- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Keçiboynuzunu en az 3 ay düzenli kullanın. Kürü incirde ver. Öğün arasında en azından yesin.Cnm bitkisel kapsülden kastın argınac mi?bide omega3 olarak ne alıyorsun ismi denir?keçiboynuzuna başladık.
Gunaydin canim. Insallah olumlu sonuclanacak bir baslangic olur.Günaydın kızlar... Rabbim bu yolculuğu ve Kaan hocayı bize şifasının aracısı olarak vesile kalsın inşallah. Eşime ve bana dua edin lütfen.
Gunaydin sizbugun kaan hocaya gidiyorsunuz allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin derdinize derman olur inşsallah bu mübarek gündeGünaydın kızlar... Rabbim bu yolculuğu ve Kaan hocayı bize şifasının aracısı olarak vesile kalsın inşallah. Eşime ve bana dua edin lütfen.
Ilk testlerdr sayi cok az oldugu icin cikmamisti sonra %4 cikti yanlis hatirlamiyorsam canimBeth18 limoncum sizde morfoloji kaçtı kuzum unuttum.
evet canim 2.kutuya basladik tup bebek oldugunu ogrendik esim biraz daha kullandi sonra birakti.Saklicennet cnm bizim ımrtly bitti kaan hoca neofortil kullanın 3 ay dna hasar kendini tekrarlamasın dedi ama daha önce kullanmıstık onu sayıda bi artış sağlamadı ben araştırdım promen k sanki iyi senin aklında olan diğer vitaminler neler var tavsiye edebileceğin sayımıza fayda sağlıcak?
Beth18 canm sizde promen k kullanmıstınız demi daha önce?
Evet canım yola çıktık Allah’ın izniyle gidiyoruz bakalım.Gunaydin kizlar
dun aksam uyumadan once gordugum son saat 9.10du sonra uyumusum
Saklicennet canim kaan hocaya mi gidiyorsunuz bugun?
Beth18 kuzum gece rüyamda seni gördüm. Burada sağlık ocağına gelmişsin. Bir kız çocuğun var kucağında ve dışarıda onu suyla yokıyorsun yerde. Karnında da bir tane daha var.
Seni haberlerde görüyorum ismini falan söylüyorlar diyorum ki aaaa bu limonlu değil mi? Falan.. haberlere konu olmuşsun. Çok güldüm uyanınca.
Bir ark daha gördüm ama çıkaramıyorum hatırlayınca onuda anlatacağım.
Amin canım amin. Çok istiyorum bir şekilde iyileşmeleri bende göreyim. Dualar dilimden hiç düşmüyor. Sizde benim için dua edin.cok guzelmis ruyan cok guldum surekli doguruyorum desene en cok istedigim sey Allah hayirlara cikarsin
Yaaaa insallah bu tedavin guzel sonuclanir canimin ici dualarla cik yola Kaan hoca size vesile olur Allah.in izniyle bebek sahibi olursunuz en yakin zamanda
Canımm hayırlısıyla gidin hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah bu mübarek günde Rabbim güzel yazılar yazsın cümlemizeGünaydın kızlar... Rabbim bu yolculuğu ve Kaan hocayı bize şifasının aracısı olarak vesile kalsın inşallah. Eşime ve bana dua edin lütfen.
O da benimdir belkiBeth18 kuzum gece rüyamda seni gördüm. Burada sağlık ocağına gelmişsin. Bir kız çocuğun var kucağında ve dışarıda onu suyla yokıyorsun yerde. Karnında da bir tane daha var.
Seni haberlerde görüyorum ismini falan söylüyorlar diyorum ki aaaa bu limonlu değil mi? Falan.. haberlere konu olmuşsun. Çok güldüm uyanınca.
Bir ark daha gördüm ama çıkaramıyorum hatırlayınca onuda anlatacağım.
Hahaaa bilmiyorum hatırlamaya çalışıyorum. Değişik değişik rüyalar gördüm zaten.O da benimdir belki
Ben ruyada çığır aştım. Canimin cektigi bir sey oluyor rüyada onu sabaha kadar yiyorum resmenHahaaa bilmiyorum hatırlamaya çalışıyorum. Değişik değişik rüyalar gördüm zaten.
Uyuyamadım dedim gözümü kapatıp dua edeyim bebişimi hayal edeyim senin dediğin gibi sonra uyumuşum. Sabaha kadar rüya gördüm galiba
edicem canim. Allah yolunuzu acik etsinAmin canım amin. Çok istiyorum bir şekilde iyileşmeleri bende göreyim. Dualar dilimden hiç düşmüyor. Sizde benim için dua edin.
Ben ruyada çığır aştım. Canimin cektigi bir sey oluyor rüyada onu sabaha kadar yiyorum resmen
Evet hemde baya bir hız problemimiz var %97 haraketsizlik var bizde..
Dr sorun tabi ama bazı Dr lar gereksiz herhangi bir çalışma yapılmamış falan birşeyler saçmalayabiliyorlar. Oysa birsürü deneylerle kanıtlanmış. Araştırmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?