Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sabır istemeyin. Sabrınızı arttıracak şeyler çıkar karşınıza. Çok yanlış bi duadır.

Valla cnm İnan şuanda yılan faydalı onu yedekseler yiyecek moddayım artık yedim kafayı. Yok cnm etkilemedi hatta biraz prolaktinim yüksekti 16 falan onu da düzenledi 8.8 oldu. Hormonları düzenliyor. Bide havuç kürü yapıcam inş.

Sabır istemeyin. Sabrınızı arttıracak şeyler çıkar karşınıza. Çok yanlış bi duadır.
Ben hep sabr istedim vakti zamanı gelinceye kadar Allaha sıgınıp sabr ettim ve mükafatını aldım belalar karsısında sabr olmazsa nasıl dayanacagız.herkesin kolayca bebekleri olurken yıllalrca beklemek sabr gerektirir ben yanlış dua olduğunu düşünmüyorum.hep sabr eden kazanıyor

Ya cnm imkanın varsa tüp dene sende bizim imkanımız yok beklemekten başka.keşke bende hemen deneyebilseydim ama diorum ki en azından sperm ve yumurtamız var Rabbim bunları nasip etti doğal olmasada tüp bebekle olma ihtimalimiz var çok şükür

Ben de polikistik över var demiştim ya ben hep hayıt ve aslanpençesi ile önüne geçtim testesteron hormonumu bile acaip dengeledi .okadarrr çok şey kullandım ki iflas etseydi beni m yumurtalıklar ederdi

Temmuz ayında düşünyüoruz cnm nisanın sonunda ön görüşmeye gidecegiz ama tüp bebek tutmazsa die çok korkuorm oda ayrı bir yıkım olur bizim için erkek infertilitesinde tutma ihtimali ne acaba bi forum var ogun okuyordum erkek faktörlülerin çogu tutmamış umarım hayırlı haberler alırım yaptırdıgımda

Benimde prolaktin 17 çıktı, doktorlar önemsemiyor ama hamile kalmaya engel vücut kendini hamile gibi hissediyormuş.

Haklısın cnm inanırmısın ben acaba bu ay bişe varmı die ihtimal bile veremiyorum o merakı bile yaşayamıyorum biliyorum ki er yada geç gelicek.inşallah ilk tüp bebek denememde tutar die dua edebiliyorum ancak
Artık ben de öyleyim. Farkındayım hissettiklerinin aslında. Duam o yönde tüp bebekte inşallah olur diye dua edip niyetleniyorum ben de. Olsun Rabbim nasip etsin bize de. Bazen hiç olmayacak gibi hissetsekte.. Dua edelim çok

Erkek faktöründe laboratuvar çok önemli,ya tutmazsa diye korkmayın sana hiç bir faydası yok bende hemen olur sandım 3 negatif tüp denrmem var 4. Denememe başladım hakkımda hayırlısı olsun

Canim sen ibrahim saracoglunun urunlerini satan eczaneyi bul ve dedigim karisimi adetinle (ki insallahh olmazsin) basla. Inan yumurtan cok kalitelii olacak. Otlar hormonlarin dengesini altust ediyor. Ama bir tanesini deneyebilirsin. Sallama caylar var.

cok dogru diyorsun cnm. Zaten sormalarinin amaci da bir deva bulalim bir care bulalim degil, onlara dedikodu malzemesi olsun.
Bir kuzenim evlenir evlenmez hamile kaldi. Akrabalar whatsapp grubunda 9 ayini paylasti resmen. Bana da surekli hadi sen de bekleme sen de yap deyip durdu. Dusuk yaptigimi duyanlar eminim ki soylemistir. Simdi cenesini kapatti cok sukur. Faydasi var mi? Teselli veriyor mu? Destek mi? Hayir tabiki. Tek amaci kendi dogurganligini ortaya cikarmak, benim kisirligimi ogrenmeye calismakti basarili oldu.

