Allah razı olsun canın.Kizlar sizin icin 500 Ya Şafi okudum Allah kabul etsin insallah size de hamilelik heyecanini yasatsin ve hayirli evlatlar versin .Okumaya devam edeceğim okudukca yazarim.
%43 yerinde hareketmi yoksa yavaş ileri ile yerinde hareket toplamı mı cnm30 ml sperm toplamda 120 hareket %47 fakat ileri hareket %4 morfoloji 5 dna hasarı en son %7 ydi inşallah tekrarlamamıştır
Ben % 2 morfoloji ile hamile kaldim .Cok takilma .Esine her aksam çakşır suyu ve coban cokerten icir ve her gun ceviz yedirkızlar devlet hastanesindeki doktor, %2 morfolojinin tedavisi bile yok dedi. çok moralim bozzuldu. Özeldeki doktorum morfolojiyi önemsemedi bile . ne yapacağımı şaşırdım.
Benden de istememişti bende gerekli ne test varsa yapalım lütfen die yazmıstımCanım ben hocaya sebep tam olarak ne ise bilmek istiyoruz, bu konuda gerekli testler ne ise söyleyin yapmaya hazırız falan yazmıştım, anladığım kadarıyla bu testler çok pahalı olduğu için herkesten istemiyor.
Kuzular hocanın yanından çıktık. Tahlillerimizde herhangi bir problem görmedi. Hatta hormonlarda da görmedi. İmpryl sperra ve trantal verdi sadece.
Sizin değerleriniz bizimki kadar kötü değil. Bir de hareketsizliğin sebebi immotil silia sendromu ise bu bebeğe de geçme ihtimali olan bir hastalıktı, neyse ki değilmiş.Benden de istememişti bende gerekli ne test varsa yapalım lütfen die yazmıstım
Bugün genetik testlerin yorumu için doktora gittik, bizde bozuk olan genler spermatogenezi bozuyormuş, genetik olduğu için antioksidan ilaçlar işe yaramazmış, iğne tedavisi olup olmayacağına kaan hoca karar verecek.Ondan cevap bekliyorum. Çözüm yine sadece tüp bebek. Spermac diye bir yöntemle ya da tesa ile sperm seçilecekmiş, yine buna da kaan hoca karar verecek.
Güzel duan için teşekkür ederim canım, inşallah ben, sen ve bu topikteki herkes bir gün bebeğimize kavuşacağız.Cnm rabbim yardımcınız olsun inşşş rabbim sizin için hangi tedavi uygunsa onu nasip etsin ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız.
Bu ilaçlar yükseltecektir dedi. Yükselmezse tüp bebekte şansınız yüksek dedi. Kırık kuyruk denilen bir anomali varmış o olabilir dedi. Bende dedim ki ama kuyruk anomalimiz %15 oda onlara bakmayın siz dedi onu tam anlayamadım. Bir de yeme içme konu işte her zaman ki şeyler. Hormonlara hiç takılmadı klomeni bırakın ihtiyacınız Yok dedi.Peki hareketsizlik için ne dedi cnm ? Sizin asıl problem bu. Buna odaklı bi tedavi vermiştir inş
İnşallah daha güzel sonuçlar alırsın canım. İnşallah herşey daha güzel olur.Bugün genetik testlerin yorumu için doktora gittik, bizde bozuk olan genler spermatogenezi bozuyormuş, genetik olduğu için antioksidan ilaçlar işe yaramazmış, iğne tedavisi olup olmayacağına kaan hoca karar verecek.Ondan cevap bekliyorum. Çözüm yine sadece tüp bebek. Spermac diye bir yöntemle ya da tesa ile sperm seçilecekmiş, yine buna da kaan hoca karar verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?