- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm bitirdinmi bilmiyorum ama 500 daha lem yelid okudum senin için sıradaki arkadasada birazdan okuycam inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnSağol canım allah razı olsun 1100 de yeter. Dua etmen kafi çok teşekkür ediyorum Beni kırmadınız.
Prolaktin 30-40'ı geçmediği sürece sıkıntı olmaz. Gebeliğe engel olması içinde ciddi anlamda yüksek olması lazım. Engel olmasından kastım da yumurta çatlamıyormuş. Haliyle gebelik oluşmuyor. Ama bu dediğim çok yüksek değerlerde. Ben hamile kaldığım ay adetin 2nci günü baktırdım 24'tü. Doktor çok güzel demişti.Canım adetin ikinci günü referans aralığı Maximum 15 ti benim 17 çıktı,adetin 21. Günü de Maximum 26 olması lazım, benim 32 çıkıyor, zaten yumurtlamadan sonra göğüslerim çok ağrılı oluyor benim prolaktin yüksel olunca vucüt kendini hamile sanıyor gebe kalmaya engel.aende referans aralığına bak bence.zaten bu doktorları anlamıyorum birinin dediği diğerini tutmuyor,
Senin hormonlarında bi sıkıntı var mı canım? Yakında yaptırdığın bi hormon tahlili varsa bakabilir miyim ?Eki Görüntüle 2125342 Kızlar geçen ay kaan hoca sperm tahlili istemişti onu gönderdik alttaki mesajı atmıştı tam 1 ay önce dna hasarına bakmaya gerek yok yazmıştı. Bende sonrasında yaza tüp bebek düşünüyoruz dna hasarına bakmaya gerek var mı die mesaj attım oda mesaj atmış yukarrdaki mesajı sinirin bozuldu tekrardan randevu alın tahlilide yaptırın bana gelin demiş neden böyle bişey dedi imprly ilacını içio eşim şuan bitmişti yenisinide aldık içmeye başlayacak yine emodekse mi gçeelim dedigi gibi sinirim bozuldu gitmemize ne gerek var ki artk kaan hocaya
Ocak ayıdna gittim tekrardan bir sıkıntı çıkmadı rahim filmi falan hepsi temiz regl iken olanlr var ama kaçıncı günüydü hatırlamıyorum doktorlar gayet normal dedi bulup atayım mıSenin hormonlarında bi sıkıntı var mı canım? Yakında yaptırdığın bi hormon tahlili varsa bakabilir miyim ?
İyi olur canım. Bakarım bi.Ocak ayıdna gittim tekrardan bir sıkıntı çıkmadı rahim filmi falan hepsi temiz regl iken olanlr var ama kaçıncı günüydü hatırlamıyorum doktorlar gayet normal dedi bulup atayım mı
İyi olur canım. Bakarım bi.
Cnm tsh 3.30 du şimdi 2.80 burda amhye bakacak yer yok cnm progestoron için hangi gün gitmeliyim 25 günde bir adet oluyorum şuan 13. Gündeyim
Bizede spermlerle uğraşmayı bırakın demişti, morfoloji 2 ileri hız 18 ken nasıl bunu söyler ilginç bizede çocuğunuz olur dedi 6 aydır tık yok hatta 4 yıldır tık yokEki Görüntüle 2125342 Kızlar geçen ay kaan hoca sperm tahlili istemişti onu gönderdik alttaki mesajı atmıştı tam 1 ay önce dna hasarına bakmaya gerek yok yazmıştı. Bende sonrasında yaza tüp bebek düşünüyoruz dna hasarına bakmaya gerek var mı die mesaj attım oda mesaj atmış yukarrdaki mesajı sinirin bozuldu tekrardan randevu alın tahlilide yaptırın bana gelin demiş neden böyle bişey dedi imprly ilacını içio eşim şuan bitmişti yenisinide aldık içmeye başlayacak yine emodekse mi gçeelim dedigi gibi sinirim bozuldu gitmemize ne gerek var ki artk kaan hocaya
Progesteron 21.gün bakılıyorCnm tsh 3.30 du şimdi 2.80 burda amhye bakacak yer yok cnm progestoron için hangi gün gitmeliyim 25 günde bir adet oluyorum şuan 13. Gündeyim
Prolaktinin yumurta çatlaması ile alakası yok ki, süt hormonu hamilelik durumunda başlıyor göğüsler falan gelişmeye , 40 çıktı birkere doktor ilaç verdiProlaktin 30-40'ı geçmediği sürece sıkıntı olmaz. Gebeliğe engel olması içinde ciddi anlamda yüksek olması lazım. Engel olmasından kastım da yumurta çatlamıyormuş. Haliyle gebelik oluşmuyor. Ama bu dediğim çok yüksek değerlerde. Ben hamile kaldığım ay adetin 2nci günü baktırdım 24'tü. Doktor çok güzel demişti.
