- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Hayirli olsun cnm Insallah baska hic bir seye gerek kalmaz hersey gonlunce olsun
Özel başkent hastanesi Göğşen bey yaptı tedavisini.Cnm limon nerde yaptrmıştı ki inşallah hayırlısıyla gerek kalmadan dogal yolla bebegine kavuşursun gerçekten çok masraflı işler bizde eşimin annesi kayseride die orda acıbademi düşündük kalcak yer gerçekten sıkıntı
Ben elsanatları öğretmeniyim canım bir süre özelde çalıştım atanamayınca ev hanımı oldumzeynepppppppp hayirli olsun tedavin.
Selvi25 canim bolumun neydi sabah soracaktim unutmusum? Bende kpss.ye calismak istiyorum ama cok yorgun geliyorum işten.
KPSS ne için canım sen zaten öğretmen değilmisin başka bir memurluk için mi istiyorsunzeynepppppppp hayirli olsun tedavin.
Selvi25 canim bolumun neydi sabah soracaktim unutmusum? Bende kpss.ye calismak istiyorum ama cok yorgun geliyorum işten.
Evet genelde insanlarda bahar yorgunlugu olur bende azcik gunesi goriimBu bana yorgunluk olarak yansiyor masallah enerjine hayran kaldim .Isten geldim su an aheste aheste yemek yiyorum .Kalkabilirsem mutfagi toplayip camasir filan atcam .
Valla gürganın günlük 75 liraya evi var oda oda başkalarıda kalıyor, ben git gel yaptım yumurta toplamada kalırız birde transferdeSorduk cnm sperm sayınız 5 milyonun altındaysa ve 5 yıllık evliyseniz ve bi dünya şart istiyor. Raporlu 5 bin denildi Gürkan klinikte. Brüksel hastanesi 12 bin dedi. Hatem hastanesi da 10-12 bin arasıydı galiba. Siz nerde kalacaksınız ? Biz 1+1 bi eşyalı temiz bi ev bulsak sağlam tutardık 1 aylık yada duruma göre değişirdi. Vardır değil mi öyle yerler??? İnternetten bakıyorum da günlük evler var ama korkuyoruz temiz mi başka amaç için mi kullanılıyor vs... insanın aklına herşey geliyor
Cnm 6 ay geçerli diye biliyorum bi ara bi arkadaş öyle yazmıştı sankiİleri hız %5in altında olunca rapor çıkıyormuş. Benim de 3. Senem dolsa çıkarabilir miyim acaba??
Bir de bu rapor ne kadar geçerli oluyor, süre olarak bilen var mı? @limonlutarcinlikek sen bilirsin canın. :)
Valla gürganın günlük 75 liraya evi var oda oda başkalarıda kalıyor, ben git gel yaptım yumurta toplamada kalırız birde transferde
nova artta ahmet erdem var degil mi? Orasi rapor cikarmiyor canim. Direk neyse onu oduyorsunEvet onun yaptırdığı yer uygun rapor çıkartabilirsiniz, gürgan da rapor çıkartıyor mu bilmiyorum bi sorun isterseniz telefonla,nova arttı çok iyiymiş rapor çıkarıyorlar sanırım. Ben izmirden degil gel yaptım transferden sonra kalıcaz ankara da
ablacim kendini cok yorma bak yeni transfer oldun. Birde galiba şahsi isin var canin isteyince cikabiliyosun. Oh ne rahatHava o kadar guzelki is yerinde duramadim ciktim yurudum. Cok yoruldugumu anlayinca eve geldim bu seferde ispanak yika yesillik ayikla corba karistir .. N kadar zahmetli is varsa canim istiyor suan camlari silmek evi kaldirmak istiyorum hava o kadarmi guzel :))))
evet oyle oluyor malesef canim yilmadan calis bebisinde senin yardimcin olsunBen elsanatları öğretmeniyim canım bir süre özelde çalıştım atanamayınca ev hanımı oldumatama az olunca şevkte azalıyor
ben muhendisim aslinda canim. Muhendis olarak atanamayinca (puanlar 93lerde falandi atanmak icin) bende formasyon alip cok sukur ogretmen olarak atandim. Ama hep icimde muhendis olarak calismak yatiyor. Ama devlette. Cunku ozeller cok fena.KPSS ne için canım sen zaten öğretmen değilmisin başka bir memurluk için mi istiyorsun
Bende beğenmemiştim, 1ay kalmanızı gerektirmez yumurta kontrolu 2 yada 3 günde bir 3 sefer oluyor, sonra yumurta toplanıyor ondan sonraki 3. Yada 5.gün transfer oluyor, sonrasında iki fln dinlenip dönersiniz,öğretmen evinde kalabilirsinizLavabo ve mutfak ortakmış cnm biz onuda sorduk. Benim lavabo sorunum var evde bile eşimin ayrı benim ayrı :)
Bu süreçte temizlik yapmamani tavsiye ederim dikkat et canimEvet genelde insanlarda bahar yorgunlugu olur bende azcik gunesi goriimyoksa test gunleri gecmiycek
evet haklısın canım benim eşim de devlette mühendis.sen ne öğretmeni oldun merak ettim hatta ne mühendisisin sorular sorular:))nova artta ahmet erdem var degil mi? Orasi rapor cikarmiyor canim. Direk neyse onu oduyorsun
ablacim kendini cok yorma bak yeni transfer oldun. Birde galiba şahsi isin var canin isteyince cikabiliyosun. Oh ne rahat
evet oyle oluyor malesef canim yilmadan calis bebisinde senin yardimcin olsun
ben muhendisim aslinda canim. Muhendis olarak atanamayinca (puanlar 93lerde falandi atanmak icin) bende formasyon alip cok sukur ogretmen olarak atandim. Ama hep icimde muhendis olarak calismak yatiyor. Ama devlette. Cunku ozeller cok fena.
Bende beğenmemiştim, 1ay kalmanızı gerektirmez yumurta kontrolu 2 yada 3 günde bir 3 sefer oluyor, sonra yumurta toplanıyor ondan sonraki 3. Yada 5.gün transfer oluyor, sonrasında iki fln dinlenip dönersiniz,öğretmen evinde kalabilirsiniz
RecAi papuçcu orda sanırım değilmi cnmAnkara Gürgan clinikte cnm, embriyo kamera izleme de istedim birde duruma göre doğurganlık aşısı da yapılacak
Agir kaldirmiyorum supurgede cekmiyorum onun disinda elimde surekli bez bide evin icinde cok hareketliyim tv dahi uzanarak izlemem .. Hani kabizlik yapacakti dr surupda vermisdi bende bagirsak sorunu olmadi ..Bu süreçte temizlik yapmamani tavsiye ederim dikkat et canim
Recai Pabuccu Ufuk Unv Hast de birde Central Hospitalda biliyorum. Cok cok mukemmel b dr du. 15 20 sene oncesinden biliyorumRecAi papuçcu orda sanırım değilmi cnm
14 martta başladım cnm yarın belli olacak yumurta toplama zamanım,yumurta büyüme hızına göre değişiyor ama 10 12 günde yumurta toplanacak hale geliyorCnm Urfa’dan git gel zor olur. Muhtemelen kalırız. Deha otel bize cazip geliyor şuan. Temiz ve kahvaltı dahil. Kişi başı 60 tl. İlksan üyelerine indirimli. Yazın kalmıştık orada. Kurtuluştaydı.
15 günde yumurta büyüme, kontrol, yumurta toplama ve transfer yapılır mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?