Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
T Tubeee merhaba canım. Benim için duaları ettiğini yazmışsın ama miktarını yazmamışsın. Lem Yelid çektiysen miktarını söyler misin? Sayıları topluyorum o yüzden soruyorum. Çekmedşysen önemli değil bitti zaten... dua etmişsin Rabbim kabul etsin inşallah çok sağol şimdiden.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

R rvydmrt arkadaşımız için dua ediyoruz.
5 senelik evli ve hiç gebelik gerçekleşmemiş. Rabbim eşine ve kendisine Şafi ismiyle şifa nasip etsin tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin

Kızlar bende dualarinizi yaptim yapıyorum Allah gönlünüzdeki gibi evlat nasip etsin inşallah sağlıklı hayirli

Saklicennet onemli degil canim .100 tane cekmistim fazlasi var eksigi yok

R rvydmrt rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

B Birmucize kuzuu sana geldik. İste bizden ne istersen.
Ne okuyalım sana ne istersin.
En başta hepinizin sağlığını ve mutluluğunu isterim tatlım. Durumları biliyorsun canım Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diyorum

En başta hepinizin sağlığını ve mutluluğunu isterim tatlım. Durumları biliyorsun canım Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diyorum
O zaman sana da bugün ki ark yaptığımız duaları yapalım mı?

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

B Birmucize arkadaşımız için dua ediyoruz.
Eşi varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası 1 kez düşük yaptı. Gebelik için çaba gösteriyorlar, Rabbim tez zamanda hayırlı, Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

Hayırlı akşamlar eşlerinde sperm sayisi az olup hareketliliği az olan hanımlar bana özel mesaj atabilirmi acaba özel bir konu olduğu için özel olarak cevap vermek istiyorum. Bizdede aynı sorun vardı tüp bebek dediler tesadüfen denedigimiz üzere hamileyim. Size denemeniz için anlatmak istiyorum. Belki faydası olur canınızı sıkmayın umudunuzu kaybetmeyin aynı şeyleri bende yaşadım çok şükür doğal yolla hamile kaldım. Bana özel mesajla ulaşın.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Bizdede aynı sorun vardı ben Doktorumun önerisiyle "Cyclo PROGNOVA" ilacini kullandım Pcos vardı bende kist eritmek için bu ilacı doktorum verdi. 2 ay sonra Kistim olduğu halde hamile kaldım. Bu ilac hamile olmayi kolaylastiriyor diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…