teşekkür ederim cnm doktorlar yumurtalıkların çok iyi oldugunu söylemişti klomen kullandırmıştı 5 gün baktıki oluşuo mu 3 yumurtam oluşup çatlamıştı 25 yaşındayım levotron die bi ilaç kullanıyorum 25 mg dün yumurtlamıştım bi hafta sonra gideyim en iyisiOvülasyon takibi yapıyorsan yumurtlamanın 7nci günü git. Yapmıyorsan da adetine 7 gün kala yani adetinin 18nci günü gibi gidersin. Adetin düzenliyse doğru sonucu verecektir. Yumurtlama olup olmadığını anlarsın değerden. Amh için de alttan baktırdıysan doktor mutlaka görür yumurtalık rezervini. Karından görünmüyor. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama genç yaşta pek görülmüyor genelde 35den sonra görülüyor yumurta rezervi azlığı. Tabi başka sorun görülmüyorsa ona da baktırmakta fayda var.
TSH'ın da 2.50'yi geçmesi gebelikte sıkıntı oluyor. Engel değil ama süreci uzattığını söylüyor doktorlar. Bunun için Aslan pençesi çayı içebilirsin. Hormonları dengeleme özelliği var.
Öyledir cnm fakat bizi emodekse döndürmesi saçma ve günde 1 tane alın demiş normalde günde 2 tane içiliyor tedavinin en başında biz bu şekilde 6 ay kullandık o ilacı imprly kullansak ne olacak ki yani geçen ay onu kullanın artk demişti nasıl tüp bebek diyinxe emodeks için demiş korkuorum hasar yükselir cnm ayrıca eşim şuan imprly ve proxed içio bazende promen k imprly sabit her gün içio
Adet günü yaptığınla diğer günler yaptığın tamamen farklı olur. Adet günü stres vb şeyler prolaktini etkilemezken ay içinde etkileniyor. Yani adetten sonda yükselir düşer diye bişey yok dalgalanmalar olabilir. Ama anca gebelik varsa lineer bi artış gösterir. O yüzden adet günü haricinde doktorlar prolaktine bakmaz. Baksa da ilaç yazmaz. Çünkü gerçek sonuç değildir.Adetin 2. Gününyapılan test için mi geçerli prolaktin seviyesi. Mesela ben şuan yaptırsam yüksek çıkacaktır Eminim göğüslerim şiş.. Ay boyu aynı seviye de mi kalmalı?moonlovers
O zaman amh'a gerek yok. Ömründe bir kere baksa doktor yeterli.T
teşekkür ederim cnm doktorlar yumurtalıkların çok iyi oldugunu söylemişti klomen kullandırmıştı 5 gün baktıki oluşuo mu 3 yumurtam oluşup çatlamıştı 25 yaşındayım levotron die bi ilaç kullanıyorum 25 mg dün yumurtlamıştım bi hafta sonra gideyim en iyisi
Olabilir. Bişeyleri baskılıyor demekki.İşte vücut kendini hamile gibi hissettiğinden yumurtlama olmaz diye öyle söylemiş olabilir yükselince hamileliğe engel deniyor.
Canım imprylnin içinde doğru düzgün antioksidan Yok ki.. Eğer DNA hasarından korunmak istiyorsanız antioksidandan zengin vitamin kullanmalısın. Sen bir tane emodex al yine kullanmak istiyorsan impryl de kullan.Öyledir cnm fakat bizi emodekse döndürmesi saçma ve günde 1 tane alın demiş normalde günde 2 tane içiliyor tedavinin en başında biz bu şekilde 6 ay kullandık o ilacı imprly kullansak ne olacak ki yani geçen ay onu kullanın artk demişti nasıl tüp bebek diyinxe emodeks için demiş korkuorum hasar yükselir cnm ayrıca eşim şuan imprly ve proxed içio bazende promen k imprly sabit her gün içio
Ben saracoglununkini almistim canim._kunfeyekun_ cnm bu arı sütü bal polen hangi marka olmalıydı ???
Dna baktırdığız mı daha önce,canını sıkma bence tüp bebek düşünüyorsan karı koca vitamin kullanın iyi beslenin, tüp bebek yaptırın dna falan çok problem değilseAcayip sinirlerim bozzuldu biz tedaviye başlarken emodeks kullanmıştık günde 2 tane şuan günde 1 tane alın yazmış tekrardan bana gelin demiş ne geregi var ki yani biz inprly ve proxed kullanıyoeuz şuan tüp bebek düşünüyoruz dedik die mi sinirlendi anlamadım
Senin bilgilerle benimki çelişiyor cnm,amh testi kanda bakılıyor, alttan muayene evet yumurtaların sayılır eğer sağda solda toplamn 7den fazla sayılırsa rezerv iyi denir ama herzaman doğru sonuç vermez ve 30 yaş sonrası merkezler amh testi ister rezerv için, ki bazı durumlarda folikül sayısı ile amh uyuşmaz.ki gebelik için gittiğinde adetin 2. 3.günü yapılan testler var,birde 21.günü yapılan prolaktin yani adet gününe göre tarihler değişmiyor 5 yıldır doktorlara gidiyorum 1 aşılama 3 tüp denemem oldu yapılan tarihlerin zamanı değişmedi cnmOvülasyon takibi yapıyorsan yumurtlamanın 7nci günü git. Yapmıyorsan da adetine 7 gün kala yani adetinin 18nci günü gibi gidersin. Adetin düzenliyse doğru sonucu verecektir. Yumurtlama olup olmadığını anlarsın değerden. Amh için de alttan baktırdıysan doktor mutlaka görür yumurtalık rezervini. Karından görünmüyor. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama genç yaşta pek görülmüyor genelde 35den sonra görülüyor yumurta rezervi azlığı. Tabi başka sorun görülmüyorsa ona da baktırmakta fayda var.
