Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok saol cnm sizinde mesaj bölümnde kilitlenme oldumu biz artk atamıyoruz da mesaj. Bizde gitsek bizede aynısı söyleyecek saolsun bu zamana kadar yardımcı oldu fakat artk ilaç deişmekten yorulduk eşim salı günü ankaraya gidip dna hasar tahlili vercek ve nisan ayında tüp bebek için kayseri acıbademe gidecegiz doktor bir sperm dna hasarı tekrar yaptırın bakalım tekrarlamış mı dedi ayrıca tsh 280 bunun için ilaç iç gelene kadar düşsün dedi telefonda konuştuk çok ilgili sen ne kadar yaptırdın cnm batuhan özmene mi gittin memnun kaldın mı biz bufün batuhan hocaylada konuştuk 4500 tüp bebek dedi ilaçlarda 600 tutar dedi fakat biz dedik bize rapor çokmıor aşılama falan yaptırmadık siz gelin rapor çıkmazsa fiyatı burda konuşuruz dedi orası biraz kafamı karıştırdı

Ben de Kaan hocaya bel bağlamış durumdayım şuan. Pöfff böyle şeyler duymak hiç hoşuma gitmiyor fakat gerçekler galiba.
Cnm inkar edemem çok iyi bir doktor fakat bazen boşada ümit veriyor bize direk dedi 3 ay içinde hamile kalcaksın net konuştu en fazla 6 ay sürcek dedi bunu allahtan başka kimse bilmez ama çok umut verici konuştu fakat 1 yıl oldu prtada malesef bişey yok ayrıca dna hasarı tekrarlamaz demişti eşim salı günü gisip vercek tahlil bakalım tekrarlanışmı çünkü nisanda tüp bebege gidelim dedik yeter artk kaan hocada tekrardan muayeneye falan gelirsiniz demiştik temmuzda yaptırcaktık fakat artk uzatmak istemiyoruz nasip cnm

Cok geçmiş olsun şimdi nasısın cnm

Suskun Ceylan
Ayy canım benim ne kadar çok okumuşsun. Sana hakkımı nasıl öderim ki ben
Allah razı olsun duan yeterdi çok sağol. Rabbim beni sevindirdiğini gibi seni de sevindirsin inşallah.

R rvydmrt canım sabah sana okuyacağız. Özel istediğin bir şey var mı?
Bir de kısaca neler yaşadığından bahsedersen ona göre dualarımız olacak inşallah.

Bu güzel gecede Yasin okuyup hepiniz için ismen dua edeceğim.
Benim için zikir çektiniz Rabbim ne muradınız varsa versin nasıl karşılık veririm bilmiyorum ödeyemem de çok sağolun.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
Selvi25
Bir melek gelsin
ayllllliiiin35

Rabbim hayırlı evlatlarla müjdelesin sizleri inşallah.
Hamile arkadaşlarım size de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Suskun Ceylan
Allah razı olsun duan yeterdi çok sağol. Rabbim beni sevindirdiğini gibi seni de sevindirsin inşallah.
Kız 7bin okudum ben çaktırma :) 12bini dağıtıp topladım :) rabbim gönlüne göre versin canım bu arada bi arkadaşıma okuyoruz bebek için o niyetle okudular canım

Suskun Ceylan
Bebis haberi ver yeterrrrr hakkım helal olsun kuzum başkasına okunan dua için melekler amin Allah sanada versin dermiş duanda beni unutma yeter

Kız 7bin okudum ben çaktırma :) 12bini dağıtıp topladım :) rabbim gönlüne göre versin canım bu arada bi arkadaşıma okuyoruz bebek için o niyetle okudular canım
Gönlü zengin arkadaşım çok sağol. Hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin.
Listeye afilim, cetiha88 ve Pandorayı eklemişmişim onlar içinde dua ettim. İnşallah bir bir hamilelik haberlerimizi haykırırız burada.

İnşallah canım

Sen de sagol canim.
Muminin mumine ettigi dua kabul olurmus. Rabbim herkesin duasini kabul etsin.
Insallahh tez zamanda hepimize hayirli haberler versin.
Lem yelid bitti mi cnm?
Okuyabilirim bugun bos derslerim vae

300 muayene ücreti 4200 tüp bebek 650 ilaçlarım tuttu raporlu ama ilaçlar 500 ile 700 arası kişinin bünyesine göre değişiyormuş Batuhan hoca da ilgili msj atsan hemen cvp yazıyor tatlı dilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…