Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Onemli degil. Asilamada onemli ama tupde onemli degil. Düsün tese yapip tup bebek yapiyorlar (testislerden sperm topluyolar)
Anladım canım teşekkür ederim bilgi için :) Bende o yüzden aşılama yaptırmak istemiyorum çünkü hız çok düşük boşa zaman kaybı Rabbim bilir tabiki de tüp bebek de ihtimal daha yüksek sonuçta

Kızlar biraz alakasız olcak ama bu ay adeti geciken var mı aranızda mevsim geçişinden dolayı filan ? Benim 3 gün gecikti umutlanmak da istemiyorum

Canım dondurulmuşa neden sıcak bakmıyor acaba dondurulmuusn tutma oranı daha yüksek diyorlar

Canım dondurulmuşa neden sıcak bakmıyor acaba dondurulmuusn tutma oranı daha yüksek diyorlar
benim dr biraz hastahaneye hastayi baglama politikasi demisti. Bosuna para aliniyor dondurmak icin demisti. %100 kesin bir bilgi yok canim. Dondurulmus daha yuksek oranla tutar diye. Ama bende okumustum senin gibi. Benim onceki denemede 2 bu denemede 1 embriyo kalmisti dondurmadilar. Kalanlar iyi kalitede degil dendi.

Benimde bugün 8. Gün ama soldakiker 15 küsür boyutları,sağdakiler 12 den küçük bugünde iğnem var bilmiyorum diğerlerine yetişecekler mi.bemde pozitifim ama Bira endişelendim bugün

@demircemre01 bugün sana okuyacağız canım. Kusura bakma biraz geç yazıyorum. Bize sürecimden bahseder misin? İstediğin dualar zikirler varsa da söyleyebilirsin.

ben de 4 yıllık evliyim canım,benim herşeyim normal,eşim de sperm azlığı ve hareket düşüklüğü var..bugüne kadar hiç gebelik oluşmadı,aşılama veya tüp bebek süreci için de dün ilk muayenemi oldum..bundan sonrası Rabbim in takdiri..
senin belirlediğin dualar ve zikirler çok güzel canım,istediğini belirleyebilirsin..

Allah razı olsun senden de böyle bir akım başlatıp,bize de vesile olduğun için..

Kızlar dualarınıza katılamıyorum çok yoğun bu aralar işyeri akşamda yorgun oluyorum bakamıyorum bile yazdıklarınızı okuma fırsatı da bulamıyorum dualara katılamasamda hep aklımdasınız rabbim evlat isteyenlere tez vakitte nasip etsin inşallah mübarek üç aylarda girdi. Üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin. Bizi bizden daha iyi tanıyor. Ne istediğimizi bizden daha iyi biliyor. Sizi tanımasam da dertlerimiz aynı. Bazen bir kelime yazmak okumak iyi geliyor.

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

@demircemre01 arkadaşımız için okuyoruz.
4 yıllık evliler. Hiç gebelik oluşmamış. Tüp bebek tedavisine hazırlanıyorlar.
Rabbim yardımcıları olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.
(41 kez okuyoruz.)

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

@demircemre01 okudum rabbim kabul etsin inşallah

Yazılma sırasına göre gidilmiyor mu.

@demircemre01 arkadaşımız için okudum. Rabbim kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Yazılma sırasına göre gidilmiyor mu.
Arada ki arkadaşlar okuduk. Bir arkadaşımızın riskli gebeliği vardı diğer arkadaşımız tüp bebeğe başlamıştı.
Sıra gözetmiyoruz. Bugün veya yarın bana okunabilir mi diyen arkadaşımıza hemen okuyoruz. Bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…