genelde boyle yapiyorlar. Ama zaman kaybetmek istemiyorsaniz tek dr.la kalmayin baska birine daha gorunun.Bizim de hem sayı düşüklüğü hem de hareket sorunumuz var buradan okuduğum kadarıyla. Sayı 8 milyon, %70 hareketsiz. Anormal morfoloji %35 ama yüksek mi değil mi anlamadım. Yanında yazmıyor.
Devlete gittik doktor şöyle bir baktı ilaç kullanacaksınız dedi hiçbirşey anlatmadan ilacı yazıp verdi. Başka doktora gitsem mi yoksa bu ilacı kullanıp beklesem mi bilemedim.
ablacim kacinci gundesin? 5.gun embriyosu transferden sonra 5.gun belli olabiliyor. Ama belli olmayadabilir. Benim 3.gun embriyosu 7.gun idrar testinde silik bi sekilde cikmisti.Kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun dilerim kardeslerim ..
ablacim sen bilirsin. Bazen dedigim gibi idrarda cikmayip kanda cikabiliyor. O yuzden cikan sonuca uzulmeyeceksen bak derim ben. Ben onceki denememde cok uzuldugum icin bunda tamamen tevekkul ederek testleri yaptim yani sonuc negatif ciksa bile Allah.tan diyip kendimi hirpalamayacagim diye diye yaptim testiBeth18 canim transfer cumartesi sabah oldu ya o gunu saymazsak bugun 5. Gun o gunu sayarsak 6. Gun, Cumartesi b idrar testi alayim diyorum ama korkuyorum .. Normalde Sali tahlil gunum ..
Hic bir belirtim yok cok korkuyorum n kasikda agri n baska birsey hatta ignelerin sisligi gecdi tedaviden onceki zayiflik halime dondum
Eger yapacaksan predictor early dene en guvenilir test .Ama biraz erken gibi azcik daha bekleyebilirsin. Insallah mujdeni paylasirsin bizleBeth18 canim transfer cumartesi sabah oldu ya o gunu saymazsak bugun 5. Gun o gunu sayarsak 6. Gun, Cumartesi b idrar testi alayim diyorum ama korkuyorum .. Normalde Sali tahlil gunum ..
Hic bir belirtim yok cok korkuyorum n kasikda agri n baska birsey hatta ignelerin sisligi gecdi tedaviden onceki zayiflik halime dondum
Aaaa hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallahEvet canım yola çıktık Allah’ın izniyle gidiyoruz bakalım.
Aralık sonunda vermiştik bizde cnm ama zaten tüp bebek yaptırmıcaz suan yaptırana kadar eşim bu performansla kesin artırır öncesinde 3 aylık bi tedavi olur geneCnn en son ne zaman hasar testi vermiştiniz ? Bizdede tekrarlamasın die emodeks alın demiş tüp bebege geçecegizde zaten eşim hasar testi verdi tekrardan bakcaz tekrarlamışmı biz en son kasım aynda vermiştik siz ?
Canm yolun açık olsun güzel haberlerle gel hemen bize yaz merak ederiz.q10 solgar kullanıo zaten ben diren omega 3 alayım o zmnKeçiboynuzunu en az 3 ay düzenli kullanın. Kürü incirde ver. Öğün arasında en azından yesin.
Argımac ismi içinde maca ginseng gibi bitki özürleri var günde 2 kapsül alınıyor ama ben yatmadan 1 tane veriyorum. Omega 3 için ben solgarı beğeniyorum. 950 olanı içinde EPA / DHA oranı yüksek. Fakat burada omepa yanlış hatırlamıyorsam içinde Q10 da varmış. Onuda drların önerdiğini okudum bir araştır istersen.
Bizimde hareket sıfır ama kaan hoca hareket artmıyor tüp bebek dedi genetik test istemedi bizdenBizim hız 0 dı, 4-5 ay ne yapsak artmadı. Kaan hocada mikrogene yönlendirdi bizi. Orda detaylı her test yapıldı, ros, dna hasarı, karyotip vs. eşimden infertilite erkek paneli alındı, tüm bunlara 4000 liraya yakın para ödedik. Çok para gitti ama en azından sebep belli oldu artık.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah kaan hoca vesile olurGünaydın kızlar... Rabbim bu yolculuğu ve Kaan hocayı bize şifasının aracısı olarak vesile kalsın inşallah. Eşime ve bana dua edin lütfen.
Kaan hoca dna hasarı tekrarlamaz dedi fakat biz yinede tahlil verdik bakalım tekrarladımı umarım tekrarlamamıştır tüp bebege geçecegizAralık sonunda vermiştik bizde cnm ama zaten tüp bebek yaptırmıcaz suan yaptırana kadar eşim bu performansla kesin artırır öncesinde 3 aylık bi tedavi olur gene
Teşekkür ederim. Yerinde haraket Yada ileri yavaş falan varmıydı? İğne verdi mi? Fsh değeriniz kaçtı?Bizimde hareket sıfır ama kaan hoca hareket artmıyor tüp bebek dedi genetik test istemedi bizden
Benim gitmediğim Dr kalmadı diyebilirim. Bir tek Emre Bakırcıoğlu nangitmedim. Bence bir çok hekime gitmelisiniz. Ben şimdi Kaan hocaya gidiyorum Nisa’nın 2sinde yine başka hekime randevumuz var.Bizim de hem sayı düşüklüğü hem de hareket sorunumuz var buradan okuduğum kadarıyla. Sayı 8 milyon, %70 hareketsiz. Anormal morfoloji %35 ama yüksek mi değil mi anlamadım. Yanında yazmıyor.
Devlete gittik doktor şöyle bir baktı ilaç kullanacaksınız dedi hiçbirşey anlatmadan ilacı yazıp verdi. Başka doktora gitsem mi yoksa bu ilacı kullanıp beklesem mi bilemedim.
Yok canım iğnede vermedi fsh başta düşüktü klomen le yükselttik onu ama sayısını hatırlayamıyorum şuanTeşekkür ederim. Yerinde haraket Yada ileri yavaş falan varmıydı? İğne verdi mi? Fsh değeriniz kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?