- 7 Ocak 2018
- 1.639
- 2.795
- 133
Tabi bir döngü gerekiyor adama :)Bence oldu çünkü bizi tekrardan çagırmış muayeneye
Canim size sifa olur belki. Bircok kisiye sifa oldugu gibi.Ben de Kaan hocaya bel bağlamış durumdayım şuan. Pöfff böyle şeyler duymak hiç hoşuma gitmiyor fakat gerçekler galiba.
Aynen cnm birde mesaj bölümünü kapatmış bizde artık mesaj atamayacagız tüp bebek için yeni randevu verdigi için kapatmış mesajı çok saçma sinirlerim çok bozuldu bizi batuhan özmene yönlendircekmiş büyük ihtimal o yüzden çagırıoki yönlendirmeyi yapsın ama mesaj bölümünü kaptması çok saçma olduTabi bir döngü gerekiyor adama :)
Muayeneye gidince ne olacak ki acaba?
Zaten cvp yazdigi yok. Git msj bekle demekle olacak is mi. Esin hakli canim bence de tup bebege gecin. Aldiklari vitaminler zarar veriyor nihayetinde vucutlarina. Nereye kadae vitamin vitamin
Evet inofolic ile bu ay benim 3 tane yumurtam vardı. Etkisi oldu yani. Ama sonuç: bugün regl oldumİnş cnm Adaçayı,Aslanpençesi,Civanperçemi,Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Çam balı iyi geliyormuş yumurta kalitesine bunlara başladım. Bide dere otu iyiymiş yumurta için. Rabbim inş yardım eder. Imprly kullanıyorum acaba onu bırakıp inafolic combi mi kullansam diye düşünüyorum ama eşime söylemeye de çekiniyorum ev folik asit dolu niye yeni alıyoruz. Ama yumurta kalitesi için inafolic combi çok iyi deniliyor.
Cnm yumurtan kaliteli loşunda inş döllenmede olur. Rabbim yardımcımız olsun inşEvet inofolic ile bu ay benim 3 tane yumurtam vardı. Etkisi oldu yani. Ama sonuç: bugün regl oldum
Bu kadar uzunnn cevap süresiyle bir arpa boy yol elde edilmiyor kaan hoca ile çok iyi bir hekim laf yok ama biz muayene olduk doktor cevap verene kadar hamile kaldım saka gibi biraz bizim gidiş boşa oldu.ben çok zorladım eşimi şimdi laf ediyor banaAynen cnm birde mesaj bölümünü kapatmış bizde artık mesaj atamayacagız tüp bebek için yeni randevu verdigi için kapatmış mesajı çok saçma sinirlerim çok bozuldu bizi batuhan özmene yönlendircekmiş büyük ihtimal o yüzden çagırıoki yönlendirmeyi yapsın ama mesaj bölümünü kaptması çok saçma oldu
Evet canım kahve akıntıyı adet baslangıvı kabul ediyor doktorlar .benmde son adetimde öyle oldu bir kere kahve akıntı birgün sonra sökülme oldu inşallah son adetin olur arkadaşımKızlar sabah pembe lekem vardı adetim başladı dedim pes kullandım gittim tüm Çarşı’yı turladım akşam eve geldin az kahverengi lekem olmuş. Yarın sökülürüm galiba. Bugün adet başlangıcı kabul edilir değil mi ????
İnş cnm güzel duaların için teşekkürler.hayıt tohumunun çayını içmeye başladım. İnş faydalı olurEvet canım kahve akıntıyı adet baslangıvı kabul ediyor doktorlar .benmde son adetimde öyle oldu bir kere kahve akıntı birgün sonra sökülme oldu inşallah son adetin olur arkadaşım
Tup bebek icin mi batuhan ozmene yonlendiriyor?Aynen cnm birde mesaj bölümünü kapatmış bizde artık mesaj atamayacagız tüp bebek için yeni randevu verdigi için kapatmış mesajı çok saçma sinirlerim çok bozuldu bizi batuhan özmene yönlendircekmiş büyük ihtimal o yüzden çagırıoki yönlendirmeyi yapsın ama mesaj bölümünü kaptması çok saçma oldu
Darısı bize canım inşallah ben de cvp gelene kadar hamile kalırımBu kadar uzunnn cevap süresiyle bir arpa boy yol elde edilmiyor kaan hoca ile çok iyi bir hekim laf yok ama biz muayene olduk doktor cevap verene kadar hamile kaldım saka gibi biraz bizim gidiş boşa oldu.ben çok zorladım eşimi şimdi laf ediyor bana
İnşallah canım en güzel sonuçları elde edersiniz belki de vitamin hariç başka ilaçlara ihtiyacınız var gidin tabi çok iyi hekim ona laf yok sizede vesile olur insallahDarısı bize canım inşallah ben de cvp gelene kadar hamile kalırımzaten Kaan hoca gitmemizi bahane yapıp bir kaç yere de gitmek istiyoruz. Uzaklaşmak iyi gelecek bize..
