Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Özel başkent hastanesi Göğşen bey yaptı tedavisini.

zeynepppppppp canım normal kiralık ev bulamazsın kimse 1 aylığına ev kiralamaz. Günü birlik olan yerlerde 1 aylığına indirimde yaptırabilirsin. O tarz yerler maalesef farklı amaçlar içinde kullanılabiliyor. Ülkemizde yasak olmadığı için günü birlik stüdyo daireleri evli olmayan çiftler çok tercih ediyor. İstanbul da böyle maalesef. Fakat siz takılmayın ona öyle olmayan zor bulunabilir.

İleri hız %5in altında olunca rapor çıkıyormuş. Benim de 3. Senem dolsa çıkarabilir miyim acaba??
Bir de bu rapor ne kadar geçerli oluyor, süre olarak bilen var mı? @limonlutarcinlikek sen bilirsin canın. :)

Valla gürganın günlük 75 liraya evi var oda oda başkalarıda kalıyor, ben git gel yaptım yumurta toplamada kalırız birde transferde

İleri hız %5in altında olunca rapor çıkıyormuş. Benim de 3. Senem dolsa çıkarabilir miyim acaba??
Bir de bu rapor ne kadar geçerli oluyor, süre olarak bilen var mı? @limonlutarcinlikek sen bilirsin canın. :)
Cnm 6 ay geçerli diye biliyorum bi ara bi arkadaş öyle yazmıştı sanki

Valla gürganın günlük 75 liraya evi var oda oda başkalarıda kalıyor, ben git gel yaptım yumurta toplamada kalırız birde transferde

Lavabo ve mutfak ortakmış cnm biz onuda sorduk. Benim lavabo sorunum var evde bile eşimin ayrı benim ayrı :)

nova artta ahmet erdem var degil mi? Orasi rapor cikarmiyor canim. Direk neyse onu oduyorsun

ablacim kendini cok yorma bak yeni transfer oldun. Birde galiba şahsi isin var canin isteyince cikabiliyosun. Oh ne rahat

Ben elsanatları öğretmeniyim canım bir süre özelde çalıştım atanamayınca ev hanımı oldumatama az olunca şevkte azalıyor
evet oyle oluyor malesef canim yilmadan calis bebisinde senin yardimcin olsun

KPSS ne için canım sen zaten öğretmen değilmisin başka bir memurluk için mi istiyorsun
ben muhendisim aslinda canim. Muhendis olarak atanamayinca (puanlar 93lerde falandi atanmak icin) bende formasyon alip cok sukur ogretmen olarak atandim. Ama hep icimde muhendis olarak calismak yatiyor. Ama devlette. Cunku ozeller cok fena.

Lavabo ve mutfak ortakmış cnm biz onuda sorduk. Benim lavabo sorunum var evde bile eşimin ayrı benim ayrı :)
Bende beğenmemiştim, 1ay kalmanızı gerektirmez yumurta kontrolu 2 yada 3 günde bir 3 sefer oluyor, sonra yumurta toplanıyor ondan sonraki 3. Yada 5.gün transfer oluyor, sonrasında iki fln dinlenip dönersiniz,öğretmen evinde kalabilirsiniz

evet haklısın canım benim eşim de devlette mühendis.sen ne öğretmeni oldun merak ettim hatta ne mühendisisin sorular sorular:))

Cnm Urfa’dan git gel zor olur. Muhtemelen kalırız. Deha otel bize cazip geliyor şuan. Temiz ve kahvaltı dahil. Kişi başı 60 tl. İlksan üyelerine indirimli. Yazın kalmıştık orada. Kurtuluştaydı.
15 günde yumurta büyüme, kontrol, yumurta toplama ve transfer yapılır mı ???

Beth18 evet cnm kendi isim sabah gecde gidebiliyorum Allaha sukur bugünler icin okumustum. Bende hic bir belirti yok transferden sonra bugun 4. gün normal herhalde degilmi? Cok hafif kasıklarimda hassasiyet var ..

14 martta başladım cnm yarın belli olacak yumurta toplama zamanım,yumurta büyüme hızına göre değişiyor ama 10 12 günde yumurta toplanacak hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…