Vala almadıkki kaan hocadan cevap gelene kadar ben hamile kaldım o cevap verdi sonra eşşmle gülüştük geçti .evde bir sürü vitamn vvar öyle alıyor arada hasar artmasın diye öyle yaniİşe yaradı mı peki sizde??
Herşey çok iyi dedi sadece haraket az dedi canım. Açıkladı işte ros var ama bu me güzel ki sperme zarar vermemiş. Ama biz düşürelim biraz gibi konuştu. Başka birşey demedi. Birde kesinlikle varikosel yok dedi :)
İleri hız mı sadece canım ? Yoksa tamamı mı hareketsizdiBizim hız 0 dı, 4-5 ay ne yapsak artmadı. Kaan hocada mikrogene yönlendirdi bizi. Orda detaylı her test yapıldı, ros, dna hasarı, karyotip vs. eşimden infertilite erkek paneli alındı, tüm bunlara 4000 liraya yakın para ödedik. Çok para gitti ama en azından sebep belli oldu artık.
Peki canım bir şey daha soracağım geçen gün ben eşim test verirken dahiliye de progesteron a baktırdım. Ama tabi biraz günü zamansız oldu bi anlam ifade eder mi bilmiyorum 23.günüm dü 17.7 çıkmış nasıl sence bu değer ?Tabiki isteyebilirsin cnm. Yumurtanın çatlaması garanti olur. Bide şu saatte çatlayacak bunu bildiğin için çalışma o saatte oluyor. Ben bunu biraz aşılamaya benzetiyorum. Benim ilk gebeliğimde klomen ve çatlatma iğnesiyle olmuştu.
Peki canım bir şey daha soracağım geçen gün ben eşim test verirken dahiliye de progesteron a baktırdım. Ama tabi biraz günü zamansız oldu bi anlam ifade eder mi bilmiyorum 23.günüm dü 17.7 çıkmış nasıl sence bu değer ?
Çok mutlu oldum bu söylediklerine. Ama rabbim nasip etmedi bize işte adetliyim şuan. Vakti var demek ki..Cnm değerin çok güzel çıkmış. Yumurtan çatlamış ve kaliteli bi yumurtaymış. Araştırmalarıma göre ve bilen kişilerin yorumuna göre bunu diyorum. Hamilede olabilirsin. Adet günün ne zaman???
Varikosel için ne dedi kaan hocaİçeriği bitkisel içerikli birazda vitamin var canım.
Yüzde yüz hareketsizİleri hız mı sadece canım ? Yoksa tamamı mı hareketsizdi
Bende bilmiyorum ama bir tek onun dedikleriyle kalmayacağım. :) bize klomeni kesin dedi ama biz klomen kullanırken testesteron yükselmişti.Saklicennet canım bize bugün cevap yazmış. Bizim DNA hasarı vardı tabi. İmpryl ve klomen e devam edin 1 ay daha sonra DNA hasar testi verin demiş. Bu kadarcık takviye ile ne olur bilmiyorum. Kafamda deli sorular.
İnternetten okudum kuzum. İleri hız ve ileri yavaş toplamı olacak yani ileriye gidenler %5in üzerinde olmayacak. Bizde en fazla %7 ama 3 test var elimde %5in altında 3. Senem dolsun değerlendireceğim onları. Bilsem tüp bebek olacak hemen yaptırırım ama oda garanti değil.Saklicennet canım bide şey demiştin bi ara ileri hızı %5 in altında olana rapor çıkıyor mu gerçekten? Bu ara tüp bebek araştırmasındayım yaza inşallah düşünüyorum ama.
Sakın elletmeyin varikosel yok dedi. Ama doblerde çift taraflı görünüyor.Varikosel için ne dedi kaan hoca
Klomen fsh ı ve total testesteron u yükseltti ama eşim inatla semen testi vermiyor bide solgar 3 lüyü kullanıyoruz 3 ay dolsun diye bekliyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz rabbim çabalarımızı mükafatlandırır inşallah.Bende bilmiyorum ama bir tek onun dedikleriyle kalmayacağım. :) bize klomeni kesin dedi ama biz klomen kullanırken testesteron yükselmişti.
Sizde klomen hızı arttırdı mı? Klomen DNA hasarını düşürüyor canım kullanın.
21. 22. 23. Gün bakılıyor ve değerin güzelPeki canım bir şey daha soracağım geçen gün ben eşim test verirken dahiliye de progesteron a baktırdım. Ama tabi biraz günü zamansız oldu bi anlam ifade eder mi bilmiyorum 23.günüm dü 17.7 çıkmış nasıl sence bu değer ?
Ya tüp bebek garanti değil o yüzden önce bu kadar işle uğraşıyoruz ama ne bileyim. 4 yıllık evliyim 1 sene olacak nerdeyse sanırım DNA hasarı düşerse denemek istiyorum. Nasip tabi ama korkuyor insan en son çare o imiş gibi geliyor ve olmazsa çok yıkılırım sanırım.İnternetten okudum kuzum. İleri hız ve ileri yavaş toplamı olacak yani ileriye gidenler %5in üzerinde olmayacak. Bizde en fazla %7 ama 3 test var elimde %5in altında 3. Senem dolsun değerlendireceğim onları. Bilsem tüp bebek olacak hemen yaptırırım ama oda garanti değil.
Ben sadece 21 diye biliyordum. Ondan emin olamamıştım. Teşekkür ederim canım. Önümüzdeki ay da baktırsam mı ki. Nasıl diye?21. 22. 23. Gün bakılıyor ve değerin güzel
Bizde klomen hasarı artırdı tedavideyken canm 29dan 51 e zıpladı hemdeBende bilmiyorum ama bir tek onun dedikleriyle kalmayacağım. :) bize klomeni kesin dedi ama biz klomen kullanırken testesteron yükselmişti.
Sizde klomen hızı arttırdı mı? Klomen DNA hasarını düşürüyor canım kullanın.
Evet ama baktırsın hoca ayda bir istiyor neredeyse testi.Klomen fsh ı ve total testesteron u yükseltti ama eşim inatla semen testi vermiyor bide solgar 3 lüyü kullanıyoruz 3 ay dolsun diye bekliyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz rabbim çabalarımızı mükafatlandırır inşallah.
NE yalan söyleyim benim kaan hocaya olan güvenim azaldı hatta yok gibi artık %0 morfoloji ile sayımız az iken bile doğal bekleyin dedi ya şaka gibi hasta sayını azalt gerektiğinde muayeneye tekrar çagır ücretini al yeniden ama güzel bi süreç olsun bu ne yaSakın elletmeyin varikosel yok dedi. Ama doblerde çift taraflı görünüyor.ona hiç bakmadı önemi Yok dedi. Morfolojide iyi dedi. :))))
Gülsem mi ağlasam mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?