Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@Mucizemm1234 için zikirleri çekip dua ettim. Rabbim tez zamanda evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.

kızlar devlet hastanesindeki doktor, %2 morfolojinin tedavisi bile yok dedi. çok moralim bozzuldu. Özeldeki doktorum morfolojiyi önemsemedi bile . ne yapacağımı şaşırdım.

kızlar devlet hastanesindeki doktor, %2 morfolojinin tedavisi bile yok dedi. çok moralim bozzuldu. Özeldeki doktorum morfolojiyi önemsemedi bile . ne yapacağımı şaşırdım.
Ben % 2 morfoloji ile hamile kaldim .Cok takilma .Esine her aksam çakşır suyu ve coban cokerten icir ve her gun ceviz yedir

Benden de istememişti bende gerekli ne test varsa yapalım lütfen die yazmıstım

Bugün genetik testlerin yorumu için doktora gittik, bizde bozuk olan genler spermatogenezi bozuyormuş, genetik olduğu için antioksidan ilaçlar işe yaramazmış, iğne tedavisi olup olmayacağına kaan hoca karar verecek.Ondan cevap bekliyorum. Çözüm yine sadece tüp bebek. Spermac diye bir yöntemle ya da tesa ile sperm seçilecekmiş, yine buna da kaan hoca karar verecek.

Cnm rabbim yardımcınız olsun inşşş rabbim sizin için hangi tedavi uygunsa onu nasip etsin ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız.

Peki hareketsizlik için ne dedi cnm ? Sizin asıl problem bu. Buna odaklı bi tedavi vermiştir inş
Bu ilaçlar yükseltecektir dedi. Yükselmezse tüp bebekte şansınız yüksek dedi. Kırık kuyruk denilen bir anomali varmış o olabilir dedi. Bende dedim ki ama kuyruk anomalimiz %15 oda onlara bakmayın siz dedi onu tam anlayamadım. Bir de yeme içme konu işte her zaman ki şeyler. Hormonlara hiç takılmadı klomeni bırakın ihtiyacınız Yok dedi.

Kizlar baska topikte okudum .Oldugu gibi aktariyorum belki vesileniz olur .
Kızlar Enbiya Suresinin bir ayeti var
"RABBİ LA TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRU"L VARİSİN" bu ayetin 4774 kez tekrarlanması ile çoksayıda gebe kalan kişi olduğunu öğrendim ancaksadece ayeti söylemekle bitmiyor buna başlamadanönce ve bittikten sonra sadaka verilmesi, ayetisöylemeden niyet edilmesi ve ayeti söylerken abdestli olmak gerekiyor...

İnşallah daha güzel sonuçlar alırsın canım. İnşallah herşey daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…