Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm 12. Gün gittim Dr baktı yumurtama çok güzel şahane dedi. Büyüktü baya. 14. Gün çatlar muhtemelen dedi. 21. Gün test öyle çıkınca çok şaşırdım. 3 yıldır hangi Dr gittiysem yumurtan Harika dedi ultrasondan baktığında. Yani kafamda sorular dönüyor yumurtam çatlamıyor muydu daha önceden de acaba ya da yumurtam kalitesiz mi ??? Bundan dolayı mı kimyasal gebelik yaşıyorum ???? Vs... neyse dün akşam gittim başka doktora oda 5 üstü yumurta çatladığı anlamına gelir dedi ama Antep’teki de 10 üstü çatladığı anlamına gelir demişti. Kime inanayım ???? Bide ultrasondan baktı çatlamasaydı kiste dönüşürdü dedi kist yok dedi bana da gösterdi. Çatladı yada çatlamadı bilmiyorum ama yumurta kalitem kötü galiba.

Saklicennet canım bende ya şafi okudum .
2 bin tane lem yelid aldım canm. Bunu okuyayim yine alırım canım
Allah kabul etsin Rabbim inşallah hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .

28/29/30 gün arası adet oluyorum genelde. Kanamam eskisi gibi yoğun değil. Bunları yazmayı unutmuşum.

Dr um en basta soyledi kalp dinlemiyoruz canim o cok zararlı .Aslinda 2 hafta once gitmem gerekti 6 hafta uzun .Suyu azalabilir Allah korusun .Son zamanlarda en cok duydugum problem
Canım naptın USG sonucun nasıl .yazdiysan bile göremedim canm :))

Hayırlı olsun canm insallah pozitif sonuç Alman dileğiyle:)
Canım çok yatmadım ben ara ara dolsatim ama ağır is hiç yapmadım .kivi süt yumurta portakal mandalina çok yedim.
Baharatlı ağır yemekler yemedim dikkat ettim ona. Kabak çekirdeği iki gün yemişimdir.bol bol su iç canım ilaçlarıni düzenli kullan .
Benim böyle geçti inşallah sende pozitif sonuç alırsın inşallah bol dua et

Cnm herseyin güzel geçmesine cok ama cok sevindim Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kalp atışlarını sağlıklı doğmalarını nasip etsin
Amin cnm. Gonlunu ferah tut, hersey guzel olacak benden daha gencsiniz v avantajlisiniz. Sabir imtihani bu yasadiklarimiz. Maddi manevi. Bahar günes yaz bu guzel havalar ferahlik versin kalbine gonlune

Amin Allah razi olsun cnm. Bilgiler icinde cok teskkur ederim. Dikkat edecegim

Saklicennet Canim birazdan dualarim sana. Rabbim bu sabır imtihanından gonlunun arzu ettigi gibi cikmayi nasip etsin. Allah emeklerini zeval etmesin. Esine ve sana bundan sonrasi icin saglikli ve mutlu gunler diliyorum

Amin cnm. Gonlunu ferah tut, hersey guzel olacak benden daha gencsiniz v avantajlisiniz. Sabir imtihani bu yasadiklarimiz. Maddi manevi. Bahar günes yaz bu guzel havalar ferahlik versin kalbine gonlune
Amin canm amin Rabbim sabrını da versin inşallah Allah hayırlısı ile tüm isteyenlere nasip etsin içinde banada

P Perican01 R ruyagokk B Birmucize
Sağolun arkadaşlar allah razı olsun. İnşallah Gönüller’inizdeki hayatınıza hayırlı bir şekilde nasip olur. Sabır çok önemli rabbim sabreden kullarını çok sever ve sabırla dua eden kullarının yanındadır.

@Bir melek gelsin
Merak etme kuzum sen ve aylinn aklımdasınız illa listede olmanıza gerek Yok ben ve isteyen arkadaşlarımız sizleri dualarımızdan eksik etmeyeceğiz.
Sakın isyan edip kendini hırpalama.
Her şerde bir hayr vardır bunu bilemeyiz.
İnsanın kaderinde öyle bir kırılma noktası vardır ki tam isyan edeceğin an, evet, işte o an ufacık bir dua ile kaderinin yönünü avuçlarındaki gözükmeyen tılsımla değiştirebilirsin. Her gecenin nasıl bir sabahı varsa her derdin de bir sonu var. Düştükten sonra kalkacak ve üstünü silkeleyip tekrar devam edeceksin koşmaya... Ve unutmayacaksın ki Allah yanında, seninle birlikte...

