Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir melek gelsin sana kimler ne söylüyor bilmiyorum fakat burada hamile kalan arkadaşlara da insanlar Eminim bir çok şey deyip kalplerini yaralamışlardır.
Ama bak sonuç onlar hamile ve konuşanlar yeni gündemler arayıp bulmuşlardır...
İnsanlar hamile kalabilmeyi marifet sanıyorlar. Ne yapacağız bu cahilliklerle bilmiyorum. Bu yüzden ülke olarak bir arpa boyu yol alamıyoruz. Hep saçma sapan şeyler gündemlerinde oluyor. Üzülme sakın bu aralar gündem sensin belki de ama yenisini bulana kadar.
İnsanlar böyleler konuşacak şey ararlar hep...
Sen aksine onlar konuştukça Gül, tebessüm et kendini geri çekip içine kapanma sen ne kadar güçlü olursan onlar o kadar çabuk vazgeçecekler.
Bu tarz konular açıldığında güçlü cevaplar ver. Bizim yaramaz biraz nazlı çıktı de ve geç.
İnan kazanan bizler olacağız inşallah.

Gunaydin guzel anne adaylarim sana icten katiliyorum. Allah.in vermedigi seyi nasil surekli 'yapmiyo musunuz? Hadi gec kaldiniz? Yapin artik!' Diyip diyip basima kakanlar alin dicem Allah verdi cok sukur artik ne isteyeceksiniz merak ediyorum!! Bu hep icimden gecen bir soz. Gercekten bunun icin insani yaralamaya ne gerek varmis ben o insanlarinda yaralarini biliyorum ama sormuyorum. Dun aksam surekli beni sıkıstiran kalabalik bir ortamda bile esime bisey diyemeyip yanima gelip bana surekli hadi artik dihen esimin dayisi aradi tebrik etmek icin. Tesekkur ettim. O yazdiklarim denmiyorda. Ama kendi kizi var 30 yasinda hala evlenmedi. Bu bana gore bir eksik degil tabiki ama ona gore cok buyuk bir eksiklik 'kizin ne yapti dayi es adayi bulamadi mi hala?' Desem ne kadar ayip gunah. Ne kadar uzulur. Ama iste bizin gibi dert cekenler anliyor bunu ve sormuyor. Ahhh ah ne diyeyim. Allah biliyor icimizi. Yine de Allah haklarinda hayurlisini versin insallah.

Saklicennet canım ksuura bakma regl oldum. Keyifler biraz yoktu bide sancılarım çoktu giremedim. Akşam ama sabah sana zikirlerini yaptım. Fakat okuyabildiğim kadar lem yelid okudum. Allah kabul etsin inşallah.Rabbim şifa versin. Hayırlı Salih Saliha evlatlar versin hepimize

Allah razı olsun. Şimdiden okuyan tüm arkadaşlarımdan.

Bir melek gelsin Üzülme, Allah bizimle beraber ben inanıyorum. İnan benim de dolduğum günler olup ağlıyorum. Bu aralar zorlanıyorum. Ama bizler güçlü kadınlarınız bu cefayı çektik daha da güçlü olacağız inşallah. Her biri hamurumuza katılıyor.

Canım naptın USG sonucun nasıl .yazdiysan bile göremedim canm :))
Cok sukur organlarinda bir anomali görülmedi. Cihazi cok bastirdi net görmek icin sonrasinda kasiklarim agridi 2 3 saat .Renkli fotosu var artik cok şükür yuzu kapanmadan poz yakaladi dr.Sonra minik elleriyle yuzunu kapatti .Yine olmadi arkasini döndü .

Canim mevsimden kaynakli olabilir bu ruh halin .Lutfen dik durmaya calis aglamak isteyince agla rahatla ama asla olmayacak hissine kapilma .Belki baska bir dr vesileniz olacak belki baska bir tedavi .Sadece nasibin vaktini bekliyor
P Perican01 cok sevindim daim olsun insallah

İnş cnm bakayım ben bal arı sütü polene bi. Cnm bakıyordu ultrasonla Harika süper bi yumurta diyordu ve bunu her Dr diyordu. Anlamadım bu işi. Hatta cuma gece de gittim çatlamamış sonucum bu diye ultrasondan baktı çatlamış dedi. 5 ve üstü çatlamıştır dedi buradaki bi doktor.

