Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bitkisel kapsülden kastın argınac mi?bide omega3 olarak ne alıyorsun ismi denir?keçiboynuzuna başladık.
Keçiboynuzunu en az 3 ay düzenli kullanın. Kürü incirde ver. Öğün arasında en azından yesin.
Argımac ismi içinde maca ginseng gibi bitki özürleri var günde 2 kapsül alınıyor ama ben yatmadan 1 tane veriyorum. Omega 3 için ben solgarı beğeniyorum. 950 olanı içinde EPA / DHA oranı yüksek. Fakat burada omepa yanlış hatırlamıyorsam içinde Q10 da varmış. Onuda drların önerdiğini okudum bir araştır istersen.

Günaydın kızlar... Rabbim bu yolculuğu ve Kaan hocayı bize şifasının aracısı olarak vesile kalsın inşallah. Eşime ve bana dua edin lütfen.
Gunaydin canim. Insallah olumlu sonuclanacak bir baslangic olur.
Bugun de mubarek kandil. Yol boyu dua et.

Günaydın kızlar... Rabbim bu yolculuğu ve Kaan hocayı bize şifasının aracısı olarak vesile kalsın inşallah. Eşime ve bana dua edin lütfen.
Gunaydin sizbugun kaan hocaya gidiyorsunuz allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin derdinize derman olur inşsallah bu mübarek günde

Beth18 limoncum sizde morfoloji kaçtı kuzum unuttum.
Ilk testlerdr sayi cok az oldugu icin cikmamisti sonra %4 cikti yanlis hatirlamiyorsam canim
evet canim 2.kutuya basladik tup bebek oldugunu ogrendik esim biraz daha kullandi sonra birakti.

Çok teşekkür ediyorum güzel dualarınız için..
İnşallah hayırlı olur tüm duam bu yönde.
Sizlere de hayırlı bol dualı ve makbul olacak kandiller diliyorum canım kardeşlerim.

Gunaydin kizlar
dun aksam uyumadan once gordugum son saat 9.10du sonra uyumusum

Saklicennet canim kaan hocaya mi gidiyorsunuz bugun?

Beth18 kuzum gece rüyamda seni gördüm. Burada sağlık ocağına gelmişsin. Bir kız çocuğun var kucağında ve dışarıda onu suyla yokıyorsun yerde. Karnında da bir tane daha var.
Seni haberlerde görüyorum ismini falan söylüyorlar diyorum ki aaaa bu limonlu değil mi? Falan.. haberlere konu olmuşsun. Çok güldüm uyanınca.
Bir ark daha gördüm ama çıkaramıyorum hatırlayınca onuda anlatacağım.

cok guzelmis ruyan cok guldum surekli doguruyorum desene en cok istedigim sey Allah hayirlara cikarsin

Yaaaa insallah bu tedavin guzel sonuclanir canimin ici dualarla cik yola Kaan hoca size vesile olur Allah.in izniyle bebek sahibi olursunuz en yakin zamanda

Amin canım amin. Çok istiyorum bir şekilde iyileşmeleri bende göreyim. Dualar dilimden hiç düşmüyor. Sizde benim için dua edin.

Canımm hayırlısıyla gidin hayırlı güzel haberlerle gelin inşallah bu mübarek günde Rabbim güzel yazılar yazsın cümlemize Hayırlı kandiller dualarım sizinle

O da benimdir belki

Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun bugun birbirimize cok dua edelim insallah .Ya Kadir ,Ya Varis ,Ya Evvel esmalarini unutmayalim .Okuyabilenler Meryem Suresi ile taçlanırsın.

O da benimdir belki
Hahaaa bilmiyorum hatırlamaya çalışıyorum. Değişik değişik rüyalar gördüm zaten.
Uyuyamadım dedim gözümü kapatıp dua edeyim bebişimi hayal edeyim senin dediğin gibi sonra uyumuşum. Sabaha kadar rüya gördüm galiba

Ben ruyada çığır aştım. Canimin cektigi bir sey oluyor rüyada onu sabaha kadar yiyorum resmen

Bizim de hem sayı düşüklüğü hem de hareket sorunumuz var buradan okuduğum kadarıyla. Sayı 8 milyon, %70 hareketsiz. Anormal morfoloji %35 ama yüksek mi değil mi anlamadım. Yanında yazmıyor.

Devlete gittik doktor şöyle bir baktı ilaç kullanacaksınız dedi hiçbirşey anlatmadan ilacı yazıp verdi. Başka doktora gitsem mi yoksa bu ilacı kullanıp beklesem mi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…