Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olabilir canım. Yumurtlamanın kaçıncı günü baktırdın? Benim bi arkadaşta da öyle oldu. 21nci gün baktırdı 3 çıktı sonuç yumurtlama yok dedi doktor. Bende yumurtlamanın 7nci günü kan ver beni dinle dedim. Gitti kan verdi 14 çıktı. Doktor çok güzel değerin yumurtlamışsın dedi. Aynı ay içinde oldu bunlar. Söyleyen de aynı doktor. O yüzden hangi gün kan verdiğin çok etkiliyor sonucu. Ve emin olmadan hormon tedavisine yönlendirmeye de karşıyım.
Yumurtlamanın 7nci günü verdiğin halde 4ten düşük çıkarsa yumurtlama olmadı demektir. Yani illa ki yumurtlama olur adet görüyorsun sonuçta ama çok küçük kalmış yeterince olgunlaşmamış olabilir. 4-10 arası olursa yumurtlamışsın ama büyük ihtimalle yeterince olgunlaşmadığı için çatlamamış demektir. 10-20 arası olursa yumurta hem olgunlaşmış hem çatlamış demek oluyor. 20den yüksek çıkarsa da gebelikten şüpheleniyorlar.

gecen sene 2 bobrek ameliyati 3 tas kirma islemi yaptirdim canim. Yine mi tekrarladi acaba ama hic agrim falan yok simdi yine baktim Allah.a sukur bir sey yok. Daha olursa dr.a soyleyecegim. Sagolasin

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

R rvydmrt arkadaşımız için dua ediyoruz.
5 senelik evli ve hiç gebelik gerçekleşmemiş. Rabbim eşine ve kendisine Şafi ismiyle şifa nasip etsin tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin

R rvydmrt arkadaşımız için hepsini okudum. Ezana denk geldi duam. Rabbim ezanın hürmetine kabul etsin. Şafi ismiyle şifa versin. En yakın zamanda hayırlısı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

ben gece ve sabahin erken saatlerinde gidiyorum yatarken. Erken uyudugumuzdan da kaynaklaniyordur belki
Olabilir. Senin tuvalete çıkma sıklığın azalmış da olabilir benden daha ilerdesin. Benim de azalır inşallah yarım saatte bir tuvalete gitmekten baya yoruldum çünkü :)

Cok tşk ederin bide 7. Gün baktırayım en iyisi cnm.ama anlamadığın 14.gün yumurtluyoruz ya o zmna kadar artması gerekmezmi nasıl 14 cıktı da hoca yumurtlamıssın demiş arkadasa daha 7.günde?

Ya varis okudum rabbim kabul etsin inşallah

Cok tşk ederin bide 7. Gün baktırayım en iyisi cnm.ama anlamadığın 14.gün yumurtluyoruz ya o zmna kadar artması gerekmezmi nasıl 14 cıktı da hoca yumurtlamıssın demiş arkadasa daha 7.günde?
Gebelik varsa git gide artar. Yoksa yani döllenme gerçekleşmediyse 7nci günden sonra düşüşe geçiyor. O kalan 7 günlük süreçte yavaş yavaş düşüyor. Bat günü 1in altına düşüyor ve vücut anlıyor ki hamilelik yok rahim duvarı ince dökülmeye yenilenmeye hazır diyor ve kanama başlıyor. Arkadaşın da git gide düştü adete 2 gün kala yine baktırdı meraktan 3 çıktı. Hamile değilsin dedim. Adet oldu tam bat günü. Ertesi ay tam 7nci günde yine baktırdı 22 çıktı hamilesin dedim bi süre sonra test yaptı hamile çıktı. Şu anda 6 haftalık hamile.

Sorduğunu yanlış anlamışım tekrar okuyunca farkettim. 7nci gün dediğim adetin 7nci günü değil yumurtlamanın 7nci günü. Yumurtlama günü +7 gün yani. Ayrıca yumurtlama gününe kadar artış olmaz. Yumurtlama gününden sonra artış olur. 7 gün boyunca yükselir. Gebelik varsa yükseliş daha hızlı oluyor ve yükselmeye devam ediyor. Yoksa 7nci günden sonra düşüşe geçiyor

E Efulimm41 canım adet zamanı gelen kalın siyah parçalar rahim duvarı mı oluyor?
Şuan bu yorumu çıkardım nedense.
Genelde klomen kullananlarda kist oluşunca adetle atılır ve adet parçalı olur. Sende var mı öyle bi durum?
Yani yumurta çatlamayıp kistleşince adet farklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…