İnşallah canm belki bebeğimiz cok kolay olsaydı onun üzerine bu kadar titremicektik şimdi eşimde ne hayaller kuruyor olursa söyle yaparız böyle yaparız die ama benim tek duam Allah nasip edecekse hayırlı sağlıklı imanlı bi yavru nasip etsin başka sıkıntı vermesin

Haklısın cnm inanırmısın ben acaba bu ay bişe varmı die ihtimal bile veremiyorum o merakı bile yaşayamıyorum biliyorum ki er yada geç gelicek.inşallah ilk tüp bebek denememde tutar die dua edebiliyorum ancak

Bence çocuk yapın çocuk yaptık vs gibi sözler gayretullaha dokunacak sözler nasıl yani bu çocuk börekmi hamurumu açıldı ne yapıldı.çok afedersiniz aşamaları kolay ben gerisi Allah tan başka birinin veremeyeceği kadar elzem bişey.sebep yokken iki hücre neden bir araya gelmiyor dediğimzde işte vakit zaman Allah isteyecek ki olsun devreye giriyor.ve o anda rahatlıyor insan.ben hep öyle dua ederdim Allahm dünyanın bütün doktorları toplansa bütün ilaçlar seferber olsa sen istemediğin sürece olmayacak ya o halde babada sabr düşer sabrımı artır derdim

Maşallah canmmm kime benzio desen saçma bi soru olur demi daha hiç bişe belli degildir ama arkadaşımınki az çok doğdugu haline yakındı çok farklı bi surat olmadı

İnş cnm Adaçayı,Aslanpençesi,Civanperçemi,Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Çam balı iyi geliyormuş yumurta kalitesine bunlara başladım. Bide dere otu iyiymiş yumurta için. Rabbim inş yardım eder. Imprly kullanıyorum acaba onu bırakıp inafolic combi mi kullansam diye düşünüyorum ama eşime söylemeye de çekiniyorum ev folik asit dolu niye yeni alıyoruz. Ama yumurta kalitesi için inafolic combi çok iyi deniliyor.

Cok haklısın eylülde yeni bi dra başlayım ben istanbuldaki emre bakırcıoğlu da aklımda aslında yada kaan hocadan önceki dr.ben tedaviyi yarım bırakmıstım hormon iğnesi verio die keşke iğne verseydi şimdi belki sayımız artardı

Ben kullandım hakketen güzel iyi geliyor hatta görümcem 2.5 senedir hamile kalmadı 2 kutu inofolıc sebep oldu şimdi aynı haftada hamileyiz.ama kullandıgn şeylerde güzel bitir bence sonra basla inofolic e.

Kesinlikle Allah ın nasip ettiği güne kadar sabır diliyorum kendime ve diğer arkadaşlara cnm

Ya zeyno bu bitkiler fsh üzerinde etki edebilir fsh iyiyse onu bozma cok karıştırma benimde geçen ay 1 lerdeydi progestron dr güldü kafana takma her ay yumurtlamak zorunda değilsin hersey yolunda suan yumurtluyorsun hatta dedi.bunu söyleyen dr özelde verdiğim parayla kaldım banada aynısını söylediler inofolici bende düşünüyorum ama

Ben kullandım hakketen güzel iyi geliyor hatta görümcem 2.5 senedir hamile kalmadı 2 kutu inofolıc sebep oldu şimdi aynı haftada hamileyiz.ama kullandıgn şeylerde güzel bitir bence sonra basla inofolic e.

Hmm öyle mi diyorsun. Bende acaba çok mu olur diye korkuyordum öyle yapayım olmazsaaa.

Aynen cnm benm eşimde öyle ne hayaller kuruyor 5. Yılımız bitti henüz hiç gebelik yaşamadım dün yegenimizin dogum gününydü 1 yaşına girdi herkesin çocugu var 2. Ye hamileler kimi ikincisi erkek olmuo die ona üzülüo şaka gibi bir gündü benim için böyle ortamlara dahi girmek istemiyorum artk herkesin agzında aynı dua inşallah Allah sizede verir die ama nasip basipten öte yol yok ama çok yoruldum artk kendimi çok kötü hissediyorum hiç anne olamayacakmışım gibi düşünüyorum bu histen kurtulamıyorum

Kesinlikle Allah ın nasip ettiği güne kadar sabır diliyorum kendime ve diğer arkadaşlara cnm
Bende soru yağmuruna tutanlara patlıyordum yaww sizene sizene kısırım varmı çareniz ilacınız diyip atıyordum başımdanşimdi kimse bilmiyor hamileliğimi küretajdan sonra korunmayı bırak artık diyenlermi dersn e başka doktora git diyenlermi otlar ilaçlarmı halaaaa dinliyorum ama umursamıyorum salla budünya insanların çenesini çekemeyecek kadar kısa onlar konuşur çocuk biter başka bişey konusulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…