önümüzdeki hafta opu ve transferim olucak inşallah
Sagol cnm. Senin icinde hersey guzel olur insallah. Stres yapma ve iyi bir dr olsun ona guven iyi beslen gerisi Allaha emanet. Seninde hayirli haberlerini paylasicaz insallah

P Perican01 insallahhh bebeklerin sana tutunur hayirlisiyla sen de hamileler kervanina katilirsin.
Bu arada cig kabak cekirdegi ve ananas duymystum ben de. Ama ananas abartmamak gerekmis
Simdi b kase kabak cekirdegi yedim cnm Tesekkur ederim, burdaki gonlu guzel kalbi guzel herkes anne olup cok mutlu olsun insallah

Cnm herseyin güzel geçmesine cok ama cok sevindim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kalp atışlarını sağlıklı doğmalarını nasip etsin

Adetin 21. Günü progesteron testi yaptık 6.35 çıktı. 10 üstü olunca çatlıyormuş. Yani Dr çatlamamış yumurtam
Canım sen tam 28 gündemi adet oluyorsun 14. Çatlama 21 .gün progesteron senin belki bir iki gün sonra idi hem de 6.5 az degilki 5 üstü çatlama 10üstü kaliteli catlama diyor doktorlar üzülme çatlama olmuş.üstelik adet kanamalarınıza bakın azsa çatlama problemi var diye düşünülüyor .

Kızlar bu aralar hiç iyi değilim cok takip edemiyorum sizi ağlıyorum ağlıyorum susuyorum öyle rahatlıyorum dualara katılmayı da istiyorum ama söz verip yapamazsam üzülürüm evden çıksamda hep aklımda oluyor en cok da herseyden herkesten çok uzaklara gidip kimseyi görmek istemiyorum.ama sizi cok seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…