Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
E Efulimm41 ben seni anladım canı.m bunu bende biliyordum. Bende senin rızan için sabrediyorum sana sığınıyorum diye dua ederim. Ama bazen öyle bir köşeye sıkışıyorsun kİ ağla ağla bir hal oluyorsun o durumları da yaşadım haykırarak rabbim sabır ver ne olursun dedim. Bu da o anki durumla alakalı. Diğer arkadaşlarımda bu niyetle dua ediyorlar bulundukları durum için sabır istiyorlar. Ne mutlu bizlere ki sığındığımız bildiğimiz bir rabbimiz var.

Yani durduk yere sabr istemedim zaten ben 2 bebek kaybettim bunalıma girmemek için sabr istedim 2.5 senedir de bebek peşindeyim sabr istemesem dayanması ggüç olurdu.sizde takdir ederseniz bu topikte herkesin bir derdi var
O zaman istemen normal. Bende de hormonlarda çok sıkıntı vardı. Sabır istiyordum. Biri düzeliyor biri bozuluyordu. Sonradan dank etti sen ne yapıyorsun diye. 6-7 ayımı aldı bunu farketmek. Denk mi geldi bilmiyorum. 1 ay sonra eşimin de benim de tüm değerlerimiz çok güzeldi. Peşinden hamile olduğumu öğrendik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

Aynen canım. Duruma göre değişir. Bunu anlatırken mesajımda da söyledim. Bende hormonlarda sıkıntı vardı eşimin sperm değerlerinde sıkıntı vardı. Sabır istedim. Aslında sabır isteyecek bişey değil tamam üzücü ama sabır istemek dertleri arttırıyor. Bunu bizzat kendimde gördüm. Ama kötü ve ağır şeyler yaşayanlar için sabır istemek kadar normal bişey yok. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

L Longway2015 arkadaşımız için dua ediyoruz.
Tedavi sürecindeler. Allah kendisine ve eşine şifasıyla birlikte evladını da nasip etsin inşallah.

Kendisine iç ferahlığı olması ve sıkıntılarının giderilmesi için olacağına inanarak dua edelim.

Niyetimiz arkadaşımız için olacak...
  • “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
    (“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.

L Longway2015 arkadaşımız için okudum. 707 de Ya Varis çektim. Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda

Rabbim nasip edene kadar deneriz bizde Allah izin verirse.sizler güzel sonuç alınca cidden bizim içinde umut oluyorsunuz sizlerle birlikte seviniyoruz canm benim

Benim de prolaktin 20 çıktı sorun yok dedi.
Canım adetin ikinci günü referans aralığı Maximum 15 ti benim 17 çıktı,adetin 21. Günü de Maximum 26 olması lazım, benim 32 çıkıyor, zaten yumurtlamadan sonra göğüslerim çok ağrılı oluyor benim prolaktin yüksel olunca vucüt kendini hamile sanıyor gebe kalmaya engel.aende referans aralığına bak bence.zaten bu doktorları anlamıyorum birinin dediği diğerini tutmuyor,

Nerelerde yaptırmıştın cnm ben acıbadem kayseri düşünüyorum ayrıca hangi yöntemler uygulanmıştı cnm bunlar çok öönemli yaptırdıgın sırada dna hasarı var mıydı
Ben izmirde yaptırdım ıcsı uygulandı bizde,şimdi Ankara Gürgan clinikte başladım bugün 4.iğnemi yaptım DNA hasarı 7 çıktı morfoloji 2 idi ileri hareketli 18 falan sayı 50 60 milyon çıkıyor, bu denemede mikroçip ve imsi uygulanacak duruma göre bağışıklık ile ilgili şeylerde uygulanacak

B
bizdede mikroçip imsi uygulanacak inşallah hayırlı sonuç alırsın bu sefer cnm rabbim nasip eder inşallahh

Canım adetim 2. Günü referans aralığı maksimum 23 benim 20 çıktı. Benim de mesela bu aralar yumurtlama zamanım göğüslerim dolgunlaştı dönemimin geldiğini göğüslerimden ve de akıntımdan anlıyorum. Adet olduktan 1 gün sonra iniyor.

Adaçayını tavsiye etmem canım herkesin bünyesi farklı bana zarar etti belki sana fayda edebilir bilemem ama inafolic kullanabilirsin bana drum yumurta kaliten daha iyi olsun diye verdi

Ozmn normal canım senin ben 21. Günde baktırıyorum biraz yüksek çıkıyor tabi aman aman değilde yine de dikkat etmek lazım stresle falan yükseliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…