Hayırlı kandiller arkadaşlar ettiğimiz tüm dualar yerini bulsun inşallah.
Milyaay canım benim şu güzel günde Rabbim senin sınavının mükafatını versin. Tez vakitte kucağını doldursun. Dualarını okudum Allah kabul etsin
Milyaay arkadaşımız için okudum. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. Tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlarla evini şenlendirsin inşallah.
Milyaay için zikirleri çekip dua ettim. Rabbim tez zamanda evlatlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Allah hepinizden razı olsun hepinizin ağzına sağlık bugün benim için okuyan okuyamayan herkesten Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tez zamanda hayırlısı ile kucaklarımızı doldursunMilyaay ve @demircemre01 icin okudum.
Bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim sizlere ve hepimizr hayirli evlatlar nasip etsin
Sayı işte bulamıyor yumurtayı azıcık takılıp kalıo biyerlerdeSizin değerleriniz bizimki kadar kötü değil. Bir de hareketsizliğin sebebi immotil silia sendromu ise bu bebeğe de geçme ihtimali olan bir hastalıktı, neyse ki değilmiş.
Toplam cnm %4 ileri %18 yavaş gerisi yerinde hareketli%43 yerinde hareketmi yoksa yavaş ileri ile yerinde hareket toplamı mı cnm
Canım klomeni fsh artması için vermişti bize dna hasarı için antioksidan veriyor hasar yok sizde heraldeDNA hasarı çıkmayan arkadaşlarım. Eşlerinize Kaan hoca ne verdi?? Çok merak ettim lütfen majıma cvp yazar mısınız? Klomen verdi mi çok merak ettim.
Canım ya inşallah size iyi gelir bu vitaminler.biz hep sebep arıyoruz ya detaylı bir açıklama bekliyoruz doktordan neden böyle oluyor diye ama kaan hoca olaya farklı bakıyor daha rahat.İnşallah daha güzel sonuçlar alırsın canım. İnşallah herşey daha güzel olur.
Benim eşimin DNA hasar %4 bize artmed ve imprly verdi bide sperra canım açıklaması bu kadar mı kaan hocanınDNA hasarı çıkmayan arkadaşlarım. Eşlerinize Kaan hoca ne verdi?? Çok merak ettim lütfen majıma cvp yazar mısınız? Klomen verdi mi çok merak ettim.
Cnm bizde dna hasarı 7 idi bize proxxed verdi birde e vitamini kullandıkDNA hasarı çıkmayan arkadaşlarım. Eşlerinize Kaan hoca ne verdi?? Çok merak ettim lütfen majıma cvp yazar mısınız? Klomen verdi mi çok merak ettim.
DNA hasarı çıkmayan arkadaşlarım. Eşlerinize Kaan hoca ne verdi?? Çok merak ettim lütfen majıma cvp yazar mısınız? Klomen verdi mi çok merak ettim.
Biz 4 ay boyunca trental, impryl kullandık bir ara impryl yerine art med kullandık. Size bizden farklı sperra yazmış, o ne ilacı?DNA hasarı çıkmayan arkadaşlarım. Eşlerinize Kaan hoca ne verdi?? Çok merak ettim lütfen majıma cvp yazar mısınız? Klomen verdi mi çok merak ettim.
Cnm bizim hasar düştükten sonra promıtil verdi 2 ay içti 2 ayda promen k içti sonra imprly le deişti ama biz tüp düşünüyoruz dedik hasar tekrarlamasın die günde 1 adet emodeks içsin demiş ama 2 adet içio eşimDNA hasarı çıkmayan arkadaşlarım. Eşlerinize Kaan hoca ne verdi?? Çok merak ettim lütfen majıma cvp yazar mısınız? Klomen verdi mi çok merak ettim.
Yok canım sizde fsh kaçtı hatırlıyor musun?Canım klomeni fsh artması için vermişti bize dna hasarı için antioksidan veriyor hasar yok sizde heralde
İşe yaradı mı peki sizde??Canım ya inşallah size iyi gelir bu vitaminler.biz hep sebep arıyoruz ya detaylı bir açıklama bekliyoruz doktordan neden böyle oluyor diye ama kaan hoca olaya farklı bakıyor daha rahat.
Benim eşimin DNA hasar %4 bize artmed ve imprly verdi bide sperra canım açıklaması bu kadar mı kaan hocanın
İçeriği bitkisel içerikli birazda vitamin var canım.Biz 4 ay boyunca trental, impryl kullandık bir ara impryl yerine art med kullandık. Size bizden farklı sperra yazmış, o ne ilacı?
Canım bu tedaviyi kendin mi istedin doktordan yani böyle bir şeyi isteyebilir miyiz gidip ?Kızlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi olayına geçtim. Bide böyle deneyeyim eşimin değerleri de düzelmişken belki bişeyler olur. Adetin 3. Günündeyim klomene başladım virabismillaaaah
zeynepppppppp bide canım hangi sendika Gürhan clinic el anlaşması varmış ? Merak ettim de.
Cnm bizim hasar düştükten sonra promıtil verdi 2 ay içti 2 ayda promen k içti sonra imprly le deişti ama biz tüp düşünüyoruz dedik hasar tekrarlamasın die günde 1 adet emodeks içsin demiş ama 2 adet içio eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?