Evet evet tamamen iç rahatlatmak bakkk benim var sanki o marifet kendinden o çocuğun dogma zamanı gelmişte ona hemen verilmiş fark edemiyor.

Evet evet tamamen iç rahatlatmak bakkk benim var sanki o marifet kendinden o çocuğun dogma zamanı gelmişte ona hemen verilmiş fark edemiyor.
Allah islah etsin oylelerini ne diyelim.
Cok sukur ki Rabbim sinav ediyor beni.
Sukur ki kendisine daha ds yaklastiriyor, esimle aramizdaki muhabbeti daha da artiriyor.
Dunya fani gelip gecici. En guzel tatlarindan birisi de cocuk belki de. Nasipse olur olmazsa da kader..

Yok şöyle anlatayım. Rabbim benim başımda böyle bir dert ver sen buna dayanabilecek güç ver sabır ver diyebilirsin. Bunda hiç bi sakınca yok. Ama Rabbim bana sabır ver dersen ve ortada dert yoksa Allah sabrını güçlendirecek dertler belalar gönderirmiş. Yani bulunduğun duruma göre değişir. Peygamberimiz dua ederken bir sahabeyi duymuş. Bana sabır ver Allahım diyormuş sürekli. Niye sabır istiyorsun ne derdin var demiş peygamberimiz. Derdim yok deyince o halde sabrını güçlendirecek dertler isteme demiş. Sabır istemenin doğru olmadığını biliyordum çocukluğumdan beri ama nereden geldiğini niye böyle olduğunu imam olan eniştemden öğrendim daha yeni. Anlatmak vazifem inanıp inanmamak size kalmış.

Eklentiler

• IMG_0459.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 68
Yani durduk yere sabr istemedim zaten ben 2 bebek kaybettim bunalıma girmemek için sabr istedim 2.5 senedir de bebek peşindeyim sabr istemesem dayanması ggüç olurdu.sizde takdir ederseniz bu topikte herkesin bir derdi var

Maşallah canmmm kime benzio desen saçma bi soru olur demi daha hiç bişe belli degildir ama arkadaşımınki az çok doğdugu haline yakındı çok farklı bi surat olmadı
Kimseye benzemiyor canim .Bu haftada hepsi standartmis.Esim de kendine benzetmişti dr güldü baska bebek de bu bebege benzer diye .Ama durus degismiyor .Arkadasiminki hep ayrintilidaki gibi uyuyor 10 gunluk :)
Rabbim size de nasip etsin insallah da her anini dolu dolu gecirin tum acilarinizi unuttursun .

Ben de insanin sabretmezse isyana düşeceğini düşünüyorum. Sabir buyuk nimettir .Yokluga sabredilir ,evlat ozlemine sabredilir. En basitinden bir hastaliktan kurtulmak ayaga kalkmak bile sabir isidir.Degilse insan neden ben ,niye bende yok vs vs sorularin icine düşer cikamaz.Tevekkul de sabirdan gelir.

Çok güzel söyledin canım ben kürtaj oldum çıktım yan odadan bebek sesleri duyunca derin bir çukura düştüm sanki ama Allah yardım etti sabrettim atlattım.yoksa evet niye onlar doğdu benim ki niye öldü deseydin belki işin rengi değişirdi. Hem zaten Kuranı kerimde de Allah sabredenlerle beraberdir demiyormu.ben birgün canı gönülden bu arkadaşlarla bebek muhabbetleri yapacagımıza eminim vakit zaman duaların hepinizle

Erkek faktöründe laboratuvar çok önemli,ya tutmazsa diye korkmayın sana hiç bir faydası yok bende hemen olur sandım 3 negatif tüp denrmem var 4. Denememe başladım hakkımda hayırlısı olsun
Nerelerde yaptırmıştın cnm ben acıbadem kayseri düşünüyorum ayrıca hangi yöntemler uygulanmıştı cnm bunlar çok öönemli yaptırdıgın sırada dna hasarı var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…