Cnm 12. Gün gittim Dr baktı yumurtama çok güzel şahane dedi. Büyüktü baya. 14. Gün çatlar muhtemelen dedi. 21. Gün test öyle çıkınca çok şaşırdım. 3 yıldır hangi Dr gittiysem yumurtan Harika dedi ultrasondan baktığında. Yani kafamda sorular dönüyor yumurtam çatlamıyor muydu daha önceden de acaba ya da yumurtam kalitesiz mi ??? Bundan dolayı mı kimyasal gebelik yaşıyorum ???? Vs... neyse dün akşam gittim başka doktora oda 5 üstü yumurta çatladığı anlamına gelir dedi ama Antep’teki de 10 üstü çatladığı anlamına gelir demişti. Kime inanayım ???? Bide ultrasondan baktı çatlamasaydı kiste dönüşürdü dedi kist yok dedi bana da gösterdi. Çatladı yada çatlamadı bilmiyorum ama yumurta kalitem kötü galiba.Canım sen tam 28 gündemi adet oluyorsun 14. Çatlama 21 .gün progesteron senin belki bir iki gün sonra idi hem de 6.5 az degilki 5 üstü çatlama 10üstü kaliteli catlama diyor doktorlar üzülme çatlama olmuş.üstelik adet kanamalarınıza bakın azsa çatlama problemi var diye düşünülüyor .
28/29/30 gün arası adet oluyorum genelde. Kanamam eskisi gibi yoğun değil. Bunları yazmayı unutmuşum.Canım sen tam 28 gündemi adet oluyorsun 14. Çatlama 21 .gün progesteron senin belki bir iki gün sonra idi hem de 6.5 az degilki 5 üstü çatlama 10üstü kaliteli catlama diyor doktorlar üzülme çatlama olmuş.üstelik adet kanamalarınıza bakın azsa çatlama problemi var diye düşünülüyor .
Canım naptın USG sonucun nasıl .yazdiysan bile göremedim canm :))Dr um en basta soyledi kalp dinlemiyoruz canim o cok zararlı .Aslinda 2 hafta once gitmem gerekti 6 hafta uzun .Suyu azalabilir Allah korusun .Son zamanlarda en cok duydugum problem
Hayırlı olsun canm insallah pozitif sonuç Alman dileğiyle:)Kardeslerim. Allahima binlerce defa sukur olsun hersey yolunda. Rabbim sizlerden razi olsun ve Rabbim sefaatini sizden esirgemesin. Dulariniz ve dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Saklicennet canim bu baslikda emeklerin icin tesekkur ederiz.
Toplanan 12 yumurtamdan 11 tanesi doluydu. 9 tanesi dollendi. 5 tanesi en ust kalite (blastosist) olarak 5.gundeydi. 2 tanesini transfer ettik kalan en iyi 3 tanesini ayri tuplerde dondurduk. Ilerde kardes isterse tek tek cozeriz vs embriyologun tavsiyesi dogrultusunda hareket ettik.
Transferi yaptilar dr ekrani bana cevirip beyaz nokta seklinde gosterdi tam o sirada hareket ettiler cok gulduk :))) Dr yaramaz olcaklar dedi
Allahim sonuna kadar boyle pozitif mutlu hayirli nasip eylesin. Dr sizin pozitifliginiz isimize de yansidi cok sukur dedi.
Odada istirahat ediyorum. Sormak istediginiz seyler olursa yanitlarim. Sevgilerimle, tum kalbi duygularimla dualarim sizlerle
Amin cnm. Gonlunu ferah tut, hersey guzel olacak benden daha gencsiniz v avantajlisiniz. Sabir imtihani bu yasadiklarimiz. Maddi manevi. Bahar günes yaz bu guzel havalar ferahlik versin kalbine gonluneCnm herseyin güzel geçmesine cok ama cok sevindim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kalp atışlarını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
Amin Allah razi olsun cnm. Bilgiler icinde cok teskkur ederim. Dikkat edecegimHayırlı olsun canm insallah pozitif sonuç Alman dileğiyle:)
Canım çok yatmadım ben ara ara dolsatim ama ağır is hiç yapmadım .kivi süt yumurta portakal mandalina çok yedim.
Baharatlı ağır yemekler yemedim dikkat ettim ona. Kabak çekirdeği iki gün yemişimdir.bol bol su iç canım ilaçlarıni düzenli kullan .
Benim böyle geçti inşallah sende pozitif sonuç alırsın inşallah bol dua et
Rica ederim ne demek bizde geçtik o yollardan inşallah Rabbim seninde yüzünu güldürür.:)Amin Allah razi olsun cnm. Bilgiler icinde cok teskkur ederim. Dikkat edecegim
Amin canm amin Rabbim sabrını da versin inşallah Allah hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsin içinde banadaAmin cnm. Gonlunu ferah tut, hersey guzel olacak benden daha gencsiniz v avantajlisiniz. Sabir imtihani bu yasadiklarimiz. Maddi manevi. Bahar günes yaz bu guzel havalar ferahlik versin kalbine gonlune
Canim ultrasondan bakmadi mi?Adetin 21. Günü progesteron testi yaptık 6.35 çıktı. 10 üstü olunca çatlıyormuş. Yani Dr çatlamamış yumurtam
Canim sen nasilsin nasik gidiyor hamilelik?Saklicennet canım bende ya şafi okudum .
