Tamam canım anladım. O arkadaşları atladık sandım da :) kusuruma bakma. Bi de besteyi tanıyorum okumıycaz ona sandım.Arada ki arkadaşlar okuduk. Bir arkadaşımızın riskli gebeliği vardı diğer arkadaşımız tüp bebeğe başlamıştı.
Sıra gözetmiyoruz. Bugün veya yarın bana okunabilir mi diyen arkadaşımıza hemen okuyoruz. Bilgin olsun.
Yok yok atlamıyorum. :)Tamam canım anladım. O arkadaşları atladık sandım da :) kusuruma bakma. Bi de besteyi tanıyorum okumıycaz ona sandım.
Çok güzel. Rabbim kabul etsin okunan duaları.Yok yok atlamıyorum. :)
Bir de Cuma günleri kimse için okumuyoruz kendimize 1000 ya evvel okuyoruz.
Pasif yazıyordu anlamadım neden?Kızlar @besttt nerde
Yaa acaba hesabini mi dondurdu kiPasif yazıyordu anlamadım neden?
Geçen gün bende merak ettim baktım geçici olarak hesap pasifdi. Ne oldu anlamadım. Yorumlarına baktım absürt birşey de yok.
Hiç bilmiyorum canım. Bebişini kaybetti ya acaba uzaklaşmak mı istedi bilemiyorum..Yaa acaba hesabini mi dondurdu ki
Ben sonuç alamıyorum fakat. Ekstra l arjinin l karnitin çinko Omega Q10 sperm hızını arttırabiliyor bilginiz olsun.Arkadaşlar merhaba Allah herkese sağlıklı evlat versin evladın da hayırlısını versin inşallah. Bizde neredeyse 1 yıllık evliyiz bende prolaktin hafif yüksek çıktı ilaç kullandım düştü ama eşimde problem var varikosel vardı ameliyat oldu sperm sayısı 60 milyon yerinde hareket %50 ileri hız 0 keci boynuzu kürü ve proxeed toz kullanıyor. Bol bol ceviz muz yiyor . Keci boynuzu kürü için 3 ay dolmak üzere başka ne yapsam diye düşünüyorum eşine bişeyler uygulayıp fayda gören varsa tavsiye bekliyorum teşekkür ederim simdiden
Allah razı olsun cnm sende sağlıkla kucagına alırsın bebişlerini inşallahR rvydmrt B Birmucize ve @demircemre01 arkadaslarimiz icin duami okudum Allah kabul etsin en kisa vakitte Allah bebek nasip etsin insallah
Olabilir canim. Rabbim yardimcisi olsun zorHiç bilmiyorum canım. Bebişini kaybetti ya acaba uzaklaşmak mı istedi bilemiyorum..
Sizin demi hız problem acaba. Doktora bir sorayım bunları inşallah sizde yakında şifa bulursunuzBen sonuç alamıyorum fakat. Ekstra l arjinin l karnitin çinko Omega Q10 sperm hızını arttırabiliyor bilginiz olsun.
Evet hemde baya bir hız problemimiz var %97 haraketsizlik var bizde..Sizin demi hız problem acaba. Doktora bir sorayım bunları inşallah sizde yakında şifa bulursunuz
Tamam bi araştırayım dediğiniz gibi doktorlar bı ilaç yazıp yolluyor bizde iste ordan burdan araştırıp medet umuyoruz . Belki vesile olur diye. Ben eşime her gün iki avuç ceviz yediriyorum sperm e çok iyi geliyor diye bi araştırma okumuştum sizde bi araştırın istersenizEvet hemde baya bir hız problemimiz var %97 haraketsizlik var bizde..
Dr sorun tabi ama bazı Dr lar gereksiz herhangi bir çalışma yapılmamış falan birşeyler saçmalayabiliyorlar. Oysa birsürü deneylerle kanıtlanmış. Araştırmanızı tavsiye ederim.
Biliyorum canım sağol. Ben 3 adet yediriyorum kalorisi fazla. Omega 3, arjinin var cevizde ama yeterli değil o yüzden takviye alabilirsiniz.Tamam bi araştırayım dediğiniz gibi doktorlar bı ilaç yazıp yolluyor bizde iste ordan burdan araştırıp medet umuyoruz . Belki vesile olur diye. Ben eşime her gün iki avuç ceviz yediriyorum sperm e çok iyi geliyor diye bi araştırma okumuştum sizde bi araştırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?