Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hmm çok para ama sonuca ulaşacaksak verilebilir hele de ikiz olursa süper olur. Cnm sen ne zaman başlayacaksın??? Beni haberdar et lütfen....
Eşimde bende çalışıyoruz şükür bu zamanları düşünerek de hep kenara para attık tüp bebek yaparız diye hiç aklımızın ucundan geçmemişti açıkcası :) Ama herşey bizler için maalesef hayat herkese adil davranmıyor. Çok şükür sağlığımız yerinde napalım ben sağlık için giden paraya acımam elim ayağım tuttuğu sürece çalışır kazanır olmazsa yine yaptırırm kafasındayım :) 2 Nisan a randevu aldık canım o gün muayne olacağım rahim filmi çektirmedim önceden ben sanırım onuda ister sonrasını buradan aktarırım zaten inşallah :) Siz ne durumdasınız canm tedavi aşamasında ??

Ya bizde 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Değerleri idare eder eskiye göre iyi. 2 kimyasal düşüğüm var. 3 senedir uğraşıp duruyoruz. Artık bizde tüp bebek aşamasına geçeriz bayram sonrası inş. Şimdiden bizde yastık altı yapalım dedik yeni yeni toplıycazzz. Allah herkesin yardımcısı olsun inş

Insallah gerek kalmaz ben tüp icin para biriktirmeye baslayinca hamile kaldim .Simdi o parayla bebegimin dogum sonrasi ihtiyaçlarını karşılayacağız. Senin de oyle olur insallah .

Herkes aşılama dene öncesi diyor ama bana aşılama zaman kaybı gibi geliyor canım bilmiyorum çok mu sabırsız davranıyorum ama.. Morfoloji ve hız 0 hiç aşılama yaptırmak istemiyorum o yüzden. Senin şansın byük o zaman canım tüp bebek de demekki hamile kalabiliyorsun inşallah birikim yapın önce biraz sonra kafanızın rahat olduğu bir zaman tedaviye başlayın Rabbim emeklerimizin karşılığını versin hepimize inşallah

Insallah gerek kalmaz ben tüp icin para biriktirmeye baslayinca hamile kaldim .Simdi o parayla bebegimin dogum sonrasi ihtiyaçlarını karşılayacağız. Senin de oyle olur insallah .

İnş cnm. Ne güzel konuştun öyle. Rabbim inş nasip eder eğer olmazsada tüp bebek yaparız artık beklemek istemiyorum. Çok yıprandım.

İnş cnm. Bende de kimyasal olursa kaygısı var hep. İnş olmaz. Öğretmeniz biz tatilde yaptırmamız gerekiyor. Rapordu falandı filandı uğraşamayız. Taaaa nerden gidecez git gel yapamayız tatilde halletmem lazım inşşşşşşşş nasip olur.

Burda bi arkadaş şuan hrs de batuhan özmen hocaya yaptırdı ervaydı galiba cnm onunla irtibata geç bence ama hazirana kadar baya bi ilerleme olur içini ferah tut bnm eşimde hasardan dolyı kullandı emodex ve menagonu şuan tekrar emodekse başladı 1 yıl doldu kaan ayfosa tedavi süremiz ama hala dogal yolla oluşmadı gebelik herşeyiniz harika diyor ama artk nisanda tüp geçicaz

Bülent Tıraş istanbulda değilmi?ank olsa ilk tercihim olurdu.inşallah iyi sonuç alırsın gmz1990
İstanbul da canım Acıbadem de Bülent Hoca için iyi yorumlar okudum başarı oranı yüksek bir merkez gibi inşallah faydası olur bakalım teşekkürler canm Sizde varmı bişeyler tedavi vs ?

Çok uzun bi tedavi değil zaten canm 1 ay sürüyor bütün işlemleri ben iyice araştıra araştıra uzman oldum gibi bişey :))) Transferden sonra 3 gün dinleniyorsun sora günlük hayatına devam ediyorsun bende çalışıyorum izin alacağım öyle bir durumda heralde. İnşallah nasip olurr hepimize Allah evlat hasreti yaşatmasın kimseye çok zormuş

benim eşimin spermi de hareketsiz, kaan hocayla tedaviden önce biz 1 kere tüp bebek denedik hrs de, biyokimyasal oldu. Embriyolarda 3. günü verildi, 5. güne gidemedik. sonra 4-5 ay kaan hoca ile tedavi olduk, nisanda genartta tüp bebek yaptıracağız.

Ros tedavisinde bu 3 ilaçı mı verdi canm?bizde de yüksek ama tedaviye gerek yok dna hasar tekrarlamazsa önemli değil dedi
Evet canım ama bizde ros %58 küsür o yüzden sizde daha düşğkse önemsememiştir. Bize de spermi bozmamış haraketi bozmuş olabilir ama bir seçenek olmayadabilir dedi. Bu ilaçları verdi.

Zeyno sende Bülent Tıraşta yaptırmayı düşünüyorsun il dışından mı gidiceksin yoksa ist da mı yaşıyorsun?ben suan sadece araştırıyorum

İstanbul da canım Acıbadem de Bülent Hoca için iyi yorumlar okudum başarı oranı yüksek bir merkez gibi inşallah faydası olur bakalım teşekkürler canm Sizde varmı bişeyler tedavi vs ?
Kaan hoca ile tedavimiz bitti doğal bekleyelim diyor kaan hoca bekliyoruz zaten şuan zaman bakınından imkanımda yok tüp bebek için benim ki sadece fikir arayışı

Kaan hoca ile tedavimiz bitti doğal bekleyelim diyor kaan hoca bekliyoruz zaten şuan zaman bakınından imkanımda yok tüp bebek için benim ki sadece fikir arayışı
Hoca bekleyin diyorsa vardır bir bildiği çalışmalara devam :) Hayırlısıyla kavuşursunz inşallah bebeğinize cnm

Kızlar çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşim sperm testi verecek pazartesi bugün birlikte olsak olur mu pzt 3. gün olmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…