2 bin tane lem yelid aldım canm. Bunu okuyayim yine alırım canım
Allah kabul etsin Rabbim inşallah hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
Hayır canım kötü şeyler aklına geliyor yumurtan kötü değil inan bana bazı aylar değişiklik gösterebiliyor ben bu hormon da 1 leri gördüm bazı aylar çatlaması evet doktorun dediği gibi direkt kist oluştu erimesini adetle atmayı bekledim.progesteron salgılanınca rahimdeki bebeğe hazırlanan yatak kalınlasıyor.sana tavsiyem ateşini ölç yumurtlamadan bir iki gün sonra ateşin 0.5 derece kadar artıyor yumurtladıgın kesinleşiyor ben çok takip ettm fayddasını gördüm. Belki bir gün sonra baktırman lazımdı o bile rakamlarda artış gösterebiliyor.moral bozmak yok vitaminlerin işe yarayacaktırCnm 12. Gün gittim Dr baktı yumurtama çok güzel şahane dedi. Büyüktü baya. 14. Gün çatlar muhtemelen dedi. 21. Gün test öyle çıkınca çok şaşırdım. 3 yıldır hangi Dr gittiysem yumurtan Harika dedi ultrasondan baktığında. Yani kafamda sorular dönüyor yumurtam çatlamıyor muydu daha önceden de acaba ya da yumurtam kalitesiz mi ??? Bundan dolayı mı kimyasal gebelik yaşıyorum ???? Vs... neyse dün akşam gittim başka doktora oda 5 üstü yumurta çatladığı anlamına gelir dedi ama Antep’teki de 10 üstü çatladığı anlamına gelir demişti. Kime inanayım ???? Bide ultrasondan baktı çatlamasaydı kiste dönüşürdü dedi kist yok dedi bana da gösterdi. Çatladı yada çatlamadı bilmiyorum ama yumurta kalitem kötü galiba.
Bende polikistik över var eşimin durumunu öğrenmeden önce tamamen kendime yönelmiştim ben çünkü polikistiklerin yumurtaları kalitesiz olur diye okumuştum.hep ovülasyon testi ateş ölcerle hareket ettim adetlerimi yoğunluğunu takip ettim çünkü adet ne kadar yogunsa çok değil ama bir nebze iyi çünkü o yatak kalınlasıp dökülüyor sonucta buda yumurtlama ile az çok alakalı.ve görüyorum ki cidden sende problem yok ben polenden çok fayda gördüm tavsiye ederim Sanada .28/29/30 gün arası adet oluyorum genelde. Kanamam eskisi gibi yoğun değil. Bunları yazmayı unutmuşum.
Senin kalbin nasıl güzel ya taaa uzaklardan bizlere ulaşıyorsun eşin çok şanslı gerçekten...P Perican01 R ruyagokk B Birmucize
Sağolun arkadaşlar allah razı olsun. İnşallah Gönüller’inizdeki hayatınıza hayırlı bir şekilde nasip olur. Sabır çok önemli rabbim sabreden kullarını çok sever ve sabırla dua eden kullarının yanındadır.
@Bir melek gelsin
Merak etme kuzum sen ve aylinn aklımdasınız illa listede olmanıza gerek Yok ben ve isteyen arkadaşlarımız sizleri dualarımızdan eksik etmeyeceğiz.
Sakın isyan edip kendini hırpalama.
Her şerde bir hayr vardır bunu bilemeyiz.
İnsanın kaderinde öyle bir kırılma noktası vardır ki tam isyan edeceğin an, evet, işte o an ufacık bir dua ile kaderinin yönünü avuçlarındaki gözükmeyen tılsımla değiştirebilirsin. Her gecenin nasıl bir sabahı varsa her derdin de bir sonu var. Düştükten sonra kalkacak ve üstünü silkeleyip tekrar devam edeceksin koşmaya... Ve unutmayacaksın ki Allah yanında, seninle birlikte...
Eğer yüreğinde Rabb'in varsa, bu hayatta kimseye ihtiyacın yok demektir. Her şer denilen şeyin içinde kocaman bir hayır var, sakın unutma. Hz. Mevlana'nın şu dizesi ne de hoştur aslında:
“İyi değilim demek ne haddimize? Şükürler olsun her halimize!”
Bu bir kitabın arka yazısı. Bunu bugün okudum. Biraz teslimiyet gerek canım. Biliyorum çok zor geliyor bazen. Ama her yıkılışta daha sağlam kalkman lazım. Bebeklerinin güçlü bir anneye ihtiyacı var. Eğer bizler çok kolay anne olabilseydik bu kıymetleri ve maneviyatı yaşayıp bilemeyecektik. Bu süreç bizlere çok şey katıyor. Çok şükür gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?