- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Canım ya Şafi ve ya varis çektim rabbim kabul etsin inşallah@Perican01
Beth18
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
@sonican
@Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
@Erse35 arkadaşımız için dua ediyoruz.
Eşi varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası 1 kez düşük yaptı. Gebelik için çaba gösteriyorlar, Rabbim tez zamanda hayırlı, Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...
Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.
Canim fiyat bilmem de semen analizi sayi hiz morfolojiye bakiyorlar ya o.Biz bsska bir yerde 250 TL hasar +100 semen analizine vermistik.Kızlar son zamanlarda düzen kabaratuvarında sperm dna hasarı ceren arkadaşlar var mı ne kadar ödediniz yanında semen analizi die bi tahlilide çıkardılar mı
Saol cnm eşim düzen lab vericek ama demişler ocaktan itibaren eskiden çıkarılan semen analizi artk çıkarılmıyor farklı ücret ödeniyor o yüzden düzen lab özellikle sordum cnmCanim fiyat bilmem de semen analizi sayi hiz morfolojiye bakiyorlar ya o.Biz bsska bir yerde 250 TL hasar +100 semen analizine vermistik.
Hayırlı olsun tek tek ozel mesajla cevaplamak yerine yasadiginiz sureci burada yazarsaniz herkese faydasi olur. Infertilite topigi sonuçta .Yazdiklariniz abes olmaz yani tersine insanlara umut olurHayırlı akşamlar eşlerinde sperm sayisi az olup hareketliliği az olan hanımlar bana özel mesaj atabilirmi acaba özel bir konu olduğu için özel olarak cevap vermek istiyorum. Bizdede aynı sorun vardı tüp bebek dediler tesadüfen denedigimiz üzere hamileyim. Size denemeniz için anlatmak istiyorum. Belki faydası olur canınızı sıkmayın umudunuzu kaybetmeyin aynı şeyleri bende yaşadım çok şükür doğal yolla hamile kaldım. Bana özel mesajla ulaşın.❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Gunaydin canim .Evet bahar geldi insan ne giyeceğini sasiriyor .Ya üşüyorsun ya terliyorsun :)Gunaydin kizlar
Dun hic yerimden kalkmadim belki bobreklerimdeki kanama gecer diye ama az da olsa yine geliyor. Cumaya kadar dersimde var. Eger gecmezse cuma dr randevusu alicam. Biraz gec ama gecsin diye umit ediyorum. Insallah gecer.
Siz nasilsiniz? Insallah iyisinizdir.
Bahar geldi her yer cicek kokuyor cok guzel. Gerci binalatin arasinda cicek kokusu duymak zor ama iste geliyo bazen burnuma
Biz aralık ayında verdik. Burda arkadaşlar o zaman da yazıyordu dna hasarı yla spermiyogram çıkmadığını, spermiyogram ile de morfoloji çıkmadığını. Biz 3ünü ayrı ayrı istedik 300lü bişey ödedik %10 indirim yapmışlar. Morfoloji de aslında öyle çok ayrıntılı çıkmıyor. Bizim memorial da yaptırdığımız semen analizi 3 sayfa ve morfoloji cok ayrıntılı idi. Yıkama sonrası değerleri de vardı.Saol cnm eşim düzen lab vericek ama demişler ocaktan itibaren eskiden çıkarılan semen analizi artk çıkarılmıyor farklı ücret ödeniyor o yüzden düzen lab özellikle sordum cnm
evet birde benim bel bolgem baya kalinlasti ya tayt giyiyorum yada etek. Iki tanede bol elbise aldim biraz elbiseler rahatlatti.Pantolonlar dar geliyor. Tayt giyince de uzun biseyler giymem gerekiyor. Döndurup döndürup ayni seyleri giyer oldumGunaydin canim .Evet bahar geldi insan ne giyeceğini sasiriyor .Ya üşüyorsun ya terliyorsun :)
canim iki hafta once idrar testimde bisey cikmadi orada da kan gorulmustu dr.lar normal demistim simdide gidicem birsey yapamayacaklar biliyorum o yuzden agirdan aliyorum dune gore biraz daha az gibim artarsa daha erken giderim. Sagolasin sen nasilsin??
