- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Benim aldığım dışı mavi hap kahverengiİnofolicin dışı ne renk netten baktım cok farkliları var bilemedim hangisi cnm ?
evet cnm çogu arkadaşı ona yönlendirmişTup bebek icin mi batuhan ozmene yonlendiriyor?
Çok saol cnm sizinde mesaj bölümnde kilitlenme oldumu biz artk atamıyoruz da mesaj. Bizde gitsek bizede aynısı söyleyecek saolsun bu zamana kadar yardımcı oldu fakat artk ilaç deişmekten yorulduk eşim salı günü ankaraya gidip dna hasar tahlili vercek ve nisan ayında tüp bebek için kayseri acıbademe gidecegiz doktor bir sperm dna hasarı tekrar yaptırın bakalım tekrarlamış mı dedi ayrıca tsh 280 bunun için ilaç iç gelene kadar düşsün dedi telefonda konuştuk çok ilgili sen ne kadar yaptırdın cnm batuhan özmene mi gittin memnun kaldın mı biz bufün batuhan hocaylada konuştuk 4500 tüp bebek dedi ilaçlarda 600 tutar dedi fakat biz dedik bize rapor çokmıor aşılama falan yaptırmadık siz gelin rapor çıkmazsa fiyatı burda konuşuruz dedi orası biraz kafamı karıştırdıBizde de böyle bir durum oldu şöyle özetleyeyim;
İlk muayenenemizi olduk ilk 6 ay ilaçları kullandık DNA hasarında düşüş olmadı bizi yanına çağırdı eğer gelemezseniz tüp bebek önereceğim dedi bizde güzel bir yer merkez önerir diye gittik eşim ikinci muayenenin kontrol gibi ücretsiz olacağını sanıyordu ama yine ücret ödedik.Biz kendimizi tamamen tüp bebeğe hazırlayarak gittik bize tüp bebeğe ve DNA testine hatta bir daha Ankara'ya gelmenize gerek Yok gözünüzaydın bir iki ay içinde doğal yolla olur dedi eşim ve ben çok sevindik.Bir iki ay değil 6.7 ay doğal bekledik ama spermlerde bir gelişme olmadı ve hala mailinde doğal bekleyin yazıyordu benim kafam çok karışmıştı en son mailimde buradaki drlar bu değerler ile normal olmaz aşılama yaptırın diyorlar napalım diye sordum.Bize sperm yönünden hiçbir sorun kalmadı eşinizde sorun olabilir tüp bebek için Ankara tıp fakültesi için görüşün diye oranın numarasını attı ama biz özel olsun daha iyi ilgilenir diye kıymet hanımla görüşerek Batuhan hocaya gitmeye karar verdik.Ben artık şöyle düşünüyorum doktorlar elinden geleni yapıyorlar Allah'ın takdiri diyorum ve bunu içimden sürekli tekrarlıyorum Kaan hocaya hala güveniyor musun diye sorarsanız evet güveniyorum çünkü tüp bebek için gittiğimiz dr mikroçip veya tese yapabiliriz dedi Kaan hocaya sorduk gerek Yok dedi biraz uzun oldu güya özet geçecektimo kadar çok şey yaşıyoruz ki böyle kelimelere sığmıyor
İnşallah cnm kayseri acıbadem düşünüyorum çağlar hoca telefonda konuştuk pozitif bir enerji aldım labaratuvarımız çok iyi dedi tekrardan bi dna hasarına baktırıp gelin dediOzmn iyi biryer araştır cnm eşler de haklı inşallah güzel sonuçlanir tedavilerimiz
Cnm inkar edemem çok iyi bir doktor fakat bazen boşada ümit veriyor bize direk dedi 3 ay içinde hamile kalcaksın net konuştu en fazla 6 ay sürcek dedi bunu allahtan başka kimse bilmez ama çok umut verici konuştu fakat 1 yıl oldu prtada malesef bişey yok ayrıca dna hasarı tekrarlamaz demişti eşim salı günü gisip vercek tahlil bakalım tekrarlanışmı çünkü nisanda tüp bebege gidelim dedik yeter artk kaan hocada tekrardan muayeneye falan gelirsiniz demiştik temmuzda yaptırcaktık fakat artk uzatmak istemiyoruz nasip cnmBen de Kaan hocaya bel bağlamış durumdayım şuan. Pöfff böyle şeyler duymak hiç hoşuma gitmiyor fakat gerçekler galiba.
