- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Cnm bize ikisi uygulanacak isterseniz yaparlar.Cnm peki iki yöntemde aynı anda uygulanabilio mu mesela ben böyle yaptırmak istiyorm
Sizin iletişim nasıl olacak bilmiyorum ki, Kıymet hanıma bir sor canım.-Pandora- bana da mesaj atmamis sifreyi canim kaan hoca
Ay cnm inş çok güzel bi yere tayininiz çıkar. Darısı da bize olur inşşşşşşşşAynen canim esimin tayini basladi bizimkine cok var :)
Cnm bize ikisi uygulanacak isterseniz yaparlar.
Ankara Gürgan clinikte cnm, embriyo kamera izleme de istedim birde duruma göre doğurganlık aşısı da yapılacakSiz nerde yaptırıyorsunuz tüp bebeği cnm ????
ben sonki durumdan haberdar etmek icin mesaj atayim demistim sizde yazinca aklima gelmisti. Normal yerden atayim canim bende cevap beklemicem sonucta.Sizin iletişim nasıl olacak bilmiyorum ki, Kıymet hanıma bir sor canım.
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah klomende fayda eder güzel haberler alırsın.Kızlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi olayına geçtim. Bide böyle deneyeyim eşimin değerleri de düzelmişken belki bişeyler olur. Adetin 3. Günündeyim klomene başladım virabismillaaaah
Canım sizin değerler kaç ?Kızlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi olayına geçtim. Bide böyle deneyeyim eşimin değerleri de düzelmişken belki bişeyler olur. Adetin 3. Günündeyim klomene başladım virabismillaaaah
Ankara Gürgan clinikte cnm, embriyo kamera izleme de istedim birde duruma göre doğurganlık aşısı da yapılacak
Biz 2 Nisan da gidiyoruz ben biraz aceleci davranıp direkt tüp bebek için gidiyorum aşılama olmadım hiç :)Ne kadar tuttu toplam ücret??? Kamera izleme nedir cnm , doğurganlık aşısı ne ??? Gürkan klinik geçen bizi aradı tüp bebek yapalım size diye. Eşimin sendikasıyla anlaşmalılar. Bayrama kadar olmazsa bayram ertesi bizde başlıycaz inş tüp bebeğe. Araştırıyorum merkezleri.
İnş cnm çocuk isteyen buradaki tüm arkadaşlarıma da nasip ederHayırlısı olsun hakkında canım inşallah klomende fayda eder güzel haberler alırsın.
Keşke bizimde değerler böyle olsa :) Sizin bence iyi canım bizim baya düşük maalesefEki Görüntüle 2126149 Böyle cnm bir ay önceki değerimiz.
Keşke bizimde değerler böyle olsa :) Sizin bence iyi canım bizim baya düşük maalesefileri hız %3 morfoloji de baya düüşük o yüzzden hiç aşılama olayına girmek istemedim
bizde varikosel de yok bu hareket neden artmıyor anlamıyorum yaBizimde düşüktü cnm 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu daha 2 ay önce bile hareketli sperm sayımız yerdeydi. Toparladı çok şükür...
Varikosel kaçıncı evredeydi sizde canım hatırlıyor musun?? Biz 3 doktora sorduk 3 ü de 3 mm üzerindekileri ameliyat yapıyoruz 3 mm altı yapmıyoruz diyor. Neden yerlerde değerler onu anlamadık ama enfeksiyon vardı oda gitti hala aynı çok sinir bozucu bir durum bizdeki anlayacağınBizimde düşüktü cnm 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu daha 2 ay önce bile hareketli sperm sayımız yerdeydi. Toparladı çok şükür...
zeynepppppppp tedavin hayırlı olur inşallah canım.
Varikosel kaçıncı evredeydi sizde canım hatırlıyor musun?? Biz 3 doktora sorduk 3 ü de 3 mm üzerindekileri ameliyat yapıyoruz 3 mm altı yapmıyoruz diyor. Neden yerlerde değerler onu anlamadık ama enfeksiyon vardı oda gitti hala aynı çok sinir bozucu bir durum bizdeki anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?