Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
T
teşekkür ederim cnm doktorlar yumurtalıkların çok iyi oldugunu söylemişti klomen kullandırmıştı 5 gün baktıki oluşuo mu 3 yumurtam oluşup çatlamıştı 25 yaşındayım levotron die bi ilaç kullanıyorum 25 mg dün yumurtlamıştım bi hafta sonra gideyim en iyisi

R rvydmrt canım Kaan hocanın yazdığı msjı şimdi gördüm. Bence son noktayı yüz yüze görüşüp koymak gerek sanırım. Tüp bebek dediniz ya Belki de sizi yönlendirecek.
Öyledir cnm fakat bizi emodekse döndürmesi saçma ve günde 1 tane alın demiş normalde günde 2 tane içiliyor tedavinin en başında biz bu şekilde 6 ay kullandık o ilacı imprly kullansak ne olacak ki yani geçen ay onu kullanın artk demişti nasıl tüp bebek diyinxe emodeks için demiş korkuorum hasar yükselir cnm ayrıca eşim şuan imprly ve proxed içio bazende promen k imprly sabit her gün içio

Adetin 2. Gününyapılan test için mi geçerli prolaktin seviyesi. Mesela ben şuan yaptırsam yüksek çıkacaktır Eminim göğüslerim şiş.. Ay boyu aynı seviye de mi kalmalı? moonlovers
Adet günü yaptığınla diğer günler yaptığın tamamen farklı olur. Adet günü stres vb şeyler prolaktini etkilemezken ay içinde etkileniyor. Yani adetten sonda yükselir düşer diye bişey yok dalgalanmalar olabilir. Ama anca gebelik varsa lineer bi artış gösterir. O yüzden adet günü haricinde doktorlar prolaktine bakmaz. Baksa da ilaç yazmaz. Çünkü gerçek sonuç değildir.

O zaman amh'a gerek yok. Ömründe bir kere baksa doktor yeterli.

Canım imprylnin içinde doğru düzgün antioksidan Yok ki.. Eğer DNA hasarından korunmak istiyorsanız antioksidandan zengin vitamin kullanmalısın. Sen bir tane emodex al yine kullanmak istiyorsan impryl de kullan.

Dna baktırdığız mı daha önce,canını sıkma bence tüp bebek düşünüyorsan karı koca vitamin kullanın iyi beslenin, tüp bebek yaptırın dna falan çok problem değilse

Senin bilgilerle benimki çelişiyor cnm,amh testi kanda bakılıyor, alttan muayene evet yumurtaların sayılır eğer sağda solda toplamn 7den fazla sayılırsa rezerv iyi denir ama herzaman doğru sonuç vermez ve 30 yaş sonrası merkezler amh testi ister rezerv için, ki bazı durumlarda folikül sayısı ile amh uyuşmaz.ki gebelik için gittiğinde adetin 2. 3.günü yapılan testler var,birde 21.günü yapılan prolaktin yani adet gününe göre tarihler değişmiyor 5 yıldır doktorlara gidiyorum 1 aşılama 3 tüp denemem oldu yapılan tarihlerin zamanı değişmedi cnm

Cnm
Dna baktırdığız mı daha önce,canını sıkma bence tüp bebek düşünüyorsan karı koca vitamin kullanın iyi beslenin, tüp bebek yaptırın dna falan çok problem değilse
cnm geçen yıl martta %65 çıktı kasım ayında %7 ye düştütekrarlarmı die korkuyorum sadece

Adetin 2. Gününyapılan test için mi geçerli prolaktin seviyesi. Mesela ben şuan yaptırsam yüksek çıkacaktır Eminim göğüslerim şiş.. Ay boyu aynı seviye de mi kalmalı? moonlovers
Evet cnm gebelik takibinde sadece progesteron 21. Gün isteniyor,diğer testler adetin 2. 3. Günü, ben progesterona baktırırken meraktan baktırıyorum prolaktine

Evet cnm gebelik takibinde sadece progesteron 21. Gün isteniyor,diğer testler adetin 2. 3. Günü, ben progesterona baktırırken meraktan baktırıyorum prolaktine
Adetin 3. Günü yaptırdığım prolaktin yeterli o zaman değil mi? Normalse normaldir. Bende E2 değişken çıkıyor. Bir kez 20 bir kez de 45 çıktı.

Doğru alttan bakmak bir süreliğine yeterli olur. Çünkü daha doktorların muayene sırasında görmediği kadar küçük boyutta bir sürü yumurta var.
Amh daha güvenilir sonuç verir tabi. Ve ömürde bir kere yapmak yeterli olur. Çünkü her yumurtadan salgılanan bi hormon vardır. Bu daima aynıdır. Yumurtlama gerçekleştikçe yani adet oldukça sayı azalır. Ve sıfıra yaklaştıkça menopoz başlar.

Ve çok yanlış bilinen bişeyden bahsetmek istiyorum. Belki birine bi faydam dokunur. Sırf bunun yüzünden uzun zaman yumurtlamıyorum diye düşünen onlarca insan gördüm. Progesterona adetin 21nci günü bakılmaz. Yumurtlamadan sonraki 7nci gün bakılır. Doktorlar herkes robotmuş gibi 28 günde bir adet olduğunu düşünerek hareket ediyorlar. 14ncü gün yumurtlasa 21nci günü progesterona baksak tavan yapmış olur ayrıca gebelik olup olmadığına dair ipucu da verir diyorlar. Doktorlara bişey diyemiyoruz bu noktada çünkü buna mecburlar. kimseye ovülasyon testi yap diyerek yumurtlama takibi yaptıramazlar bunu kendileri de biliyorlar. Ama yumurtlama takibi yapıyorum denildiği zaman 7nci günü gel bakalım der 21 lafı kalmaz ortada. Ki genelde doktorlar daha doğru sonuç verdiği için bu lafı duymak hoşlarına bile gidiyor diyebilirim.

Canim siz en son msji ne zaman atmistiniz da cevap geldi? Bizim 2 ay oldu hala yok cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…