Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
genelde boyle yapiyorlar. Ama zaman kaybetmek istemiyorsaniz tek dr.la kalmayin baska birine daha gorunun.

Kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun dilerim kardeslerim ..
ablacim kacinci gundesin? 5.gun embriyosu transferden sonra 5.gun belli olabiliyor. Ama belli olmayadabilir. Benim 3.gun embriyosu 7.gun idrar testinde silik bi sekilde cikmisti.

Beth18 canim transfer cumartesi sabah oldu ya o gunu saymazsak bugun 5. Gun o gunu sayarsak 6. Gun, Cumartesi b idrar testi alayim diyorum ama korkuyorum .. Normalde Sali tahlil gunum ..

Hic bir belirtim yok cok korkuyorum n kasikda agri n baska birsey hatta ignelerin sisligi gecdi tedaviden onceki zayiflik halime dondum

ablacim sen bilirsin. Bazen dedigim gibi idrarda cikmayip kanda cikabiliyor. O yuzden cikan sonuca uzulmeyeceksen bak derim ben. Ben onceki denememde cok uzuldugum icin bunda tamamen tevekkul ederek testleri yaptim yani sonuc negatif ciksa bile Allah.tan diyip kendimi hirpalamayacagim diye diye yaptim testi

Eger yapacaksan predictor early dene en guvenilir test .Ama biraz erken gibi azcik daha bekleyebilirsin. Insallah mujdeni paylasirsin bizle

Cnn en son ne zaman hasar testi vermiştiniz ? Bizdede tekrarlamasın die emodeks alın demiş tüp bebege geçecegizde zaten eşim hasar testi verdi tekrardan bakcaz tekrarlamışmı biz en son kasım aynda vermiştik siz ?
Aralık sonunda vermiştik bizde cnm ama zaten tüp bebek yaptırmıcaz suan yaptırana kadar eşim bu performansla kesin artırır öncesinde 3 aylık bi tedavi olur gene

Canm yolun açık olsun güzel haberlerle gel hemen bize yaz merak ederiz.q10 solgar kullanıo zaten ben diren omega 3 alayım o zmn

Bizimde hareket sıfır ama kaan hoca hareket artmıyor tüp bebek dedi genetik test istemedi bizden

Hayırlı kandiller canlar Rabbim içimizden geçipte dilimize dökemediğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

Aralık sonunda vermiştik bizde cnm ama zaten tüp bebek yaptırmıcaz suan yaptırana kadar eşim bu performansla kesin artırır öncesinde 3 aylık bi tedavi olur gene
Kaan hoca dna hasarı tekrarlamaz dedi fakat biz yinede tahlil verdik bakalım tekrarladımı umarım tekrarlamamıştır tüp bebege geçecegiz

Benim gitmediğim Dr kalmadı diyebilirim. Bir tek Emre Bakırcıoğlu nangitmedim. Bence bir çok hekime gitmelisiniz. Ben şimdi Kaan hocaya gidiyorum Nisa’nın 2sinde yine başka hekime randevumuz var.
Morfolojiniz güzel onda problem Yok bence.

Teşekkür ederim. Yerinde haraket Yada ileri yavaş falan varmıydı? İğne verdi mi? Fsh değeriniz kaçtı?
Yok canım iğnede vermedi fsh başta düşüktü klomen le yükselttik onu ama sayısını hatırlayamıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…