- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
bizde varikosel de yok bu hareket neden artmıyor anlamıyorum ya
Insallahh canim gittugimiz yerler buralari aratmaz:)Ay cnm inş çok güzel bi yere tayininiz çıkar. Darısı da bize olur inşşşşşşşş
Ne zaman yaptırcaksınız cnnCnm bize ikisi uygulanacak isterseniz yaparlar.
Amin canım 1,5 sene 10 yıl gibi geldi bana.. Allahım mükafatını versin hepimize inşallah3.1 derecedeydi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş....
Kaça yaptırıosunuz cnm bizde kayaeri acıbademde yaptıracagızdaAnkara Gürgan clinikte cnm, embriyo kamera izleme de istedim birde duruma göre doğurganlık aşısı da yapılacak
Cnm ilk muayene 450, tüp bebek 6750, imsi mikrocip 250 dolar ama sizin anlaşma varsa farklı olabilir.embriyo kamera izleme ebeiyo oluştuktan sonra özel dolapta kamera ile izleniyor. Diğer türlü günün belli saati embriyo dışarı çıkarılıp gelişimine bakılıyor.benim 3. Tedavim olacağı için ben diğerlerinden farklı olsun istiyorum,ilaçlarda 2000 gibi tutacakNe kadar tuttu toplam ücret??? Kamera izleme nedir cnm , doğurganlık aşısı ne ??? Gürkan klinik geçen bizi aradı tüp bebek yapalım size diye. Eşimin sendikasıyla anlaşmalılar. Bayrama kadar olmazsa bayram ertesi bizde başlıycaz inş tüp bebeğe. Araştırıyorum merkezleri.
6750 tüp bebek imsi mikrocip 250 dolar,sizin nekadar da rKaça yaptırıosunuz cnm bizde kayaeri acıbademde yaptıracagızda
Ne zaman yaptıracaksın cnm inşallah rabbim muradımızı verir emeklerimiz boşa gitmez ben ilk kez yaptıracagım o yüzden araştırdım bu yöntemler gayet iyiymiş degerleriniz nasıl cnm hasarınız var mı sayı hıx ? Çok soru sordum kusura bakma cnmCnm ilk muayene 450, tüp bebek 6750, imsi mikrocip 250 dolar ama sizin anlaşma varsa farklı olabilir.embriyo kamera izleme ebeiyo oluştuktan sonra özel dolapta kamera ile izleniyor. Diğer türlü günün belli saati embriyo dışarı çıkarılıp gelişimine bakılıyor.benim 3. Tedavim olacağı için ben diğerlerinden farklı olsun istiyorum,ilaçlarda 2000 gibi tutacak
Cnm çider dernegi sitesi var oradan 5500 liraya indirimli gitcez normalde 6500 700 tl de çip yöntemi 1200 1500 ilaçlar tutar dedi doktorumuz6750 tüp bebek imsi mikrocip 250 dolar,sizin nekadar da r
Cnm ilk muayene 450, tüp bebek 6750, imsi mikrocip 250 dolar ama sizin anlaşma varsa farklı olabilir.embriyo kamera izleme ebeiyo oluştuktan sonra özel dolapta kamera ile izleniyor. Diğer türlü günün belli saati embriyo dışarı çıkarılıp gelişimine bakılıyor.benim 3. Tedavim olacağı için ben diğerlerinden farklı olsun istiyorum,ilaçlarda 2000 gibi tutacak
4 senedir evliyim 3 yılı aştı galiba uğraşıp duruyoruz bebiş için.Amin canım 1,5 sene 10 yıl gibi geldi bana.. Allahım mükafatını versin hepimize inşallah
Dna hasarı 7 morfoloji 2 sperm sayısı 50 milyon ileri hareket 18di, bende de bi sıkıntı yok histereskopi oldum herşey normal bakalım inşallah güzel sonuçlanirNe zaman yaptıracaksın cnm inşallah rabbim muradımızı verir emeklerimiz boşa gitmez ben ilk kez yaptıracagım o yüzden araştırdım bu yöntemler gayet iyiymiş degerleriniz nasıl cnm hasarınız var mı sayı hıx ? Çok soru sordum kusura bakma cnm
