Allah razı olsun. İçinizden geçen tüm dualar gerçek olsun. Allah hepimizi sevindirsin inşallahCanım ya Şafi ve ya varis çektim rabbim kabul etsin inşallah
Cnm B Birmucize arkadaşımız için okudum Rabbim kucağına alacağı sağlıkla büyütebilecegi hayırlı evlatları nasip etsin inşallahP Perican01
Beth18
@ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
Murabbaa
@_kunfeyekun_
@sonican
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
@Bestttt
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
B Birmucize arkadaşımız için dua ediyoruz.
Eşi varikosel ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası 1 kez düşük yaptı. Gebelik için çaba gösteriyorlar, Rabbim tez zamanda hayırlı, Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Veya
707 kere ya VAris c.c çekebilir...
Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.
Sen ank da değilsin il dışında mı geliyorsun cnm kaç kez git gel yapmak yeterli geldiValla gürganın günlük 75 liraya evi var oda oda başkalarıda kalıyor, ben git gel yaptım yumurta toplamada kalırız birde transferde
20 sene önce kuzenim onun tedavisi ile anne oldu tüp mü tam bilmiyorum o zmn küçüktüm ben onun için il dışından geliyorduRecai Pabuccu Ufuk Unv Hast de birde Central Hospitalda biliyorum. Cok cok mukemmel b dr du. 15 20 sene oncesinden biliyorum
Allah razı olsun. Güzel kalplerinize sağlık. Rabbim hepimizin tek dileğini tez vakitte gerçek eylesin
iyi masallah simdilik 8 yumurtan gozukuyor. Benim bu tedavimde azdi canim. Toplamda 5 yumurtam toplandi. 3u dollendi. Ama 3u de 3.gune gitti. 2 tanesi transfer edildi. Digeri iyi kalitede degilmis dondurulmadi. Oncekinde de dondurulmusum yok. Zaten baskentin bence boyle bir uygulamasi var dondurmaya pek sicak bakmiyor dr.um.Benimde 14 martta başladı cnm 23 te toplama olabilir dendi 3.gün 5.gün transfer olacak şuan 4sağda 4solda 10 mm üzeri var küçüklere var , senin kaç yumurta toplanmıştı, inşallah senin gibi bende pozitifi alırım
benim mutfak sandalyem agirdi onu bile esime kaldirtiyordum ablacim. Belki cok dikkat etmek yani pimpiriklenmekte iyi degil ama sen yine de cok dikkat et. Sonradan boyle yapsaydim dememek icin. Ayrica dusmeyi de kafana takma. Bana bir dr. Sen yuksekten dussun bile onlara hicbisey olmaz demisti.Himm .. Tamam cok daha dikkat edeyim. O gun dustugumde cok kotu olmusdur o zaman .. Dr oyle dusecek bi yerde degil merak etme diye teselli etti beni ama hem ertesi gundu hemde bacaklarim fena ayrilmisdi .. Neyse daha dikat edeyim bari mesela sandalye kaldiriyorum her sabah kahvalti sofrasinda esime kaldirtayim bari
Bugün 3. Kontrolüm, cumartesi geldim uçakla döndüm,pazartesi geldim kaldım bugün 3. Kontrol varSen ank da değilsin il dışında mı geliyorsun cnm kaç kez git gel yapmak yeterli geldi
Bundan önceki tedavimde 23 toplanmıştı, bu sefer gelişimleri yavaş dedi doktorum ama zaten bende az olsun kaliteli olsun istiyorum.iyi masallah simdilik 8 yumurtan gozukuyor. Benim bu tedavimde azdi canim. Toplamda 5 yumurtam toplandi. 3u dollendi. Ama 3u de 3.gune gitti. 2 tanesi transfer edildi. Digeri iyi kalitede degilmis dondurulmadi. Oncekinde de dondurulmusum yok. Zaten baskentin bence boyle bir uygulamasi var dondurmaya pek sicak bakmiyor dr.um.
benim mutfak sandalyem agirdi onu bile esime kaldirtiyordum ablacim. Belki cok dikkat etmek yani pimpiriklenmekte iyi degil ama sen yine de cok dikkat et. Sonradan boyle yapsaydim dememek icin. Ayrica dusmeyi de kafana takma. Bana bir dr. Sen yuksekten dussun bile onlara hicbisey olmaz demisti.
benimde 12 toplanmisti canim olsun kaliteli olsunlar yeterBundan önceki tedavimde 23 toplanmıştı, bu sefer gelişimleri yavaş dedi doktorum ama zaten bende az olsun kaliteli olsun istiyorum.
Peki sperm değerlerinin hızı önemli mi acaba tüp bebek de ? Bizde sayı iyi de hız ve morfoloji düşükDr banada oyle demisti cnm. Bende 8. Gun gonal f menapur gibi igneleri kesti cunku baya buyumuslerdi. Sayi 12 icin iyi bizde oyle olsun istiyoruz demisdi cok olmasini istemiyoruz demisti. Hersey guzel olacak merak etme simdiden kafani bunlara yormamoonlovers
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?