Cok geçmiş olsun şimdi nasısın cnmAh aaah kardeslerim. Cok kötü düştüm. Esimle bi on dakika alisverise gitmistik hava aliriz bugun Pazar tum gun evde vs. Ah ben kaldirimda b takıldım yerlerdeyiz taytım yırtıldı dizlerim kanadi sag dizim cok derin yara oldu .. Korku panik aglama hiçkirik .. Dr mu aradim rahim embriyoyu oyle hemen dusurmez merak etme dedi, icim rahatladi progesteron fitilden koy simdi yine dedi. Allah bebislerimi korusun bizleri nazarlardan korusun
Kız 7bin okudum ben çaktırma :) 12bini dağıtıp topladım :) rabbim gönlüne göre versin canım bu arada bi arkadaşıma okuyoruz bebek için o niyetle okudular canımSuskun Ceylan
Ayy canım benim ne kadar çok okumuşsun. Sana hakkımı nasıl öderim ki ben
Allah razı olsun duan yeterdi çok sağol. Rabbim beni sevindirdiğini gibi seni de sevindirsin inşallah.
Bebis haberi ver yeterrrrr hakkım helal olsun kuzum başkasına okunan dua için melekler amin Allah sanada versin dermiş duanda beni unutma yeterSuskun Ceylan
Ayy canım benim ne kadar çok okumuşsun. Sana hakkımı nasıl öderim ki ben
Allah razı olsun duan yeterdi çok sağol. Rabbim beni sevindirdiğini gibi seni de sevindirsin inşallah.
Gönlü zengin arkadaşım çok sağol. Hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin.Kız 7bin okudum ben çaktırma :) 12bini dağıtıp topladım :) rabbim gönlüne göre versin canım bu arada bi arkadaşıma okuyoruz bebek için o niyetle okudular canım
İnşallah canımGönlü zengin arkadaşım çok sağol. Hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin.
Listeye afilim, cetiha88 ve Pandorayı eklemişmişim onlar içinde dua ettim. İnşallah bir bir hamilelik haberlerimizi haykırırız burada.
Sen de sagol canim.Bu güzel gecede Yasin okuyup hepiniz için ismen dua edeceğim.
Benim için zikir çektiniz Rabbim ne muradınız varsa versin nasıl karşılık veririm bilmiyorum ödeyemem de çok sağolun.
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Mucizemm1234
E Efulimm41
Selvi25
Bir melek gelsin
ayllllliiiin35
Rabbim hayırlı evlatlarla müjdelesin sizleri inşallah.
Hamile arkadaşlarım size de sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
300 muayene ücreti 4200 tüp bebek 650 ilaçlarım tuttu raporlu ama ilaçlar 500 ile 700 arası kişinin bünyesine göre değişiyormuş Batuhan hoca da ilgili msj atsan hemen cvp yazıyor tatlı dilliÇok saol cnm sizinde mesaj bölümnde kilitlenme oldumu biz artk atamıyoruz da mesaj. Bizde gitsek bizede aynısı söyleyecek saolsun bu zamana kadar yardımcı oldu fakat artk ilaç deişmekten yorulduk eşim salı günü ankaraya gidip dna hasar tahlili vercek ve nisan ayında tüp bebek için kayseri acıbademe gidecegiz doktor bir sperm dna hasarı tekrar yaptırın bakalım tekrarlamış mı dedi ayrıca tsh 280 bunun için ilaç iç gelene kadar düşsün dedi telefonda konuştuk çok ilgili sen ne kadar yaptırdın cnm batuhan özmene mi gittin memnun kaldın mı biz bufün batuhan hocaylada konuştuk 4500 tüp bebek dedi ilaçlarda 600 tutar dedi fakat biz dedik bize rapor çokmıor aşılama falan yaptırmadık siz gelin rapor çıkmazsa fiyatı burda konuşuruz dedi orası biraz kafamı karıştırdı
Aksam cok kotuydum aglarken uyuyakalmisim .. simdi cok sukur iyiyim canimCok geçmiş olsun şimdi nasısın cnm
Imsı yöntemimi uyguladı cnm hrs de mi yaptırdın300 muayene ücreti 4200 tüp bebek 650 ilaçlarım tuttu raporlu ama ilaçlar 500 ile 700 arası kişinin bünyesine göre değişiyormuş Batuhan hoca da ilgili msj atsan hemen cvp yazıyor tatlı dilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?