Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kizlar
Sabah 7.30dan beri uyanigim ise gidiyor olsam uyanamam. Niye boyle oluyor bilmiyorum...

Nasilsiniz?

Merhaba kizlar
Sabah 7.30dan beri uyanigim ise gidiyor olsam uyanamam. Niye boyle oluyor bilmiyorum...

Nasilsiniz?
Aksam 10 da esnemekten cenem cikiyor .Sabah 6 7 de uyaniyorum .Limon cok su ic agri olmamasi icin ,idrar enfeksiyonuna yakalanmamak ,catlaklari frenlemek ve bebeklerin sagligi icin .

Hayırlı olsun tedavin canım kaan aydos bizede orayı önermişti ama biz yaptırmadık daha çok kararsızız inşallah hayırlı haberler alırsın bir an önce
Sağol canım Allah razı olsun amin inşallah
Imsı yöntemimi uyguladı cnm hrs de mi yaptırdın
Imsı değil sanırım tam olarak bilmiyorum dra çok soru sormuyorum henüz yaptırmadım Çarşamba inşallah opu

Canim gecmis olsun dikkat et aman .Allah korumus ben düşüp ayagimi kirdim gecen mayısta. Evin icinde hamileyken bir iki kez düştüm. Denge problemi de oluyor ilerleyen donemlerde .Allah korusun hepimizi.

Günaydın valla sabah uyandım sancıyla patlama yaşamışım resmen. Her yer batmış. saat 6.30 da da okula geldim. Dersim yeni bitti eve attım kendimi. Çok sancım var. 26 saat olan dersim 30 olacakmış haftaya bi İng hocamız Doğum iznine ayrılıyor. Dersleri dağıtıldı. Tüm gün yatarım herhalde. Akşamda eşimle tartıştım. Moralim berbat. Ama bi güzel kahvaltı yapayım kendime gelirim. Kızlar 3 aylara girdik çokça dua edelim birbirimize inş.....

Aksam 10 da esnemekten cenem cikiyor .Sabah 6 7 de uyaniyorum .Limon cok su ic agri olmamasi icin ,idrar enfeksiyonuna yakalanmamak ,catlaklari frenlemek ve bebeklerin sagligi icin .
Aslinda cok sy icerdim ama midem bulaniyor icemiyorum bu aralar. Sabah idrarimdan kan geldi niye oldugunu anlamadim. Buyuk ihtimalle bobreklerimden kaynakli korktum ama daha devam ederse dr.a gidecegim. Benimfe aksam biranda uykum geliyor birden bastiriyor sana da oluyor mu? 9.30-10-11 hemen uyuyorum.
canim moralini yuksek tut esini de hos tut seninle ayni durumlari hatta daha faxlasini o yasiyordur sorun erkeklerde oldugu icin onlar daha fazla psikolojik baski altindalar...

Canim dua ederiz tabii ki Rabbim bu aylarin bereketinden bizlere de tattirsin insallah.
Dersim gec bittigi icin cok yorgun geliyorum uyku bastiriyor..Ama esim daha gec geliyor ben erkenden uyusam hic vakit geciremeyecegiz 11den sonra yatmaya calisiyorum .Kanaman da kahverengiyse onceden kalanlar atılıyor olabilir. Takip et.

Kızlar merhaba üç aylarınız mübarek olsun adet olamadım kan testi verdim negatif maalesef umrede adet olacağım sanırım Rabbim bilir de hiç gecikmezdi maalesef şansıma böyle dek geldi dualarınızı eksik etmeyin orada da adet olmayayım

Geciktirici kullan cnm. Orada ibadetlerini yap bizede dua et lütfen.

idrarimdan kan geldi canim. Bobreklerimden rahatsiz oldugum icin ondandir diye dusunuyorum. Neyse bakalim hayirlisi olsun

insallah canim.takip edicem bakalim
Canim acaba kum falan var da onu mu dokuyorsun veya iltihap. Doktoruna bir sor eger tekrarlarsa.
P Perican01 gecmis olsun cnm birsey olmaz Allahin izniyle. Sonucta rahme yapisiyor embriyo dedigimiz bir pihti. Ama yine de dikkat etmeli. Ozellikle dolaplara uzanma, agir kaldirma. Tabi daha iyi biliyorsundur sen.

Canim 2000 daha okurum ben. 2000 daha dus sen
Canım bugün yeni arkadaşa geçeceğiz birazdan listeyi atacağım. O arkadaşa niyetleniriz. Sen okudun zaten çok sağol. Pek birşey kalmadı Allah’ın izniyle bitecek.
Rabbim kalbinin güzelliği gibi güzel evlat nasip etsin sana inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…