Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim sağlıkla bebeklerini kucagına almayı nasip etsin cnm ne güzel duygular

Günaydın kızlarrrrr cumanız mübarek olsun
Rabbim bebiş haberi almayı tez zamanda nasip etsin. Şöyle hayırlı, sağlıklı ,salih ,saliha evlatlar nasip etsin. 1000 ya evveli unutmayalım kızlar.
Dün gece hepimize dua ettim. Rabbim kabul eder inş. 5 dersim var nöbetçiyim. Dersim 30 saate çıktı 2 gün nöbet. Rabbim yardımcım olsun. Ek derslerimi tüp bebek için ayırmaya başlıycam inşşşş.

Amin canımm Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı şöyle tontiş tatlış bebekler nasip etsin cümlemize hepiniz dualarımdasınız

Saklicennet canım 3 aydır sperra kullanıyoruz ama ileri hızda ve morfolojide bi artış göremedik. Sadece sayı arttı bizde doktor ilerde tüp bebek yaptırırsanız bu ilacın çok faydasını görürsünüz demişti

Kaan hoca artık bana e-mail yani kendi sayfasındaki mesaj yoluyla değil faks atın dedi bir aydır emodex ve menogon kullandı eşim Mayıs'da sperm testi yeterli gönderin demiş anlamadım niye böyle yaptı bu arada 15 gün sonra kullandıktan sonra sperm 1 milyona çıktı ama hepsi hareketsizdi fsh 5 di 8 e yükseldi tese yapacaktı ama şuan duruma göre dedi sizce neden öyle dedi biz bir tüp bebek yapmıştık başlarız oldu hoca DNA hasarındandır sesi tese ile hasarsız olur dedi şuan kararsız gibi bir de direkt tüp bebek merkezi ile görüşün sesi hrs Batuhan Özmen'e yönlendirdi o nerden bilir ki eşimi ne yapacağımızı bilmiyoruz keşke yükselse sperm normal olsa ne çok isterim Haziran'a kadar tüp bebeği beklerken bu arada eşim azfcli

Cnm senden bir ricam var hangi adrese faks atacagız ben mesaj yollayanıyorum tedavinin sonuna geldik sayfadaki mesajı kilitlemiş tahlil atacagızda nereye fakslayacagız

Cnm hasarınız ne kadar çıkmıştı kaan hoca batuhan özmen e bence durumunuzdan bahseder o da ona göre bir yöntem uygular kaan hoca iyileşmeniz taraftarı tesedense normal sperm çıkışı taraftarı anlaşılan o yüzden son durumunuza göre büyük ihtimal sizi yönlendircek. Mayıs ayındaki tahlile göre hazirana kadar ne kullanacaksınız cnm emodeks ve menagon gerçekten çok etkili faydasını görürsünüz inşallah teseye gerek kalmaz

KIZlar birşey söylemeyi unuttum galiba Kaan hoca bize ros çok yülselmiş ve sıvıdaki bu kirlilik kuyruğa yapışıp haraketi engellemiş olabilir dedi bunun tedavisine başladık. İnşallah bu sıvı kirliliği engeldir ve haraketimiz artar.
Eşimle cuma namazına geldim sizler içinde dua edeceğim allahım kabul etsin inşallah. Mübarek aylar hürmetine.

Allah kabul etsin canım.. İnşallah tek sorun odur ve hemen tedaviyle iyileşir değerler beklemek çok sıkıcı

Ros tedavisinde bu 3 ilaçı mı verdi canm?bizde de yüksek ama tedaviye gerek yok dna hasar tekrarlamazsa önemli değil dedi

Cnm bizim zaten hep sperm çıkışı oluyor ama genetik rahatsızlığı var ya hasarı bozuk diyor tese yaparsa hasarsız olması büyük ihtimal diyor normal spermden tüp bebek yaptı tutmadı 11 embriyo vardı hiç biri blast seviyesine gelmeyince yüzde 90 hasardan dediler ondan biz sizi tese ile tüp bebek yapalım dedi ama o zaman eşimin spermi 20 tane falandı şimdi düşük olunca hasar testi yapılıyormuş inş yükselirse 3 milyona düzende yaptıracağız emodex haziran kadar alacak eşim ve iğneleri de ben nohut kürü ve havuç suyu ve incir de veriyorum daha 1 ay Yen'i doldu bizim ben de bir problem Yok çok şükür bizim hem tese hem normal spermden embriyo şansımızı olur mu aynı anda ama genetiğine bakılıp en iyisi seçilirse olur inş işte tüp bebek te en önemlisi şey bana göre Laboratuvar bence embriyologlar iyi olacak hrs nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…