Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm B Birmucize arkadaşımız için okudum Rabbim kucağına alacağı sağlıkla büyütebilecegi hayırlı evlatları nasip etsin inşallah

Cnm B Birmucize arkadaşımız için okudum Rabbim kucağına alacağı sağlıkla büyütebilecegi hayırlı evlatları nasip etsin inşallah
E Ersee123 Canim Allah sana ve esine saglik sihhat versin. Bu gecede dualarim seninle, okudum .. Rabbim kabul buyursun
B Birmucize ersem tüm dualarım senin. Rabbim kabul ve makbul etsin.
Allah razı olsun. Güzel kalplerinize sağlık. Rabbim hepimizin tek dileğini tez vakitte gerçek eylesin

iyi masallah simdilik 8 yumurtan gozukuyor. Benim bu tedavimde azdi canim. Toplamda 5 yumurtam toplandi. 3u dollendi. Ama 3u de 3.gune gitti. 2 tanesi transfer edildi. Digeri iyi kalitede degilmis dondurulmadi. Oncekinde de dondurulmusum yok. Zaten baskentin bence boyle bir uygulamasi var dondurmaya pek sicak bakmiyor dr.um.

benim mutfak sandalyem agirdi onu bile esime kaldirtiyordum ablacim. Belki cok dikkat etmek yani pimpiriklenmekte iyi degil ama sen yine de cok dikkat et. Sonradan boyle yapsaydim dememek icin. Ayrica dusmeyi de kafana takma. Bana bir dr. Sen yuksekten dussun bile onlara hicbisey olmaz demisti.

Gunaydin guzel anne adaylari kardeslerim. Bahar bayraminiz kutlu olsun. Doga kuslar bocekler uyaniyor, gunes icimizi ısıtıyor. Islerimize bereket gonlumuze bi damla huzur versin. Saglikli gunler dilegiyle ...

Bundan önceki tedavimde 23 toplanmıştı, bu sefer gelişimleri yavaş dedi doktorum ama zaten bende az olsun kaliteli olsun istiyorum.

Dr banada oyle demisti cnm. Bende 8. Gun gonal f menapur gibi igneleri kesti cunku baya buyumuslerdi. Sayi 12 icin iyi bizde oyle olsun istiyoruz demisdi cok olmasini istemiyoruz demisti. Hersey guzel olacak merak etme simdiden kafani bunlara yorma moonlovers

Peki sperm değerlerinin hızı önemli mi acaba tüp bebek de ? Bizde sayı iyi de hız ve morfoloji düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…