yaaaaaaKardeslerim. Allahima binlerce defa sukur olsun hersey yolunda. Rabbim sizlerden razi olsun ve Rabbim sefaatini sizden esirgemesin. Dulariniz ve dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Saklicennet canim bu baslikda emeklerin icin tesekkur ederiz.
Toplanan 12 yumurtamdan 11 tanesi doluydu. 9 tanesi dollendi. 5 tanesi en ust kalite (blastosist) olarak 5.gundeydi. 2 tanesini transfer ettik kalan en iyi 3 tanesini ayri tuplerde dondurduk. Ilerde kardes isterse tek tek cozeriz vs embriyologun tavsiyesi dogrultusunda hareket ettik.
Transferi yaptilar dr ekrani bana cevirip beyaz nokta seklinde gosterdi tam o sirada hareket ettiler cok gulduk :))) Dr yaramaz olcaklar dedi
Allahim sonuna kadar boyle pozitif mutlu hayirli nasip eylesin. Dr sizin pozitifliginiz isimize de yansidi cok sukur dedi.
Odada istirahat ediyorum. Sormak istediginiz seyler olursa yanitlarim. Sevgilerimle, tum kalbi duygularimla dualarim sizlerle
havuc suyunu duymadim ama dr.um bana gunde bir tane kivi ye demisti. Bol yesillik tuket demisti. Birde tup bebek topiklerinden okudiguma gore gunde bir dilim ananas oneriyorlar. Ama bazilari yemeyin diyor. Ben yine de almistim gunasiri bir dilim ananasta yemistim birde bol bol su ic canim insallah olur cunku degerlerin masallahi var tabi once Allah ol desin yeter ki.
Dr umda saglikli seyler dedi yesillik agirlikli vs ozel birsey yok dedihavuc suyunu duymadim ama dr.um bana gunde bir tane kivi ye demisti. Bol yesillik tuket demisti. Birde tup bebek topiklerinden okudiguma gore gunde bir dilim ananas oneriyorlar. Ama bazilari yemeyin diyor. Ben yine de almistim gunasiri bir dilim ananasta yemistim birde bol bol su ic canim insallah olur cunku degerlerin masallahi var tabi once Allah ol desin yeter ki.
zeynepppppppp canim ne zaman adetin?
Hayirrrr olmamasi lazimmm :))Zümrem :) eli kulağında:) yarın yada pazartesi olması lazım
Tatlım yumurtam çatlamamış ki umudum yok hiçHayirrrr olmamasi lazimmm :))
Insallahh sifa olur o doktor sana canim. Dikkat et kendine yorma cok
Sagol cnm. Senin icinde hersey guzel olur insallah. Stres yapma ve iyi bir dr olsun ona guven iyi beslen gerisi Allaha emanet. Seninde hayirli haberlerini paylasicaz insallah
Simdi b kase kabak cekirdegi yedim cnm
kabak cekirdegini unutmusum evet canim o da var. Ben daha onceden de yiyordum kavrulmamis kabak cekirdegi. Onunda etkisi varmisBeth18 havuc suyu v kabak cekirdegi...
Dr umda saglikli seyler dedi yesillik agirlikli vs ozel birsey yok dedi
Cnm herseyin güzel geçmesine cok ama cok sevindim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kalp atışlarını sağlıklı doğmalarını nasip etsinKardeslerim. Allahima binlerce defa sukur olsun hersey yolunda. Rabbim sizlerden razi olsun ve Rabbim sefaatini sizden esirgemesin. Dulariniz ve dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Saklicennet canim bu baslikda emeklerin icin tesekkur ederiz.
Toplanan 12 yumurtamdan 11 tanesi doluydu. 9 tanesi dollendi. 5 tanesi en ust kalite (blastosist) olarak 5.gundeydi. 2 tanesini transfer ettik kalan en iyi 3 tanesini ayri tuplerde dondurduk. Ilerde kardes isterse tek tek cozeriz vs embriyologun tavsiyesi dogrultusunda hareket ettik.
Transferi yaptilar dr ekrani bana cevirip beyaz nokta seklinde gosterdi tam o sirada hareket ettiler cok gulduk :))) Dr yaramaz olcaklar dedi
Allahim sonuna kadar boyle pozitif mutlu hayirli nasip eylesin. Dr sizin pozitifliginiz isimize de yansidi cok sukur dedi.
Odada istirahat ediyorum. Sormak istediginiz seyler olursa yanitlarim. Sevgilerimle, tum kalbi duygularimla dualarim sizlerle
Nasil yani nerden anladinizTatlım yumurtam çatlamamış ki umudum yok hiç
Allah razı olsun canım. Çok sağol.Saklicennet canim 5000 e 1000 daha ekle benden. 6000 oldu
Adetin 21. Günü progesteron testi yaptık 6.35 çıktı. 10 üstü olunca çatlıyormuş. Yani Dr çatlamamış yumurtamNasil yani nerden anladiniz
Canım sen tam 28 gündemi adet oluyorsun 14. Çatlama 21 .gün progesteron senin belki bir iki gün sonra idi hem de 6.5 az degilki 5 üstü çatlama 10üstü kaliteli catlama diyor doktorlar üzülme çatlama olmuş.üstelik adet kanamalarınıza bakın azsa çatlama problemi var diye düşünülüyor .Adetin 21. Günü progesteron testi yaptık 6.35 çıktı. 10 üstü olunca çatlıyormuş. Yani Dr çatlamamış yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?