Ovülasyon takibi yapıyorsan yumurtlamanın 7nci günü git. Yapmıyorsan da adetine 7 gün kala yani adetinin 18nci günü gibi gidersin. Adetin düzenliyse doğru sonucu verecektir. Yumurtlama olup olmadığını anlarsın değerden. Amh için de alttan baktırdıysan doktor mutlaka görür yumurtalık rezervini. Karından görünmüyor. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama genç yaşta pek görülmüyor genelde 35den sonra görülüyor yumurta rezervi azlığı. Tabi başka sorun görülmüyorsa ona da baktırmakta fayda var.Cnm tsh 3.30 du şimdi 2.80 burda amhye bakacak yer yok cnm progestoron için hangi gün gitmeliyim 25 günde bir adet oluyorum şuan 13. Gündeyim
Arkadaşta 50 çıktı. İlaca başladı. Yumurtlama takibi yapmıycaz prolaktin bu değerdeyken yumurtlasan bile çatlamasına engel olur bu ayı es geçiyoruz dedi doktor. Bende doktorumdan aynı şeyi duydum. E2'mi yükseltmek için yaptığım incir küründen sonra prolaktinim yükseldi. Daha da yükselmesi halinde yumurtanın çatlamayacağını söylemişti. Çok şükür daha yükselmedi.Prolaktinin yumurta çatlaması ile alakası yok ki, süt hormonu hamilelik durumunda başlıyor göğüsler falan gelişmeye , 40 çıktı birkere doktor ilaç verdi
Acayip sinirlerim bozzuldu biz tedaviye başlarken emodeks kullanmıştık günde 2 tane şuan günde 1 tane alın yazmış tekrardan bana gelin demiş ne geregi var ki yani biz inprly ve proxed kullanıyoeuz şuan tüp bebek düşünüyoruz dedik die mi sinirlendi anlamadımBizede spermlerle uğraşmayı bırakın demişti, morfoloji 2 ileri hız 18 ken nasıl bunu söyler ilginç bizede çocuğunuz olur dedi 6 aydır tık yok hatta 4 yıldır tık yok
İşte vücut kendini hamile gibi hissettiğinden yumurtlama olmaz diye öyle söylemiş olabilir yükselince hamileliğe engel deniyor.Arkadaşta 50 çıktı. İlaca başladı. Yumurtlama takibi yapmıycaz prolaktin bu değerdeyken yumurtlasan bile çatlamasına engel olur bu ayı es geçiyoruz dedi doktor. Bende doktorumdan aynı şeyi duydum. E2'mi yükseltmek için yaptığım incir küründen sonra prolaktinim yükseldi. Daha da yükselmesi halinde yumurtanın çatlamayacağını söylemişti. Çok şükür daha yükselmedi.
Adetin 2. Gününyapılan test için mi geçerli prolaktin seviyesi. Mesela ben şuan yaptırsam yüksek çıkacaktır Eminim göğüslerim şiş.. Ay boyu aynı seviye de mi kalmalı?Arkadaşta 50 çıktı. İlaca başladı. Yumurtlama takibi yapmıycaz prolaktin bu değerdeyken yumurtlasan bile çatlamasına engel olur bu ayı es geçiyoruz dedi doktor. Bende doktorumdan aynı şeyi duydum. E2'mi yükseltmek için yaptığım incir küründen sonra prolaktinim yükseldi. Daha da yükselmesi halinde yumurtanın çatlamayacağını söylemişti. Çok şükür daha yükselmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?