Evet onun yaptırdığı yer uygun rapor çıkartabilirsiniz, gürgan da rapor çıkartıyor mu bilmiyorum bi sorun isterseniz telefonla,nova arttı çok iyiymiş rapor çıkarıyorlar sanırım. Ben izmirden degil gel yaptım transferden sonra kalıcaz ankara da10 bin küsür ediyor. Hmm bende limonlunun yaptığı yerde yaptırmayı düşünüyorum. Bide bürüksel hastanesi, Hatem hastanesi bunlar İstanbul’da, Gürkan’da seçenekler arasında ama biz şehir dışından gideceğiz kalacak yer yeme içme vs baya pahalıya patlayacak valla 1 ay gibi kalırız Buda 2 bin olsa baya tutacak gibi.13 bini bulur bizim. Bide ev kredisi ödüyoruz. Daha aracımızda yok. Oda alınacak. Bi dünya para. Galiba 50 yaşına kadar borç ödeyeceğim :) Keşke sürpriz olsa da doğal olsa sağlıklı olsa ne güzel olur.
Evet onun yaptırdığı yer uygun rapor çıkartabilirsiniz, gürgan da rapor çıkartıyor mu bilmiyorum bi sorun isterseniz telefonla,nova arttı çok iyiymiş rapor çıkarıyorlar sanırım. Ben izmirden degil gel yaptım transferden sonra kalıcaz ankara da
10 bin küsür ediyor. Hmm bende limonlunun yaptığı yerde yaptırmayı düşünüyorum. Bide bürüksel hastanesi, Hatem hastanesi bunlar İstanbul’da, Gürkan’da seçenekler arasında ama biz şehir dışından gideceğiz kalacak yer yeme içme vs baya pahalıya patlayacak valla 1 ay gibi kalırız Buda 2 bin olsa baya tutacak gibi.13 bini bulur bizim. Bide ev kredisi ödüyoruz. Daha aracımızda yok. Oda alınacak. Bi dünya para. Galiba 50 yaşına kadar borç ödeyeceğim :) Keşke sürpriz olsa da doğal olsa sağlıklı olsa ne güzel olur.
Cnm limon nerde yaptrmıştı ki inşallah hayırlısıyla gerek kalmadan dogal yolla bebegine kavuşursun gerçekten çok masraflı işler bizde eşimin annesi kayseride die orda acıbademi düşündük kalcak yer gerçekten sıkıntı10 bin küsür ediyor. Hmm bende limonlunun yaptığı yerde yaptırmayı düşünüyorum. Bide bürüksel hastanesi, Hatem hastanesi bunlar İstanbul’da, Gürkan’da seçenekler arasında ama biz şehir dışından gideceğiz kalacak yer yeme içme vs baya pahalıya patlayacak valla 1 ay gibi kalırız Buda 2 bin olsa baya tutacak gibi.13 bini bulur bizim. Bide ev kredisi ödüyoruz. Daha aracımızda yok. Oda alınacak. Bi dünya para. Galiba 50 yaşına kadar borç ödeyeceğim :) Keşke sürpriz olsa da doğal olsa sağlıklı olsa ne güzel olur.
Hayirli olsun cnm Insallah baska hic bir seye gerek kalmaz hersey gonlunce olsunİnş hayırlı olur cnm
Bu bana yorgunluk olarak yansiyor masallah enerjine hayran kaldim .Isten geldim su an aheste aheste yemek yiyorum .Kalkabilirsem mutfagi toplayip camasir filan atcam .Hava o kadar guzelki is yerinde duramadim ciktim yurudum. Cok yoruldugumu anlayinca eve geldim bu seferde ispanak yika yesillik ayikla corba karistir .. N kadar zahmetli is varsa canim istiyor suan camlari silmek evi kaldirmak istiyorum hava o kadarmi guzel :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?