Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar son zamanlarda düzen kabaratuvarında sperm dna hasarı ceren arkadaşlar var mı ne kadar ödediniz yanında semen analizi die bi tahlilide çıkardılar mı
Canım biz verdik ama. Hasar, ros, canlılık, semen, morfoloji hepsi 710 tuttu. Tek tek bilmiyorum. Telefondan fiyat bilgisi alabiliyorsun istersen arayıp bir sor.

Kızlar son zamanlarda düzen kabaratuvarında sperm dna hasarı ceren arkadaşlar var mı ne kadar ödediniz yanında semen analizi die bi tahlilide çıkardılar mı
Canım semen analizi sperm testi demen oda ayrı fiyat maalesef 70/80 tl diye hatırlıyorum onu da..

Kızlar MİKROÇİP VE İMSİ aynı şey mi bilgi verirmisiniz
aynı değil. Mikrochipte semen chipe dökülüyor, hareketli spermler gidip kanala kendisi giriyor, imsi de mikroskopla büyütülerek en sağlıklı sperm seçiliyor.

Beth18 ahhh canım okurken ilk başta içim gitti sonra ki yazılarında drların önemsiz değil demeleri bir nebze olsa da rahatladım. Aman çok dikkat et neden olabilir bilemem ama kontrol altında tutmak lazım.. inşallah biran önce geçer.

-Pandora- canım bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. Sizin testleriniz de çok büyük sorunların olmaması ve Kaan hocanın hastaları için özel haberleşme sistemi bulması.

_kunfeyekun_ inşallah tüp bebeğe geçmeden gelir bebiş.

Cnm o numara ve şifreyi döndermiş mi size bize yollamamış mesaj atamıorum da

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

@Erse35 arkadaşımız için dua ediyoruz.
Eşi varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası 1 kez düşük yaptı. Gebelik için çaba gösteriyorlar, Rabbim tez zamanda hayırlı, Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

teşekkür ederim canım, siz de bu hafta muayene olacaktınız dimi? Artık iletişim de kolay olmuş, çok büyük kolaylık, biz hocadan 1-2 ay cevap bekliyorduk çok zordu. Senin eşinde azda olsa hareket olduğu için tedavinin hızlı ilerleyeceğini düşünüyorum, inşallah hemen şifa bulursunuz.

Cnm o numara ve şifreyi döndermiş mi size bize yollamamış mesaj atamıorum da
evet canım göndermiş. Bizim son sorumuza cevap atarken göndermiş, birde maile cevap için randevu vermiş, sadece o gün cevap yazabilecekmişiz.

Cnm peki iki yöntemde aynı anda uygulanabilio mu mesela ben böyle yaptırmak istiyorm
o konuda bir fikrim yok canım ya. Benim eşimde hiç hareket yok, o yüzden önce imsi yapılacak, sonra sperm yumurtaya verildikten sonra piezo yapılacak.

-Pandora- sağol canım inşallah artık zamanı gelmiştir de bazı şeyler yoluna girmeye başlar. Umut verici olur.
Şimdi hocanın bize söylediği tarihten başka zaman mail atamıyor muyuz? Ya tahlil istediyse ve çıkması süre alırsa nasıl yaparız??

canım gittiğinizde onu da bir sor, ben mesela 2 haftaya çıkacak demiştim ona göre gün vermiş, herhalde hemen o gün cevap yazacak, tedavi aksamayacak diye düşünüyorum.

Havuc suyu iciyor musun canim? Havuc suyu kum dokmeye cok faydaliymis. Belki onun etkisidir.
Sagol kuzum kullanacagim. Bal ari sutu polenim bitti yeniden alacagim. Bu haftasonu adet olacagim. Ovulasyon testim de var. Yine de denemeye devam tabi )
ay bobrek icin yemedigim icmedigim sey kalmadi inan ki onu da yaparim sagol. Aynen canim polen falan cok iyi.

canim zaten rahatsizligim vardi alisigim boyle durumlara. Insallah gecer ama. Sagolasin

canım gittiğinizde onu da bir sor, ben mesela 2 haftaya çıkacak demiştim ona göre gün vermiş, herhalde hemen o gün cevap yazacak, tedavi aksamayacak diye düşünüyorum.
Anladım canım evet sormam lazım. Bazı testler geç çıkıyor. Birde devletten randevu almak ölüm gibi bende hormon testini de parayla yaptırmak istemiyorum açıkçası.

Anladım canım evet sormam lazım. Bazı testler geç çıkıyor. Birde devletten randevu almak ölüm gibi bende hormon testini de parayla yaptırmak istemiyorum açıkçası.
hormon testlerini hoca da devlette yaptırın diyor zaten, ona boşuna para vermeyin demişti bize. Hoca sanırım tahminen bir zaman verir mail için.

@Erse35 senin icin 70 kere ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kavî ya Kadîr cektim dua ettim Allah kabul etsn ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…