Eğer yüreğinde Rabb'in varsa, bu hayatta kimseye ihtiyacın yok demektir. Her şer denilen şeyin içinde kocaman bir hayır var, sakın unutma. Hz. Mevlana'nın şu dizesi ne de hoştur aslında:

“İyi değilim demek ne haddimize? Şükürler olsun her halimize!”

Bu bir kitabın arka yazısı. Bunu bugün okudum. Biraz teslimiyet gerek canım. Biliyorum çok zor geliyor bazen. Ama her yıkılışta daha sağlam kalkman lazım. Bebeklerinin güçlü bir anneye ihtiyacı var. Eğer bizler çok kolay anne olabilseydik bu kıymetleri ve maneviyatı yaşayıp bilemeyecektik. Bu süreç bizlere çok şey katıyor. Çok şükür gerçekten.

Adetin 21. Günü progesteron testi yaptık 6.35 çıktı. 10 üstü olunca çatlıyormuş. Yani Dr çatlamamış yumurtam
Canim ultrasondan bakmadi mi?
Benim bir kere adetime 1 hafta kala baktiginda catlamis demisti hic progesterona bakmadan.
Kimyasalin sebebi kalitesiz yumurta da olabilir dedigin gibi.
Sana bal ari sutu polen karisimi yemeni oneririm eger adet olursan. Adetle birlikte basliyordum ben.
Ovulasyon testinde hic olmadigi kadar koyu renk cikiyordu.

Saklicennet canım bende ya şafi okudum .
2 bin tane lem yelid aldım canm. Bunu okuyayim yine alırım canım
Allah kabul etsin Rabbim inşallah hayırli sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .
Canim sen nasilsin nasik gidiyor hamilelik?
Bulabildin mi iyi bir doktor? Gerci bizim buralarda okadar cok dogum var ki doktorlar da bayagi master yapiyor :)))

Hayır canım kötü şeyler aklına geliyor yumurtan kötü değil inan bana bazı aylar değişiklik gösterebiliyor ben bu hormon da 1 leri gördüm bazı aylar çatlaması evet doktorun dediği gibi direkt kist oluştu erimesini adetle atmayı bekledim.progesteron salgılanınca rahimdeki bebeğe hazırlanan yatak kalınlasıyor.sana tavsiyem ateşini ölç yumurtlamadan bir iki gün sonra ateşin 0.5 derece kadar artıyor yumurtladıgın kesinleşiyor ben çok takip ettm fayddasını gördüm. Belki bir gün sonra baktırman lazımdı o bile rakamlarda artış gösterebiliyor.moral bozmak yok vitaminlerin işe yarayacaktır

28/29/30 gün arası adet oluyorum genelde. Kanamam eskisi gibi yoğun değil. Bunları yazmayı unutmuşum.
Bende polikistik över var eşimin durumunu öğrenmeden önce tamamen kendime yönelmiştim ben çünkü polikistiklerin yumurtaları kalitesiz olur diye okumuştum.hep ovülasyon testi ateş ölcerle hareket ettim adetlerimi yoğunluğunu takip ettim çünkü adet ne kadar yogunsa çok değil ama bir nebze iyi çünkü o yatak kalınlasıp dökülüyor sonucta buda yumurtlama ile az çok alakalı.ve görüyorum ki cidden sende problem yok ben polenden çok fayda gördüm tavsiye ederim Sanada .

Senin kalbin nasıl güzel ya taaa uzaklardan bizlere ulaşıyorsun eşin çok şanslı gerçekten...
Arada bi gelio demekki nasıl içime atıyorsam bi patlama anı yaşıyabiliyorum o anlarda en küçük bi kalbime atılan çizik beni darman duman edebiliyor..bugün birisinin yaptığı tavır gücüme gitti ama yarın toparlancam en azından çaba vericem.
Evet aslında evliliğimiz için bizim böyle bi duruma ihtiyacımız vardı belki,eşimle birbirimize olan bağlılığımız arttı ve cok inanıyorum ki benim aslında cok istediğim bi duruma bu olumsuz halimiz vesile olucak bunda ki hayır da bu olabilir.töbe asla isyan etmiyorum ama kulum sonuçta bi içe atmalar patlak verebiliyor ağlıyorum rahatlıyorum...seni gerçekten çok seviyorum tanımasamda.Allah gönlünden geçeni en kısa zamanda sana en güzel şekilde nasip etsin canm

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

L Longway2015 arkadaşımız için dua ediyoruz.
Tedavi sürecindeler. Allah kendisine ve eşine şifasıyla birlikte evladını da nasip etsin inşallah.

Kendisine iç ferahlığı olması ve sıkıntılarının giderilmesi için olacağına inanarak dua edelim.

Niyetimiz arkadaşımız için olacak...
  • “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
    (“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…