Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ya Şafi ve ya varis çektim rabbim kabul etsin inşallah

Kızlar son zamanlarda düzen kabaratuvarında sperm dna hasarı ceren arkadaşlar var mı ne kadar ödediniz yanında semen analizi die bi tahlilide çıkardılar mı

Kızlar son zamanlarda düzen kabaratuvarında sperm dna hasarı ceren arkadaşlar var mı ne kadar ödediniz yanında semen analizi die bi tahlilide çıkardılar mı
Canim fiyat bilmem de semen analizi sayi hiz morfolojiye bakiyorlar ya o.Biz bsska bir yerde 250 TL hasar +100 semen analizine vermistik.

Gunaydin kizlar
Dun hic yerimden kalkmadim belki bobreklerimdeki kanama gecer diye ama az da olsa yine geliyor. Cumaya kadar dersimde var. Eger gecmezse cuma dr randevusu alicam. Biraz gec ama gecsin diye umit ediyorum. Insallah gecer.

Siz nasilsiniz? Insallah iyisinizdir.
Bahar geldi her yer cicek kokuyor cok guzel. Gerci binalatin arasinda cicek kokusu duymak zor ama iste geliyo bazen burnuma

Canim fiyat bilmem de semen analizi sayi hiz morfolojiye bakiyorlar ya o.Biz bsska bir yerde 250 TL hasar +100 semen analizine vermistik.
Saol cnm eşim düzen lab vericek ama demişler ocaktan itibaren eskiden çıkarılan semen analizi artk çıkarılmıyor farklı ücret ödeniyor o yüzden düzen lab özellikle sordum cnm

Hayırlı olsun tek tek ozel mesajla cevaplamak yerine yasadiginiz sureci burada yazarsaniz herkese faydasi olur. Infertilite topigi sonuçta .Yazdiklariniz abes olmaz yani tersine insanlara umut olur

Gunaydin canim .Evet bahar geldi insan ne giyeceğini sasiriyor .Ya üşüyorsun ya terliyorsun :)

Saol cnm eşim düzen lab vericek ama demişler ocaktan itibaren eskiden çıkarılan semen analizi artk çıkarılmıyor farklı ücret ödeniyor o yüzden düzen lab özellikle sordum cnm
Biz aralık ayında verdik. Burda arkadaşlar o zaman da yazıyordu dna hasarı yla spermiyogram çıkmadığını, spermiyogram ile de morfoloji çıkmadığını. Biz 3ünü ayrı ayrı istedik 300lü bişey ödedik %10 indirim yapmışlar. Morfoloji de aslında öyle çok ayrıntılı çıkmıyor. Bizim memorial da yaptırdığımız semen analizi 3 sayfa ve morfoloji cok ayrıntılı idi. Yıkama sonrası değerleri de vardı.

Gunaydin canim .Evet bahar geldi insan ne giyeceğini sasiriyor .Ya üşüyorsun ya terliyorsun :)
evet birde benim bel bolgem baya kalinlasti ya tayt giyiyorum yada etek. Iki tanede bol elbise aldim biraz elbiseler rahatlatti.Pantolonlar dar geliyor. Tayt giyince de uzun biseyler giymem gerekiyor. Döndurup döndürup ayni seyleri giyer oldum

canim iki hafta once idrar testimde bisey cikmadi orada da kan gorulmustu dr.lar normal demistim simdide gidicem birsey yapamayacaklar biliyorum o yuzden agirdan aliyorum dune gore biraz daha az gibim artarsa daha erken giderim. Sagolasin sen nasilsin??

Ben iyim hamişler ve hamiş adayları sizler nasılsınız hamile oldugumu öğrendiğimden beri okadar renkli her daldıgımda kesin rüyalar görüyorum sdolu dolu hepsini hatırlıyorum uyanınca.bugün çok huzurlu bir rüya gördüm yeşil bir alan mis gibi ve bir sürü at ata binen insanlar bende onları izliyordum hayr olsun inşallah KPSS yede çalışıyorum inşallah onla alakalı güzelde bir haberdir

Hamile pantolonu alabilirsin .Ben kilo almadigim icin dun basladim daha giymeye .Ama dolasimin rahat olması lazim tayt yerine pantolon tercih edebilirsin.

bende ruya gordum aslinda ruyamda bunalmistim uzulmustum ama cokta uzulcek bisey yokmus. Esimle evliymisim ama bunu herkesten sakliyoruz. Ben daha ogrenciymisim. Esimde ogretmenimmis bana derste iki sayfa uzunca mektup yaziyor senin ruyanda hayirli olsun at gormek murattir derler guzel bisey yani tam anlamini bilmiyorum ama.

Hamile pantolonu alabilirsin .Ben kilo almadigim icin dun basladim daha giymeye .Ama dolasimin rahat olması lazim tayt yerine pantolon tercih edebilirsin.
ay haklisin alabilirim bi bakayim hatta simdi netten

Anladim canim. Dedigin gibi benim de gunlerce idrarda icim parcalaniyordu resmen acidan yanmaktan. Doktora gittim biseyin yok demisti nasil bir tahlilse :)
Ben de ayni yaa. Burda manyak bir urolojici bulduk bulmaz olaydik. Once 1 aya yakin bir antibiyotik verdi sperminde iltihap var prostattan geliyor diyetek. Simdi esimin bobreklerinde agri oldugundan minik bir kist var dedi. Ona ilac verdi. Bir de l carnitin ilaci ek olarak. Haftaya kontrole gidecek sperm testi verecek. Tayin istedik mayista falan belli olacak. Batiya donecegiz cok sukur. Donunce iyi bir merkez bulup tup bebek yaptiracagim. Ozamana kadar sadece takviye.

aile hekimi de dr.da onemsemedi idrardaki kani cunku ilac falan kullanamam ya. Birde ilavla tedavi edilecek bir sey degil. Kum yada tas varsa o dusuyor da olabilir ama hic agrim yok.bakalim insallah kotu bisey degildir. Ay cok sevindim Allahim en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah. Kendine de o zamana kadar takviyeler kullan ihmal etme insallah fayfasi olur canim

Havuc suyu iciyor musun canim? Havuc suyu kum dokmeye cok faydaliymis. Belki onun etkisidir.
Sagol kuzum kullanacagim. Bal ari sutu polenim bitti yeniden alacagim. Bu haftasonu adet olacagim. Ovulasyon testim de var. Yine de denemeye devam tabi )

Cnm mayısta nasıl tayin istediniz ??? Bizde isteyelim haziranda değil mi tayin işi falan ??? Belki senin eşin öğretmen değildir ondan galiba ??

Kızlar kaan hoca bize cevap yazmış, değerleriniz güzel çıkmış, spermler hareketsiz ama çok sorunlu değil demiş. Genetik testler çıkınca ona da bakayım demiş. Bir de hocanın mail sistemi artık değişmiş hastaları için bir numara ve şifre oluşturulmuş, yani iletişim artık daha kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…