Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bakalım bizim süreç ne olacak. Bana bizi tüp bebeğe yönlendirecek gibi geliyor ama tamamen hissiyat.

Me yaptınız sonra iğneye mi geçtiniz. İleri hızda işe yarıyor mu çok merak ediyorum.
Evt %10 artmıs ileri hareket klomenle ama hasarda arttı sayı gene artmadı!!ayy napsam artmadı bu sayı ya bak gene sinir oldum.iğneye geçmedik trental endol ımprtly verdi onla düştü

Bu arada kızlar biz başka bir şehire geçtik. Ege tarafı diyeyim :) 2 gece kalalım diyoruz tatil olsun diye ama benim aklım hep spermlerde.
Tadını çıkarır mısın lütfen tatilin. Çıkar artık kafandan tamam bak başlamış tedavi. Yorma artık kendini bol bol dinlen her açıdan

Ya gözünü seveyim bi dene şu l karnitini ne kaybedersin şurup olanı.kaan hocaya da gittin onu bekliodun sizin hız bizim sayı bi düzelmio
Merak etme canım deneyeceğim muhakkak. Ama eşim Kaan hocanın tedavisinde ilerleyelim ilk sonuca bakalım dedi bende tamam dedim.
Ben progeny m l arginine l karnitin çinko Q10 Omega çinko ginko biloba birde solgar male multiple hepsini kullandırmayı düşünüyorum dozlarını ayarlayarak.
Bunları denemeden birşey yapmam.

Ben sadece 21 diye biliyordum. Ondan emin olamamıştım. Teşekkür ederim canım. Önümüzdeki ay da baktırsam mı ki. Nasıl diye?
Benim de 24 çıkmıştı çok iyi demişti doktor senin de güzel değerin, baktorabilirsin fikir sahibi olursun birde fsh ta çok önemli yumurta kapasitesi hakkında bilgi verir

Saklicennet Herseyden biraz uzaklasmak en iyisi. Gun gunes belki havuz hamam sauna .. Dinlen lutfen
Ben çok plancı biriyim ve de çok detaycıyım. Öyle ki bugün Kaan hocanın yanında 45 dk ya yakın kaldık. 45 dk konuştuk. Bazı şeyler kafama oturmayınca deşiyorum sürekli. Sonra başlıyorum araştırmalara okumalara. Olmuyor beynimi boşaltamıyorum ila benim bilgilerimle eş değer şekilde haraket etmeliler. İçime sinmiyor bazı şeyler. Bende böyle kalıyorum telefon başında ama bu tatili biraz değerlendirmeliyim. En azından sperm var diye şükrediyorum.

Cnm siz şuanda hergün bi promen k ve bi kapsül emodex mi kullanıyorsunuz. Bizim ilaçlarda bitecek. 4 aydır promen k kullandık değişiklik yapalım istiyoruz.
Cnm şuan hasar testinin çıkmasını bekliyoruz şimdilik günde 2 tane empdeks içio eşim egerki hasar tekrarlamamışsa 1 emodeks 1 promen k içecek nisandada tüp yaptrcaz ama bundan 1 ay önce hergün 1 imprly 1 promen k kullanıoduk birini sabah birini akşam içiodu folik asitten dolayı doktor kullanabilirsiniz dedi cnm peki promen k da mı hasar oluşumunu engellio bilgin var mı

Gunnaydin kizlar dun aksam yine saat 9.gibi uyuyakalmisim. Hic sohbetinize dahil olamadim.
Dun dualarimda sizlere de yer verdim. Allah kabul etsin zaten hep ediyorum. Allahim insallah dun edilen tum dualarin yuzu suyu hurmetine saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunleri bizlere gostersin insallah. Rahminize o minik bebekleri kondursun saglikla buyutsun.
canim bak ne guzel bi ortamdasin tatil 3 gun yaparsiniz herhalde. Kafani bozsalt esini ve kendini sıkma nolur. Bende ayni dedigin gibiyim. Esim bana senin soylediklerinin aynisini soylerdi. Ama sen kendini kesfetmissin. Bana da senin dogrularinla dr.unki ortusmeyince hep oyle olmasi icin cabaliyorsun derdi. Ama bu insani cok yoruyor. Bazen dusunmekten beynim catlayacak gibi agriyordu. Tevekkul etmek gerek biraz. Gittiniz ne guzel tedaviniz basladi. Insallah guzel sonuclar alacaksiniz inaniyorum.

promen k antioksidan varsa hasari dusuruyor yoksa da hasar olusmasini engelliyor canim. Biz bu sebeple kullanmistik o ilaci

Çok saol cnm bizde hasar düştükten sonra kullanmaya başlamıştık tekrarlamamıştır inşallah

Çok saol cnm bizde hasar düştükten sonra kullanmaya başlamıştık tekrarlamamıştır inşallah
sende sagol. Yok tekrarlamaz kaan aydos zaten o yuzden drvam edin diyor. Bende dolaba kaldirmistim ortaliga cikarayimda esim bazen atsin suya icsin. Bu aralar kahvalti da hazirlayamiyorum ona. Ihmal ediyorum gibi geliyo. Ama simdi o bakiyo bana sabah yumurtayi ocaga koyuyor gitmeden altini sonduruyor sagolsun. Bulantilarim gecerse kahvaltisini eksik etmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…