- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Hayır cnm o doktoru duydum ama gürganda yokRecAi papuçcu orda sanırım değilmi cnm
Ozelden atayim canim ifsa olmiim cunku cok az var benim gibi kisievet haklısın canım benim eşim de devlette mühendis.sen ne öğretmeni oldun merak ettim hatta ne mühendisisin sorular sorular:))
cok iyiymis canim isin. O belirtiler genelde ilaclarin belirtisi oluyor canim. Benim ilk denememde sanki patlayacak gibiydim gosum kasigim agriyordu gobegim sismisti. Ama sonuc olumlu degildi. Ama bu sefer gayet sanki gecti her asama cok belirtimde olmadi ne hassasiyet ne kasik batmasi ama pozitif oldu. Yani tam terside olabilir butun belirtileri yasayip pozitiflede sonuclanabilir. Tup bebek topiklerini takip ediyorsan oradakiler bu belirti olayina vok takiyor. Ama benim iki denemem arasinda vok fafk vardi anlattigim gibi.Beth18 evet cnm kendi isim sabah gecde gidebiliyorum Allaha sukur bugünler icin okumustum. Bende hic bir belirti yok transferden sonra bugun 4. gün normal herhalde degilmi? Cok hafif kasıklarimda hassasiyet var ..
recai pabuccunun kendi tup bebek merkezi var. Centrium tup bebek merkeziHayır cnm o doktoru duydum ama gürganda yok
benim tedavim 12 ocakta basladi 26 ocakta transfer oldu. 3.gun transferi. 7 subat test tarihimdi ama ben 2 subatta test yapmistim cikmisti14 martta başladım cnm yarın belli olacak yumurta toplama zamanım,yumurta büyüme hızına göre değişiyor ama 10 12 günde yumurta toplanacak hale geliyor
Canim sadece agur kaldirmamakla bitmiyor ani hareket ,yukseklere uzanmak,dolaptan hafif de olsa bir sey indirmek hepsi tehlike olusturur .Agir kaldirmiyorum supurgede cekmiyorum onun disinda elimde surekli bez bide evin icinde cok hareketliyim tv dahi uzanarak izlemem .. Hani kabizlik yapacakti dr surupda vermisdi bende bagirsak sorunu olmadi ..
Benimde 14 martta başladı cnm 23 te toplama olabilir dendi 3.gün 5.gün transfer olacak şuan 4sağda 4solda 10 mm üzeri var küçüklere var , senin kaç yumurta toplanmıştı, inşallah senin gibi bende pozitifi alırımbenim tedavim 12 ocakta basladi 26 ocakta transfer oldu. 3.gun transferi. 7 subat test tarihimdi ama ben 2 subatta test yapmistim cikmisti
Himm .. Tamam cok daha dikkat edeyim. O gun dustugumde cok kotu olmusdur o zaman .. Dr oyle dusecek bi yerde degil merak etme diye teselli etti beni ama hem ertesi gundu hemde bacaklarim fena ayrilmisdi .. Neyse daha dikat edeyim bari mesela sandalye kaldiriyorum her sabah kahvalti sofrasinda esime kaldirtayim bariCanim sadece agur kaldirmamakla bitmiyor ani hareket ,yukseklere uzanmak,dolaptan hafif de olsa bir sey indirmek hepsi tehlike olusturur .
Cnm adetin 2. Gününden itibaren kaç gün sürüyorBenimde 14 martta başladı cnm 23 te toplama olabilir dendi 3.gün 5.gün transfer olacak şuan 4sağda 4solda 10 mm üzeri var küçüklere var , senin kaç yumurta toplanmıştı, inşallah senin gibi bende pozitifi alırım
10 12 gün iğne tedavisi sürüyor yumurta toplanıyor sonra 3. Gün yada 5.gün transfer oluyor 15 17 gün arası toplam sonra 10 gün sonuç bekliyorsunCnm adetin 2. Gününden itibaren kaç gün sürüyor
Toplamda 1 ay sürüyor yani dimi canım?10 12 gün iğne tedavisi sürüyor yumurta toplanıyor sonra 3. Gün yada 5.gün transfer oluyor 15 17 gün arası toplam sonra 10 gün sonuç bekliyorsun
Benim eşimde yurtdışında yumurta toplamadan önce gelecek iznimizi ona göre ayarladık, ben tedavi sürecini yanlız geçirdim.Ben de geçen gün doktoruma sordum, adetin başından itibaren yaklaşık 12. Gün yumurta toplanır dedi.Ondan sonraki 3. Gün ya da 5. Gün embriyo transfer edilir dedi. Embriyolar iyi durumda olursa 1 ay rahim dinlendirme yapılıp sonraki ay transfer edilecek.Benim eşim işten dolayı yurtdışına gidip tedavi aşamalarında gelip tedavi bitince geri gidecek. O yüzdenzeynepppppppp ben de bir hesap kitap işine giriştim sen gibi. Eşimin işyeri benim adet düzenime göre uçak bileti aldı
Transfer sonrası dahil 25 28 gün cnnToplamda 1 ay sürüyor yani dimi canım?
Saol cnn10 12 gün iğne tedavisi sürüyor yumurta toplanıyor sonra 3. Gün yada 5.gün transfer oluyor 15 17 gün arası toplam sonra 10 gün sonuç bekliyorsun
Ben de geçen gün doktoruma sordum, adetin başından itibaren yaklaşık 12. Gün yumurta toplanır dedi.Ondan sonraki 3. Gün ya da 5. Gün embriyo transfer edilir dedi. Embriyolar iyi durumda olursa 1 ay rahim dinlendirme yapılıp sonraki ay transfer edilecek.Benim eşim işten dolayı yurtdışına gidip tedavi aşamalarında gelip tedavi bitince geri gidecek. O yüzdenzeynepppppppp ben de bir hesap kitap işine giriştim sen gibi. Eşimin işyeri benim adet düzenime göre uçak bileti aldı
Amin insallah canim .Rabbim dogal veya tuple bir sekilde size bebek nasip etsin .Bu topikte hamilelik surecleri konusulsun topluca .Ben oglusum abi olsun .Sizlerin gebelik sürecini zevkle okuyayim buradanAllah inş bu çabamıza karşın bizlere bebek nasip eder...
Amin, İnşallah canımAllah inş bu çabamıza karşın bizlere bebek nasip eder...
@Erse35 arkadaşımız için okudum. Rabbim kabul etsin, en kısa zamanda hayırlısı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
@Erse35 arkadaşımız için dua ediyoruz.
Eşi varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası 1 kez düşük yaptı. Gebelik için çaba gösteriyorlar, Rabbim tez zamanda hayırlı, Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...
Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?