- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben klomen falan hiç kullanmadım. Adetlerimde 30/32 günde bir olur. 3 4 ayda bir gecikmelerim oluyor. Ben bekarkende sürekli kontrollerime giderdim, evlendikten sonra da gittim hiç bir dk kist tarzı birşey demediler. Adetlerim kahverengi küçük akıntıyla başlar sonra kırmızıya döner ara ara parçalar gelir siyah olarak. 6/7 de biter.Genelde klomen kullananlarda kist oluşunca adetle atılır ve adet parçalı olur. Sende var mı öyle bi durum?
Yani yumurta çatlamayıp kistleşince adet farklı geliyor.
Para derken Demir para mı kağıt para mı? :)Bir ara bende takmıştım bu duruma. Normal demişti doktor para kadar büyükse o zaman sorun galiba. Yıllardır böyle kist falanda yoktu.
O zaman rahim duvarıdır canım. Kist olsa her adette olmazdı.Ben klomen falan hiç kullanmadım. Adetlerimde 30/32 günde bir olur. 3 4 ayda bir gecikmelerim oluyor. Ben bekarkende sürekli kontrollerime giderdim, evlendikten sonra da gittim hiç bir dk kist tarzı birşey demediler. Adetlerim kahverengi küçük akıntıyla başlar sonra kırmızıya döner ara ara parçalar gelir siyah olarak. 6/7 de biter.
Ben bu durumu araştırdım ama en iyisi Dr gittiğimde danışayım yine de..O zaman rahim duvarıdır canım. Kist olsa her adette olmazdı.
Yine de doktora sormakta fayda var.Ben bu durumu araştırdım ama en iyisi Dr gittiğimde danışayım yine de..
Evet her adet kanamam da geliyor ama her gün değil.
Artık kendi kendimize dert arar olduk.
Sen ilerleyen haftalarda gör. Ben normalde disarda asla wc ye gitmezdim .Simdi evden cikarken gidiyorum yarim saat sonra wc ariyorum girecekben gece ve sabahin erken saatlerinde gidiyorum yatarken. Erken uyudugumuzdan da kaynaklaniyordur belki
evet bobreklerimden rahatsiz oldugum zamanlarda dr.um baya bi anlatmisti iste mesaneye yada bobreklere baski yapacak diye canim. Allah hakkimizda hayirlisini versinSen ilerleyen haftalarda gör. Ben normalde disarda asla wc ye gitmezdim .Simdi evden cikarken gidiyorum yarim saat sonra wc ariyorum girecekBebek mesaneye baski yapiyor
Aynı öyleyim yaa. Tuvalet olsun yeterki seçmiyorum :) doktor rahim yukarı çekildikçe düzelecek bu durum dedi. Sende öyle olmadı mı. Yoksa bende de mi olmayacakSen ilerleyen haftalarda gör. Ben normalde disarda asla wc ye gitmezdim .Simdi evden cikarken gidiyorum yarim saat sonra wc ariyorum girecekBebek mesaneye baski yapiyor
Aslinda girmemek lazim avm lerinki filan cok tehlikeli enfeksiyon kapabiliriz. Ama buyuk sehir wc ye gitmeden eve dönmek ne mümkün.evet bobreklerimden rahatsiz oldugum zamanlarda dr.um baya bi anlatmisti iste mesaneye yada bobreklere baski yapacak diye canim. Allah hakkimizda hayirlisini versin
Dr teselli vermis ama oyle olmuyor cunku gittikce su ihtiyacin da artiyor .Bebek hareketleri arttikca wc ihtiyaci da artiyor .Ilk zamanlar gece wc ye kalkmiyordum simdi en az 3 kez kalkiyorum.Aynı öyleyim yaa. Tuvalet olsun yeterki seçmiyorum :) doktor rahim yukarı çekildikçe düzelecek bu durum dedi. Sende öyle olmadı mı. Yoksa bende de mi olmayacak
Ben şimdiden 2-3 kez kalkıyorum. Bittim benDr teselli vermis ama oyle olmuyor cunku gittikce su ihtiyacin da artiyor .Bebek hareketleri arttikca wc ihtiyaci da artiyor .Ilk zamanlar gece wc ye kalkmiyordum simdi en az 3 kez kalkiyorum.
Cnm dünkü ve bugünkü arkadaşlar için okudum Rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah herkese@Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
sonican
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
E Efulimm41
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
R rvydmrt arkadaşımız için dua ediyoruz.
5 senelik evli ve hiç gebelik gerçekleşmemiş. Rabbim eşine ve kendisine Şafi ismiyle şifa nasip etsin tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...
Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin
ben oyle kalabalik yerlere gittigimde hic bir yere dokunmuyorum ama simdi hafifim ilerde ne olur bilmemAslinda girmemek lazim avm lerinki filan cok tehlikeli enfeksiyon kapabiliriz. Ama buyuk sehir wc ye gitmeden eve dönmek ne mümkün.
Heeeh şimdi anladım yerine oturdu canm cok tşk ederim 7.gün diyince bende adetin 7.günü sandım ala alaaa dedimSorduğunu yanlış anlamışım tekrar okuyunca farkettim. 7nci gün dediğim adetin 7nci günü değil yumurtlamanın 7nci günü. Yumurtlama günü +7 gün yani. Ayrıca yumurtlama gününe kadar artış olmaz. Yumurtlama gününden sonra artış olur. 7 gün boyunca yükselir. Gebelik varsa yükseliş daha hızlı oluyor ve yükselmeye devam ediyor. Yoksa 7nci günden sonra düşüşe geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?