Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Genelde klomen kullananlarda kist oluşunca adetle atılır ve adet parçalı olur. Sende var mı öyle bi durum?
Yani yumurta çatlamayıp kistleşince adet farklı geliyor.
Ben klomen falan hiç kullanmadım. Adetlerimde 30/32 günde bir olur. 3 4 ayda bir gecikmelerim oluyor. Ben bekarkende sürekli kontrollerime giderdim, evlendikten sonra da gittim hiç bir dk kist tarzı birşey demediler. Adetlerim kahverengi küçük akıntıyla başlar sonra kırmızıya döner ara ara parçalar gelir siyah olarak. 6/7 de biter.

O zaman rahim duvarıdır canım. Kist olsa her adette olmazdı.

R rvydmrt için ya varis ve ya şafi okudum. Allah kabul etsin ve tez zamanda evlat nasip etsin inşallah

Ben bu durumu araştırdım ama en iyisi Dr gittiğimde danışayım yine de..
Evet her adet kanamam da geliyor ama her gün değil.
Artık kendi kendimize dert arar olduk.
Yine de doktora sormakta fayda var.

ben gece ve sabahin erken saatlerinde gidiyorum yatarken. Erken uyudugumuzdan da kaynaklaniyordur belki
Sen ilerleyen haftalarda gör. Ben normalde disarda asla wc ye gitmezdim .Simdi evden cikarken gidiyorum yarim saat sonra wc ariyorum girecek Bebek mesaneye baski yapiyor

Sen ilerleyen haftalarda gör. Ben normalde disarda asla wc ye gitmezdim .Simdi evden cikarken gidiyorum yarim saat sonra wc ariyorum girecek Bebek mesaneye baski yapiyor
evet bobreklerimden rahatsiz oldugum zamanlarda dr.um baya bi anlatmisti iste mesaneye yada bobreklere baski yapacak diye canim. Allah hakkimizda hayirlisini versin

Aynı öyleyim yaa. Tuvalet olsun yeterki seçmiyorum :) doktor rahim yukarı çekildikçe düzelecek bu durum dedi. Sende öyle olmadı mı. Yoksa bende de mi olmayacak

evet bobreklerimden rahatsiz oldugum zamanlarda dr.um baya bi anlatmisti iste mesaneye yada bobreklere baski yapacak diye canim. Allah hakkimizda hayirlisini versin
Aslinda girmemek lazim avm lerinki filan cok tehlikeli enfeksiyon kapabiliriz. Ama buyuk sehir wc ye gitmeden eve dönmek ne mümkün.

Aynı öyleyim yaa. Tuvalet olsun yeterki seçmiyorum :) doktor rahim yukarı çekildikçe düzelecek bu durum dedi. Sende öyle olmadı mı. Yoksa bende de mi olmayacak
Dr teselli vermis ama oyle olmuyor cunku gittikce su ihtiyacin da artiyor .Bebek hareketleri arttikca wc ihtiyaci da artiyor .Ilk zamanlar gece wc ye kalkmiyordum simdi en az 3 kez kalkiyorum.

Dr teselli vermis ama oyle olmuyor cunku gittikce su ihtiyacin da artiyor .Bebek hareketleri arttikca wc ihtiyaci da artiyor .Ilk zamanlar gece wc ye kalkmiyordum simdi en az 3 kez kalkiyorum.
Ben şimdiden 2-3 kez kalkıyorum. Bittim ben

Cnm dünkü ve bugünkü arkadaşlar için okudum Rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah herkese

Aslinda girmemek lazim avm lerinki filan cok tehlikeli enfeksiyon kapabiliriz. Ama buyuk sehir wc ye gitmeden eve dönmek ne mümkün.
ben oyle kalabalik yerlere gittigimde hic bir yere dokunmuyorum ama simdi hafifim ilerde ne olur bilmem

Heeeh şimdi anladım yerine oturdu canm cok tşk ederim 7.gün diyince bende adetin 7.günü sandım ala alaaa dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…