Onemli degil. Asilamada onemli ama tupde onemli degil. Düsün tese yapip tup bebek yapiyorlar (testislerden sperm topluyolar)Peki sperm değerlerinin hızı önemli mi acaba tüp bebek de ? Bizde sayı iyi de hız ve morfoloji düşük
Anladım canım teşekkür ederim bilgi için :) Bende o yüzden aşılama yaptırmak istemiyorum çünkü hız çok düşük boşa zaman kaybı Rabbim bilir tabiki de tüp bebek de ihtimal daha yüksek sonuçtaOnemli degil. Asilamada onemli ama tupde onemli degil. Düsün tese yapip tup bebek yapiyorlar (testislerden sperm topluyolar)
Canım dondurulmuşa neden sıcak bakmıyor acaba dondurulmuusn tutma oranı daha yüksek diyorlariyi masallah simdilik 8 yumurtan gozukuyor. Benim bu tedavimde azdi canim. Toplamda 5 yumurtam toplandi. 3u dollendi. Ama 3u de 3.gune gitti. 2 tanesi transfer edildi. Digeri iyi kalitede degilmis dondurulmadi. Oncekinde de dondurulmusum yok. Zaten baskentin bence boyle bir uygulamasi var dondurmaya pek sicak bakmiyor dr.um.
benim mutfak sandalyem agirdi onu bile esime kaldirtiyordum ablacim. Belki cok dikkat etmek yani pimpiriklenmekte iyi degil ama sen yine de cok dikkat et. Sonradan boyle yapsaydim dememek icin. Ayrica dusmeyi de kafana takma. Bana bir dr. Sen yuksekten dussun bile onlara hicbisey olmaz demisti.
benim dr biraz hastahaneye hastayi baglama politikasi demisti. Bosuna para aliniyor dondurmak icin demisti. %100 kesin bir bilgi yok canim. Dondurulmus daha yuksek oranla tutar diye. Ama bende okumustum senin gibi. Benim onceki denemede 2 bu denemede 1 embriyo kalmisti dondurmadilar. Kalanlar iyi kalitede degil dendi.Canım dondurulmuşa neden sıcak bakmıyor acaba dondurulmuusn tutma oranı daha yüksek diyorlar
BU son kontroldür o zmn demi cnmBugün 3. Kontrolüm, cumartesi geldim uçakla döndüm,pazartesi geldim kaldım bugün 3. Kontrol var
Benimde bugün 8. Gün ama soldakiker 15 küsür boyutları,sağdakiler 12 den küçük bugünde iğnem var bilmiyorum diğerlerine yetişecekler mi.bemde pozitifim ama Bira endişelendim bugünDr banada oyle demisti cnm. Bende 8. Gun gonal f menapur gibi igneleri kesti cunku baya buyumuslerdi. Sayi 12 icin iyi bizde oyle olsun istiyoruz demisdi cok olmasini istemiyoruz demisti. Hersey guzel olacak merak etme simdiden kafani bunlara yormamoonlovers
Yarına da kontrol verdi önden gidenler varBU son kontroldür o zmn demi cnm
@demircemre01 bugün sana okuyacağız canım. Kusura bakma biraz geç yazıyorum. Bize sürecimden bahseder misin? İstediğin dualar zikirler varsa da söyleyebilirsin.
@demircemre01 okudum rabbim kabul etsin inşallahP Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
@demircemre01 arkadaşımız için okuyoruz.
4 yıllık evliler. Hiç gebelik oluşmamış. Tüp bebek tedavisine hazırlanıyorlar.
Rabbim yardımcıları olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.
Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.
(41 kez okuyoruz.)
Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.
Yazılma sırasına göre gidilmiyor mu.P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.
(41 kez okuyoruz.)
Rabbim kabul etsin.
@demircemre01 arkadaşımız için okudum. Rabbim kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
(41 kez okuyoruz.)
Rabbim kabul etsin.
@demircemre01 sağol canım. Bu fikirzeynepppppppp çıktı Rabbim ondan da razı olsun hayırlı evlatlar versin inşallah.
Arada ki arkadaşlar okuduk. Bir arkadaşımızın riskli gebeliği vardı diğer arkadaşımız tüp bebeğe başlamıştı.Yazılma sırasına göre gidilmiyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?