Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet ya eşime diyorum ki midem bulanıyor ohh ohhh ne güzel diyor sevinir olduk

Çok geçmiş olsun canım. Allah seni ve bebeklerini korusun.

Canım nerde başladınız?

Ayy canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah herşey yolundadır.

Canım progesteron yumurta takibi amaçlı bakılmıyor öyle olsa dediğin gibi adetten sonra bakılır.progesteron bedeni hamileliğe hazırlayan bir hormon ve sadece luteal faz döneminde bakılıyor oda 21. 22. 23. Günlerde ona bakarak hormonal problem var mı yumurtlama olmuş mu o anlaşılıyor.

Hadi hayirli ugurlu olsun canim. 4.gun transferi mi olacak?
gecmis olsun ablacim. Ama merak etme insallah hicbir sey olmamistir.

Evet ya eşime diyorum ki midem bulanıyor ohh ohhh ne güzel diyor sevinir olduk

Ozmn iyi biryer araştır cnm eşler de haklı inşallah güzel sonuçlanir tedavilerimiz

Cnm kafana takma progesteronu okusana netten adet gününe alakası yok netten oku bence.birde kanama başlayınca 1. Gün sayılıyor

@Zeynep6302 evet zeynepcim progesteron doğru günde vermişssin endişe etme gerçekten çok kötü bir rakam değil 6 lar vitamnlerle çokça artacaktır

Canm bu konu benimde cok kafama takıldı geçen ay yumurta takibi yapıyorum ovülasyonla pik yaptığını yakalıyorum ama 21. Gün progesteronum 2 çıktı korktum dr un biri hormon tedavisine başlayalım dedi başka dr a gittim gerek yok her ay yumurtan çatlamayabilir dedi şimdi ben pik yaptığını yakalasam bile yumurtam o ay çatlamamıs olabilirmi?

Yumurtlamışsındır ama istenen büyüklükte değildir ve çatlamamıştır, sonuçta Progesteron vücudu gebeliğe hazırlayan hormon eksikliği tedavi edilebilir tüp bebekte de progesteron düşük çıkınca takviye ediliyor çünkü gebelik olsada progesteron düşüklüğünde düşüğe sebep oluyor.Yani birtek yumurta çatlaması ile alakalı değil bı hormon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…