TSH'ın da 2.50'yi geçmesi gebelikte sıkıntı oluyor. Engel değil ama süreci uzattığını söylüyor doktorlar. Bunun için Aslan pençesi çayı içebilirsin. Hormonları dengeleme özelliği var.
cnm geçen yıl martta %65 çıktı kasım ayında %7 ye düştütekrarlarmı die korkuyorum sadeceDna baktırdığız mı daha önce,canını sıkma bence tüp bebek düşünüyorsan karı koca vitamin kullanın iyi beslenin, tüp bebek yaptırın dna falan çok problem değilse
Tamam cnm teşekkür ederim çok saollCanım imprylnin içinde doğru düzgün antioksidan Yok ki.. Eğer DNA hasarından korunmak istiyorsanız antioksidandan zengin vitamin kullanmalısın. Sen bir tane emodex al yine kullanmak istiyorsan impryl de kullan.
Evet cnm gebelik takibinde sadece progesteron 21. Gün isteniyor,diğer testler adetin 2. 3. Günü, ben progesterona baktırırken meraktan baktırıyorum prolaktineAdetin 2. Gününyapılan test için mi geçerli prolaktin seviyesi. Mesela ben şuan yaptırsam yüksek çıkacaktır Eminim göğüslerim şiş.. Ay boyu aynı seviye de mi kalmalı?moonlovers
İnşallah tekrarlamaz yaşın 25 ise çok acele etme tüp bebek içinCnm
cnm geçen yıl martta %65 çıktı kasım ayında %7 ye düştütekrarlarmı die korkuyorum sadece
Adetin 3. Günü yaptırdığım prolaktin yeterli o zaman değil mi? Normalse normaldir. Bende E2 değişken çıkıyor. Bir kez 20 bir kez de 45 çıktı.Evet cnm gebelik takibinde sadece progesteron 21. Gün isteniyor,diğer testler adetin 2. 3. Günü, ben progesterona baktırırken meraktan baktırıyorum prolaktine
Doğru alttan bakmak bir süreliğine yeterli olur. Çünkü daha doktorların muayene sırasında görmediği kadar küçük boyutta bir sürü yumurta var.Senin bilgilerle benimki çelişiyor cnm,amh testi kanda bakılıyor, alttan muayene evet yumurtaların sayılır eğer sağda solda toplamn 7den fazla sayılırsa rezerv iyi denir ama herzaman doğru sonuç vermez ve 30 yaş sonrası merkezler amh testi ister rezerv için, ki bazı durumlarda folikül sayısı ile amh uyuşmaz.ki gebelik için gittiğinde adetin 2. 3.günü yapılan testler var,birde 21.günü yapılan prolaktin yani adet gününe göre tarihler değişmiyor 5 yıldır doktorlara gidiyorum 1 aşılama 3 tüp denemem oldu yapılan tarihlerin zamanı değişmedi cnm
Eşim ısrarcı cnm 1 yıldır yedavi görüyorum diyor ne zmaana kadar bu ilaçları içeçegim diyor bende onun gördügü tedaviyi hiçe sayamıyorum zaten kaan hocada nisana kadar olmazsa tüp bebege geçin demiştiİnşallah tekrarlamaz yaşın 25 ise çok acele etme tüp bebek için
Canim siz en son msji ne zaman atmistiniz da cevap geldi? Bizim 2 ay oldu hala yok cevapEşim ısrarcı cnm 1 yıldır yedavi görüyorum diyor ne zmaana kadar bu ilaçları içeçegim diyor bende onun gördügü tedaviyi hiçe sayamıyorum zaten kaan hocada nisana kadar olmazsa tüp bebege geçin demişti
Tüp bebek bölümüne yazmıştık cnm aneliyat yazan yer cnmCanim siz en son msji ne zaman atmistiniz da cevap geldi? Bizim 2 ay oldu hala yok cevap
Anladim canim. Yaa mayisa cevap vercekler. Tup bebek olunca hizli cvp cunku para kazandiracak.Tüp bebek bölümüne yazmıştık cnm aneliyat yazan yer cnm
Bence oldu çünkü bizi tekrardan çagırmış muayeneyeAnladim canim. Yaa mayisa cevap vercekler. Tup bebek olunca hizli cvp cunku para kazandiracak.
Kaan hoca da paraci mi oldu acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?