Bizde de böyle bir durum oldu şöyle özetleyeyim;Acayip sinirlerim bozzuldu biz tedaviye başlarken emodeks kullanmıştık günde 2 tane şuan günde 1 tane alın yazmış tekrardan bana gelin demiş ne geregi var ki yani biz inprly ve proxed kullanıyoeuz şuan tüp bebek düşünüyoruz dedik die mi sinirlendi anlamadım
Canım sizin problem tam olarak neydi?? Ne kullanıyorsunuz?Bizde Kaan hocaya hormon sonucunu göndermiştik ona cevap gelmiş. İlaçlara aynen devam edin demiş. En yakın zamanda düzen lab.da hasar testi verin demişsanırım eşim bu hafta Ankara ya gidip verecek. Düzen de sonuç ne kadar zamanda çıkıyor ki? Bu arada eşim emodex in 3. Şişesini bitirecek ama ortada bişey yok
İnşallah canım inşallah. Rabbim belki onu bize aracı kılmıştır diye düşünüyorum.İnşallah canım en güzel sonuçları elde edersiniz belki de vitamin hariç başka ilaçlara ihtiyacınız var gidin tabi çok iyi hekim ona laf yok sizede vesile olur insallah
Değerleriniz nasıl ki tese dediler size???Bizde de böyle bir durum oldu şöyle özetleyeyim;
İlk muayenenemizi olduk ilk 6 ay ilaçları kullandık DNA hasarında düşüş olmadı bizi yanına çağırdı eğer gelemezseniz tüp bebek önereceğim dedi bizde güzel bir yer merkez önerir diye gittik eşim ikinci muayenenin kontrol gibi ücretsiz olacağını sanıyordu ama yine ücret ödedik.Biz kendimizi tamamen tüp bebeğe hazırlayarak gittik bize tüp bebeğe ve DNA testine hatta bir daha Ankara'ya gelmenize gerek Yok gözünüzaydın bir iki ay içinde doğal yolla olur dedi eşim ve ben çok sevindik.Bir iki ay değil 6.7 ay doğal bekledik ama spermlerde bir gelişme olmadı ve hala mailinde doğal bekleyin yazıyordu benim kafam çok karışmıştı en son mailimde buradaki drlar bu değerler ile normal olmaz aşılama yaptırın diyorlar napalım diye sordum.Bize sperm yönünden hiçbir sorun kalmadı eşinizde sorun olabilir tüp bebek için Ankara tıp fakültesi için görüşün diye oranın numarasını attı ama biz özel olsun daha iyi ilgilenir diye kıymet hanımla görüşerek Batuhan hocaya gitmeye karar verdik.Ben artık şöyle düşünüyorum doktorlar elinden geleni yapıyorlar Allah'ın takdiri diyorum ve bunu içimden sürekli tekrarlıyorum Kaan hocaya hala güveniyor musun diye sorarsanız evet güveniyorum çünkü tüp bebek için gittiğimiz dr mikroçip veya tese yapabiliriz dedi Kaan hocaya sorduk gerek Yok dedi biraz uzun oldu güya özet geçecektimo kadar çok şey yaşıyoruz ki böyle kelimelere sığmıyor
L Longway2015 için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin@Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
@Efulimm41
@Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
L Longway2015 arkadaşımız için dua ediyoruz.
Tedavi sürecindeler. Allah kendisine ve eşine şifasıyla birlikte evladını da nasip etsin inşallah.
Kendisine iç ferahlığı olması ve sıkıntılarının giderilmesi için olacağına inanarak dua edelim.
Niyetimiz arkadaşımız için olacak...
707 defa hayırlı evlat sahibi olması için
- “Allahümme rahmeteke ercü fela tekilin ila nefsi tarfete aynin ve aslih li şe’ni küllehu la ilahe illa ente.”
(“Allah’ım! Sen’den ancak rahmetini umuyorum.beni göz açıp kapayıncaya kadar nefsime bırakma,her işimi iyileştir.Sen’den başka ilah da yoktur.”) 10 defa okuyoruz.
Ya VAris c.c esmasını okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?