Hamile pantolonu alabilirsin .Ben kilo almadigim icin dun basladim daha giymeye .Ama dolasimin rahat olması lazim tayt yerine pantolon tercih edebilirsin.evet birde benim bel bolgem baya kalinlasti ya tayt giyiyorum yada etek. Iki tanede bol elbise aldim biraz elbiseler rahatlatti.Pantolonlar dar geliyor. Tayt giyince de uzun biseyler giymem gerekiyor. Döndurup döndürup ayni seyleri giyer oldum
canim iki hafta once idrar testimde bisey cikmadi orada da kan gorulmustu dr.lar normal demistim simdide gidicem birsey yapamayacaklar biliyorum o yuzden agirdan aliyorum dune gore biraz daha az gibim artarsa daha erken giderim. Sagolasin sen nasilsin??
bende ruya gordum aslinda ruyamda bunalmistim uzulmustum ama cokta uzulcek bisey yokmus. Esimle evliymisim ama bunu herkesten sakliyoruz. Ben daha ogrenciymisim. Esimde ogretmenimmisBen iyim hamişler ve hamiş adayları sizler nasılsınız hamile oldugumu öğrendiğimden beri okadar renkli her daldıgımda kesin rüyalar görüyorum sdolu dolu hepsini hatırlıyorum uyanınca.bugün çok huzurlu bir rüya gördüm yeşil bir alan mis gibi ve bir sürü at ata binen insanlar bende onları izliyordum hayr olsun inşallah KPSS yede çalışıyorum inşallah onla alakalı güzelde bir haberdir
ay haklisin alabilirim bi bakayim hatta simdi nettenHamile pantolonu alabilirsin .Ben kilo almadigim icin dun basladim daha giymeye .Ama dolasimin rahat olması lazim tayt yerine pantolon tercih edebilirsin.
Anladim canim. Dedigin gibi benim de gunlerce idrarda icim parcalaniyordu resmen acidan yanmaktan. Doktora gittim biseyin yok demisti nasil bir tahlilse :)canim iki hafta once idrar testimde bisey cikmadi orada da kan gorulmustu dr.lar normal demistim simdide gidicem birsey yapamayacaklar biliyorum o yuzden agirdan aliyorum dune gore biraz daha az gibim artarsa daha erken giderim. Sagolasin sen nasilsin??
aile hekimi de dr.da onemsemedi idrardaki kani cunku ilac falan kullanamam ya. Birde ilavla tedavi edilecek bir sey degil. Kum yada tas varsa o dusuyor da olabilir ama hic agrim yok.bakalim insallah kotu bisey degildir. Ay cok sevindim Allahim en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah. Kendine de o zamana kadar takviyeler kullan ihmal etme insallah fayfasi olur canimAnladim canim. Dedigin gibi benim de gunlerce idrarda icim parcalaniyordu resmen acidan yanmaktan. Doktora gittim biseyin yok demisti nasil bir tahlilse :)
Ben de ayni yaa. Burda manyak bir urolojici bulduk bulmaz olaydik. Once 1 aya yakin bir antibiyotik verdi sperminde iltihap var prostattan geliyor diyetek. Simdi esimin bobreklerinde agri oldugundan minik bir kist var dedi. Ona ilac verdi. Bir de l carnitin ilaci ek olarak. Haftaya kontrole gidecek sperm testi verecek. Tayin istedik mayista falan belli olacak. Batiya donecegiz cok sukur. Donunce iyi bir merkez bulup tup bebek yaptiracagim. Ozamana kadar sadece takviye.
Havuc suyu iciyor musun canim? Havuc suyu kum dokmeye cok faydaliymis. Belki onun etkisidir.aile hekimi de dr.da onemsemedi idrardaki kani cunku ilac falan kullanamam ya. Birde ilavla tedavi edilecek bir sey degil. Kum yada tas varsa o dusuyor da olabilir ama hic agrim yok.bakalim insallah kotu bisey degildir. Ay cok sevindim Allahim en kisa zamanda sana da nasip etsin insallah. Kendine de o zamana kadar takviyeler kullan ihmal etme insallah fayfasi olur canim
Anladim canim. Dedigin gibi benim de gunlerce idrarda icim parcalaniyordu resmen acidan yanmaktan. Doktora gittim biseyin yok demisti nasil bir tahlilse :)
Ben de ayni yaa. Burda manyak bir urolojici bulduk bulmaz olaydik. Once 1 aya yakin bir antibiyotik verdi sperminde iltihap var prostattan geliyor diyetek. Simdi esimin bobreklerinde agri oldugundan minik bir kist var dedi. Ona ilac verdi. Bir de l carnitin ilaci ek olarak. Haftaya kontrole gidecek sperm testi verecek. Tayin istedik mayista falan belli olacak. Batiya donecegiz cok sukur. Donunce iyi bir merkez bulup tup bebek yaptiracagim. Ozamana kadar sadece takviye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?