Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Klomenın önce düşürücü sonra yükseltici etkisi olduğunu okudum buralarda

Değerleriniz nasıl ki tese dediler size???
Ben ölim en iyisi...
Değerlerimiz tese gerektirmiyor çok şükür Kaan hocada öyle dedi total hareketlilik %18 ileri hareketlilik %4 morfoloji %3 hatırladığım kadarıyla son yaptırdığımız testte baya düşüklük oldu öncesinde total hareketlilik 28 ileri hareketlilik 16 konsantrasyon 42ydi zaten sürekli inişli çıkışlı tam seviniyoruz çıktı diye 1 ay sonra düşüyor 1 seneden beri uğraştık doğal olsun diye olmadı ben artık 4. Tüp denememe başladım tüp tedavi ile olsun Rabbim bu kez nasip etsin inşallah

Kizlar bu gun masallah baya muhabbet etmissiniz. Bizde arkadaslarimizla kahvaltiya gittik. Ikiz bebekleri var ama bebek dedigime bakmayin 4 yasina yeni girdiler. Dun d.gunleriydi. bende iki elbise aldim hediye. Cok begendi bebisler. Allahim bana ve isteyen herkese boyle saglikli hayirli evlatlar ver insallah...

Sabir konusunda konustuklarinizi okudum. Ben de hata yapiyormusum demekki. Artik daha dikkatli konusacagim.

İnşallah bu kez hayırlısıyla olsun. Bu süreçte hormon tedavisi gördünüz mü?

Değerleriniz nasıl ki tese dediler size???
Ben ölim en iyisi...
Siz ankaraya gelirken baska yerleri de mi gezeceksiniz canim? Cok iyi fikir. Geziler baska yerleri gormek insani stresten uzaklastiriyor.
Klomenın önce düşürücü sonra yükseltici etkisi olduğunu okudum buralarda
Nasilsin selvi nasil gidiyor hamislik?
canim tedaviye basladiniz mi?

Siz ankaraya gelirken baska yerleri de mi gezeceksiniz canim? Cok iyi fikir. Geziler baska yerleri gormek insani stresten uzaklastiriyor.

İyi gidiyor çok şükür bulantım oluyor ama kusma yok uykusu z ve yorgun dönemlerimi geride bıraktım.10 hafta bitti inşallah güzelce geçiririm 12. Haftada kontrol var inşallah.tabi ben en azından belirtim var midem bulanıyor diye seviniyorum buda nimetmiş bebeğin sağlıklı olduğunu düşündürüyor inşallah.sen nasılsın kaç haftadasın

ben suanda 10.haftadayim ayin 27sinde kontrolum var. Benimde bulantim var ama kusma bende de olmuyor cok sukur. Bazen bulantim olmuyor hemen endiseleniyorum bi sey mi oldu diye sonra bir vuruyor sukrediyorum resmen. Bunlar uzun sure bebek yolu gozlemeyenler icin belki kotu bir durum ama bizim icin nasil bir sukur sebebi degil mi? Bende merak ediyorum kontrole gidene kadar ne alemde olur bebisler?

Beth18 istanbul çevresi her yere gittik ama güzel yerlere tekrar tekrar gidilir.
iyi yapmissiniz canim. Gezmek her zaman tazeliyor insani bir suru dusunceden uzaklastiriyor.

Canım sizin problem tam olarak neydi?? Ne kullanıyorsunuz?
Bizde sonuçlar 15 günde çıktı. Bir sürü test yaptırmıştık.
Sayı 50 milyon civarı
İleri hızlı 0
İleri yavaş 27 lerde
Morfoloji 2
Hasar yüzde 41.
Aralık ve Ocakta emodex ve nac 600 kullandı. Ocak sonu Kaan hocaya gittik; klomen trental emodex ve sperra verdi.

İnşallah bu kez hayırlısıyla olsun. Bu süreçte hormon tedavisi gördünüz mü?
İnşallah sağol canım evet eşimin hormonları normal benimki stresten oynadı adet düzensizliği felan başladı bende artık bekleyecek takadim kalmadı biran önce başlayalım dedim eşime ani bir karar ile başladık Rabbim bu uğurda emek harcayan herkese yardım etsin

Evet canım başladık doktorum çarşamba opu pazar da transfer dedi inşallah herşey yolunda gider

Sayı 50 milyon civarı
İleri hızlı 0
İleri yavaş 27 lerde
Morfoloji 2
Hasar yüzde 41.
Aralık ve Ocakta emodex ve nac 600 kullandı. Ocak sonu Kaan hocaya gittik; klomen trental emodex ve sperra verdi.
İnşallah hemen güzel sonuçlar alırsınız. Klomeni hormonlara bakarak mı veriyor?

İnşallah hemen güzel sonuçlar alırsınız. Klomeni hormonlara bakarak mı veriyor?
Muayeneye gittiğimizde klomeni verdi. 2 hafta kullanıp hormon testi yaptırıp gönderin dedi. Hormon normal çıktı cevapta kullanmaya devam edin demiş.

Ah aaah kardeslerim. Cok kötü düştüm. Esimle bi on dakika alisverise gitmistik hava aliriz bugun Pazar tum gun evde vs. Ah ben kaldirimda b takıldım yerlerdeyiz taytım yırtıldı dizlerim kanadi sag dizim cok derin yara oldu .. Korku panik aglama hiçkirik .. Dr mu aradim rahim embriyoyu oyle hemen dusurmez merak etme dedi, icim rahatladi progesteron fitilden koy simdi yine dedi. Allah bebislerimi korusun bizleri nazarlardan korusun

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…