- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canim dokunmasan da olabiliyormus temmuz topiginde bir arkadas enfeksiyon kapmisti o sekilde .Allah korusun.ben oyle kalabalik yerlere gittigimde hic bir yere dokunmuyorum ama simdi hafifim ilerde ne olur bilmem
Allah razı olsun cnm inşallah
hadi ya kotu olmus. Napcaz girmicez o halde ama iste girlimeden de olmuyor kiCanim dokunmasan da olabiliyormus temmuz topiginde bir arkadas enfeksiyon kapmisti o sekilde .Allah korusun.
Artık çok geçmiş canım günüm geçmeden önce kullanmam lazımmışGeciktirici kullan cnm. Orada ibadetlerini yap bizede dua et lütfen.
Yok canım aslında isimleri Kopyala yapıştır yapıyorum isimleri bir okuyayım dedim ve fark ettim. Hakkını helal et lütfen. Daha da unutmam :)Evet unutuyorsun beni yeniyim ya daha olsun dularimiz bir duyanimiz birSaklicennet
En başta hepinizin sağlığını ve mutluluğunu isterim tatlım. Durumları biliyorsun canım Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diyorum
O zaman sana da bugün ki ark yaptığımız duaları yapalım mı?En başta hepinizin sağlığını ve mutluluğunu isterim tatlım. Durumları biliyorsun canım Allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?