Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canım iğnede vermedi fsh başta düşüktü klomen le yükselttik onu ama sayısını hatırlayamıyorum şuan
Offf yaa... bizde de haraketsiz %97 son test de...
sizde haraketsiz kaçtı?
Hocayı biraz sorulara boğmak mo gerekiyor acaba. İğnede fshı yükseltmeye yarıyor sanırım. İyi gelen hastaları olmuş. Yükselmiş hızları. Siz kaç ay tedavi gördünüz?

P Perican01
Beth18
R ruyagokk
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
moonlovers
Bestttt
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee

Liste her daim alımlara açıktır.
Birbirimizin hikayelerini, tedavilerimizi neler yaşadıklarımızı ve umut dolu beklentilerimizi biliyoruz.
Dualarımız bebeklerimize vesile olacak inşallah.
Ben özel dua yapılmasından yanayım her gün 1 kişiye eşinide katarak dua etmeye başlayabiliriz.
Eşiyle birlikte kendisi için şifa istemeyi, Özellikle de duamızda hayırlı ve Salih evlat demeyi birde peygamberimizin hürmetine kabul eyle ki hayırlı kul ve ümmet yetiştirmek okuduğumuz arkadaşımız kimse onun adıyla ona nasip olsun demeyi unutmayalım.
Duaların kabulü içinde vesile lazımdır. Peygamberimiz ve ümmeti vesile olsun inşallah. Dualarımızı yaparken isimlerini eksik etmeyelim.

@Mucizemm1234 arkadaşımız için dua ediyoruz.
Yaklaşık 8 yıldır evlat sahibi olmak için uğraşıyorlar. Eşinin değerlerinde düşüklük var. Rabbim eşine ve kendisine şifa nasip edip hayırlı evlatlarla müjdelesin inşallah.

Niyetimizi sağlıklı hayırlı evlatlar üzerine kuruyoruz.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir.
(7 kez okuyoruz.)

70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir” (okuyup da dua eden, ne isterse istesin,Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.) Okuyoruz.

Eşi ve kendisi için de şifa isteyip 100 ya Şafi çekiyoruz.
Rabbim kabul etsin.

kızlaaaaar meraba, doktorum benden antitoxoplazma , anti rubella, vs testii istedi. Bunlar hamilelerde istenmiyor mu? ne için bu testler ? Yaptıran oldu mu

kızlaaaaar meraba, doktorum benden antitoxoplazma , anti rubella, vs testii istedi. Bunlar hamilelerde istenmiyor mu? ne için bu testler ? Yaptıran oldu mu
Hamilelikten önce yapılmalı canım. Ama malesef hep hamile kalındıktan sonra yapılıyor. Ben 6+1'dim yaptırdığımda.

Öyle karamsarlığa düşme hemen canım belki sizin değerleriniz harika olacak kaan hocanın vesilesiyle hareketsiz %99 du galiba biz geçen yıl nisanda gitmiştik en son kasımdı galiba tüp bebek dedi sonra ilacı falan bıraktık kendimizin doktoru kendimiz olduk

Açıkçası bizde varikosel ameliyatı olduk 1 sene geçti tık Yok. 6 ay takviye aldık tık Yok bu nedenden modum düştü biraz. Son bir sorum daha olacak k. Bakma sıktıysam Eğer. %1lik oran ileri haraket mi? Yerinde haraket mi? Birde canlılık erken yaşlanma gibi testler yapıldı mı size??

Bizimde hareket sıfır ama kaan hoca hareket artmıyor tüp bebek dedi genetik test istemedi bizden
Canım ben hocaya sebep tam olarak ne ise bilmek istiyoruz, bu konuda gerekli testler ne ise söyleyin yapmaya hazırız falan yazmıştım, anladığım kadarıyla bu testler çok pahalı olduğu için herkesten istemiyor.

Saklicennet bizden hiç dna hasarı falan da istememişti, ben sadece onu ister sanıyordum, volkan hocaya yönlendirdi. Ama neyseki sebep belli oldu. Şimdi randevuya gidiyoruz, durumu akşam size yazarım

Hayırlı kandiller, Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin. İnşallah en kısa zamanda güzel müjdelerle dolup taşsın burası...
Saklicennet canım inşallah görüşmen güzel geçer inşallah mutlu haberlerle dönersin

@Mucizemm1234 arkadaşımız için okudum. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlarla evini şenlendirsin inşallah.

Estağfurullah canım burada birbirimize yardım etmek için bilgilerimizi paylaşmak için varız toplam hareketli sayımız %2 son yaptırdığımız testte ileri hareket %0 canım aralıkta yaptırmıştık pzt tekrar bi test verecek eşim bakalım inşallah artmıştır biraz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…