Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence oldu çünkü bizi tekrardan çagırmış muayeneye
Tabi bir döngü gerekiyor adama :)
Muayeneye gidince ne olacak ki acaba?
Zaten cvp yazdigi yok. Git msj bekle demekle olacak is mi. Esin hakli canim bence de tup bebege gecin. Aldiklari vitaminler zarar veriyor nihayetinde vucutlarina. Nereye kadae vitamin vitamin

Ben de Kaan hocaya bel bağlamış durumdayım şuan. Pöfff böyle şeyler duymak hiç hoşuma gitmiyor fakat gerçekler galiba.

Ben de Kaan hocaya bel bağlamış durumdayım şuan. Pöfff böyle şeyler duymak hiç hoşuma gitmiyor fakat gerçekler galiba.
Canim size sifa olur belki. Bircok kisiye sifa oldugu gibi.
Ama yogunlugu arttikca ilgilenmesi de azaldi maalesef.

Aynen cnm birde mesaj bölümünü kapatmış bizde artık mesaj atamayacagız tüp bebek için yeni randevu verdigi için kapatmış mesajı çok saçma sinirlerim çok bozuldu bizi batuhan özmene yönlendircekmiş büyük ihtimal o yüzden çagırıoki yönlendirmeyi yapsın ama mesaj bölümünü kaptması çok saçma oldu

Evet inofolic ile bu ay benim 3 tane yumurtam vardı. Etkisi oldu yani. Ama sonuç: bugün regl oldum

Bu kadar uzunnn cevap süresiyle bir arpa boy yol elde edilmiyor kaan hoca ile çok iyi bir hekim laf yok ama biz muayene olduk doktor cevap verene kadar hamile kaldım saka gibi biraz bizim gidiş boşa oldu.ben çok zorladım eşimi şimdi laf ediyor bana

Kızlar sabah pembe lekem vardı adetim başladı dedim pes kullandım gittim tüm Çarşı’yı turladım akşam eve geldin az kahverengi lekem olmuş. Yarın sökülürüm galiba. Bugün adet başlangıcı kabul edilir değil mi ???? Buarada 27 gün sürdü adetim. 28. Gün sabah pembe lekem oldu. 21. Gün progesteron testim doğrudur değil mi ???

Son düzenleme:
Evet canım kahve akıntıyı adet baslangıvı kabul ediyor doktorlar .benmde son adetimde öyle oldu bir kere kahve akıntı birgün sonra sökülme oldu inşallah son adetin olur arkadaşım

Evet canım kahve akıntıyı adet baslangıvı kabul ediyor doktorlar .benmde son adetimde öyle oldu bir kere kahve akıntı birgün sonra sökülme oldu inşallah son adetin olur arkadaşım
İnş cnm güzel duaların için teşekkürler.hayıt tohumunun çayını içmeye başladım. İnş faydalı olur

Tup bebek icin mi batuhan ozmene yonlendiriyor?

Darısı bize canım inşallah ben de cvp gelene kadar hamile kalırım zaten Kaan hoca gitmemizi bahane yapıp bir kaç yere de gitmek istiyoruz. Uzaklaşmak iyi gelecek bize..

Bizde Kaan hocaya hormon sonucunu göndermiştik ona cevap gelmiş. İlaçlara aynen devam edin demiş. En yakın zamanda düzen lab.da hasar testi verin demiş sanırım eşim bu hafta Ankara ya gidip verecek. Düzen de sonuç ne kadar zamanda çıkıyor ki? Bu arada eşim emodex in 3. Şişesini bitirecek ama ortada bişey yok

Darısı bize canım inşallah ben de cvp gelene kadar hamile kalırım zaten Kaan hoca gitmemizi bahane yapıp bir kaç yere de gitmek istiyoruz. Uzaklaşmak iyi gelecek bize..
İnşallah canım en güzel sonuçları elde edersiniz belki de vitamin hariç başka ilaçlara ihtiyacınız var gidin tabi çok iyi hekim ona laf yok sizede vesile olur insallah

Bizde de böyle bir durum oldu şöyle özetleyeyim;
İlk muayenenemizi olduk ilk 6 ay ilaçları kullandık DNA hasarında düşüş olmadı bizi yanına çağırdı eğer gelemezseniz tüp bebek önereceğim dedi bizde güzel bir yer merkez önerir diye gittik eşim ikinci muayenenin kontrol gibi ücretsiz olacağını sanıyordu ama yine ücret ödedik.Biz kendimizi tamamen tüp bebeğe hazırlayarak gittik bize tüp bebeğe ve DNA testine hatta bir daha Ankara'ya gelmenize gerek Yok gözünüzaydın bir iki ay içinde doğal yolla olur dedi eşim ve ben çok sevindik.Bir iki ay değil 6.7 ay doğal bekledik ama spermlerde bir gelişme olmadı ve hala mailinde doğal bekleyin yazıyordu benim kafam çok karışmıştı en son mailimde buradaki drlar bu değerler ile normal olmaz aşılama yaptırın diyorlar napalım diye sordum.Bize sperm yönünden hiçbir sorun kalmadı eşinizde sorun olabilir tüp bebek için Ankara tıp fakültesi için görüşün diye oranın numarasını attı ama biz özel olsun daha iyi ilgilenir diye kıymet hanımla görüşerek Batuhan hocaya gitmeye karar verdik.Ben artık şöyle düşünüyorum doktorlar elinden geleni yapıyorlar Allah'ın takdiri diyorum ve bunu içimden sürekli tekrarlıyorum Kaan hocaya hala güveniyor musun diye sorarsanız evet güveniyorum çünkü tüp bebek için gittiğimiz dr mikroçip veya tese yapabiliriz dedi Kaan hocaya sorduk gerek Yok dedi biraz uzun oldu güya özet geçecektim o kadar çok şey yaşıyoruz ki böyle kelimelere sığmıyor

Canım sizin problem tam olarak neydi?? Ne kullanıyorsunuz?
Bizde sonuçlar 15 günde çıktı. Bir sürü test yaptırmıştık.

İnşallah canım en güzel sonuçları elde edersiniz belki de vitamin hariç başka ilaçlara ihtiyacınız var gidin tabi çok iyi hekim ona laf yok sizede vesile olur insallah
İnşallah canım inşallah. Rabbim belki onu bize aracı kılmıştır diye düşünüyorum.
Biz bir kutu klomen kullanıp test verdik %7 olan haraket 1e düştü acaba klomen ilk düşürüp sonra mı çıkarıyor. Düşmesi bile umarım ona bağlıdır çünki tedaviye olumlu Yada olumsuz cvp vermesi bile sevindirici.

Değerleriniz nasıl ki tese dediler size???
Ben ölim en iyisi...

L Longway2015 için okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…