Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm ilk muayene 450, tüp bebek 6750, imsi mikrocip 250 dolar ama sizin anlaşma varsa farklı olabilir.embriyo kamera izleme ebeiyo oluştuktan sonra özel dolapta kamera ile izleniyor. Diğer türlü günün belli saati embriyo dışarı çıkarılıp gelişimine bakılıyor.benim 3. Tedavim olacağı için ben diğerlerinden farklı olsun istiyorum,ilaçlarda 2000 gibi tutacak

Ne zaman yaptıracaksın cnm inşallah rabbim muradımızı verir emeklerimiz boşa gitmez ben ilk kez yaptıracagım o yüzden araştırdım bu yöntemler gayet iyiymiş degerleriniz nasıl cnm hasarınız var mı sayı hıx ? Çok soru sordum kusura bakma cnm

10 bin küsür ediyor. Hmm bende limonlunun yaptığı yerde yaptırmayı düşünüyorum. Bide bürüksel hastanesi, Hatem hastanesi bunlar İstanbul’da, Gürkan’da seçenekler arasında ama biz şehir dışından gideceğiz kalacak yer yeme içme vs baya pahalıya patlayacak valla 1 ay gibi kalırız Buda 2 bin olsa baya tutacak gibi. 13 bini bulur bizim. Bide ev kredisi ödüyoruz. Daha aracımızda yok. Oda alınacak. Bi dünya para. Galiba 50 yaşına kadar borç ödeyeceğim :) Keşke sürpriz olsa da doğal olsa sağlıklı olsa ne güzel olur.

Dna hasarı 7 morfoloji 2 sperm sayısı 50 milyon ileri hareket 18di, bende de bi sıkıntı yok histereskopi oldum herşey normal bakalım inşallah güzel sonuçlanir

Evet onun yaptırdığı yer uygun rapor çıkartabilirsiniz, gürgan da rapor çıkartıyor mu bilmiyorum bi sorun isterseniz telefonla,nova arttı çok iyiymiş rapor çıkarıyorlar sanırım. Ben izmirden degil gel yaptım transferden sonra kalıcaz ankara da

Sorduk cnm sperm sayınız 5 milyonun altındaysa ve 5 yıllık evliyseniz ve bi dünya şart istiyor. Raporlu 5 bin denildi Gürkan klinikte. Brüksel hastanesi 12 bin dedi. Hatem hastanesi da 10-12 bin arasıydı galiba. Siz nerde kalacaksınız ? Biz 1+1 bi eşyalı temiz bi ev bulsak sağlam tutardık 1 aylık yada duruma göre değişirdi. Vardır değil mi öyle yerler??? İnternetten bakıyorum da günlük evler var ama korkuyoruz temiz mi başka amaç için mi kullanılıyor vs... insanın aklına herşey geliyor

Cnm limon nerde yaptrmıştı ki inşallah hayırlısıyla gerek kalmadan dogal yolla bebegine kavuşursun gerçekten çok masraflı işler bizde eşimin annesi kayseride die orda acıbademi düşündük kalcak yer gerçekten sıkıntı

Hava o kadar guzelki is yerinde duramadim ciktim yurudum. Cok yoruldugumu anlayinca eve geldim bu seferde ispanak yika yesillik ayikla corba karistir .. N kadar zahmetli is varsa canim istiyor suan camlari silmek evi kaldirmak istiyorum hava o kadarmi guzel :))))

Bu bana yorgunluk olarak yansiyor masallah enerjine hayran kaldim .Isten geldim su an aheste aheste yemek yiyorum .Kalkabilirsem mutfagi toplayip camasir filan atcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…