Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

@demircemre01 arkadaşımız için okuyoruz.
4 yıllık evliler. Hiç gebelik oluşmamış. Tüp bebek tedavisine hazırlanıyorlar.
Rabbim yardımcıları olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.
(41 kez okuyoruz.)

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

Milyaay
Mucizecim sende bize biraz kendinden bahsedip istediğin herhangi bir dua varsa söyler misin?
Cnm 8 yıllık evliyim 3 negatif tüp bebek denememiz var eşim 1 buçuk ay önce varikosel ameliyatı oldu sperm kalitesi düzelince tekrar tüp bebek deneyecez sen istediğin duayı seç cnm allah razı olsun hepinizdenRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar eşimin genetik testi çıkmış, fshr diye bir gende sıkıntı varmış.Benim korktuğum immotil silia sendromu değilmiş. Kaan hocanın sayfasından anladığım kadarıyla testisdeki fsh reseptörleri bozukmuş, yani fsh testise gidiyor ama etki edemiyor. Bu durumda hareket ve morfolojiyi bozarmış, sayıyı azaltırmış.Yine anladığım kadarıyla ilaçla tedavi edilebilecek. Yarın genetikçiden randevu alacağım bakalım ne diyecek. Saklicennet canım sen de bir bak bizim sonucu merak ediyordun.

Sizin hızınız cok mu düşüktü?yani belirtisi nedir bizdede sayı cok düşük acaba bizde genetik testi yaptırsakmı?nerde yaptırdın cnm

Sizin hızınız cok mu düşüktü?yani belirtisi nedir bizdede sayı cok düşük acaba bizde genetik testi yaptırsakmı?nerde yaptırdın cnm
Bizim hız 0 dı, 4-5 ay ne yapsak artmadı. Kaan hocada mikrogene yönlendirdi bizi. Orda detaylı her test yapıldı, ros, dna hasarı, karyotip vs. eşimden infertilite erkek paneli alındı, tüm bunlara 4000 liraya yakın para ödedik. Çok para gitti ama en azından sebep belli oldu artık.

Yani kaan hoca bu testlere yönlendirdi demi doğru anladım cnm?cok şükür sebep belli artık

Canım sizin adınıza çok sevindim. Kötünün iyisi olmuş buna da çok şükür. İşte bu yüzden Kaan hocayı seviyorum araştırıyor adam hadi bakalım hopp tüp bebek demiyor.
Sence bizde de böyle bir sorun olabilir mi? Haraketi tamamen mi bozuyor yani hiç haraket edemiyor spermler yoksa kısmen de bozabiliyor mu?
Bir de genetikçi ne canım??? Tedaviyi Kaan hocayla mı sürdüreceksiniz??

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
Bestttt
@demircemre01
Milyaay
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

Milyaay arkadaşımız için dua ediyoruz.
Yaklaşık 8 yıldır evlat sahibi olmak için uğraşıyorlar. Eşinin değerlerinde düşüklük var. Rabbim eşine ve kendisine şifa nasip edip hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.
(7 kez okuyoruz.)

70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Okuyoruz.

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

http://www.kaanaydos.com.tr/tag/fsh-reseptoru canım bu konuyu oku. Volkan hoca genetikçi bu konuyu kaan hoca ile ortak yazmış. Gidişat nasıl olur ben de daha bilmiyorum, yarın randevu alıp gideceğim mikrogene

Saklicennet cnm bizim ımrtly bitti kaan hoca neofortil kullanın 3 ay dna hasar kendini tekrarlamasın dedi ama daha önce kullanmıstık onu sayıda bi artış sağlamadı ben araştırdım promen k sanki iyi senin aklında olan diğer vitaminler neler var tavsiye edebileceğin sayımıza fayda sağlıcak?
Beth18 canm sizde promen k kullanmıstınız demi daha önce?

Canım ben promen k iyi beğeniyorum ama progeny m diye bir vitamin var onuda beğeniyorum. İçeriğine bir bak istersen. Sayıyı incir kürü keçi boynuzu kürüyle arttırabilirsin. Birde günde 1 tane bitkisel kapsül al. Ben eşime argımac kullandırıyorum. Omega 3 unutma çok önemli! Bunun haricinde bal polen propolis arı sütü ver sabahları. İnşallah sayıda yükselme olacaktır. Eşin kendini dinlesin Eğer bünyesine ağır gelen birşey fark ederse halsizlik vs önemsiz şeyler bazıları gün aşırı verebilirsin. Ama korkma yan etkisi olamayan şeyler bunlar. İnsan bünyesine fazla gelen vitamini minerali idrarla dışarıya atıyor.

Cnm bitkisel kapsülden kastın argınac mi?bide omega3 olarak ne alıyorsun ismi denir?keçiboynuzuna başladık.

Cnn en son ne zaman hasar testi vermiştiniz ? Bizdede tekrarlamasın die emodeks alın demiş tüp bebege geçecegizde zaten eşim hasar testi verdi tekrardan bakcaz tekrarlamışmı biz en son kasım aynda vermiştik siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…