Ama birisi sanki morfoloji en fazla yüzde dört olmalı diye yazmıştı. 35 yüksek değilmi?Benim gitmediğim Dr kalmadı diyebilirim. Bir tek Emre Bakırcıoğlu nangitmedim. Bence bir çok hekime gitmelisiniz. Ben şimdi Kaan hocaya gidiyorum Nisa’nın 2sinde yine başka hekime randevumuz var.
Morfolojiniz güzel onda problem Yok bence.
Bugün olsun tam zamanlı olur tahlil içinKızlar çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum eşim sperm testi verecek pazartesi bugün birlikte olsak olur mu pzt 3. gün olmuş oluyor
Sağol canım dualarınızda yer verin lütfen inşallah hareket artmıştırBugün olsun tam zamanlı olur tahlil için
İnşallah cnm ne kullndınız bu zamana kadarSağol canım dualarınızda yer verin lütfen inşallah hareket artmıştır
Uzun zamandır yaklaşık 5 aydır falan aktardan macun ginseng ve tribulus kapsül aldık kullanıyoruz geçen haftada l-carnitin pharmaton zinco ya başladık bu son üçlünün daha bir etkisi olmazda belki macun fayda etmiş olabilirİnşallah cnm ne kullndınız bu zamana kadar
Faydası tabikdie olmuştur içimi ferah tutUzun zamandır yaklaşık 5 aydır falan aktardan macun ginseng ve tribulus kapsül aldık kullanıyoruz geçen haftada l-carnitin pharmaton zinco ya başladık bu son üçlünün daha bir etkisi olmazda belki macun fayda etmiş olabilir
En önemlisi morfoloji bence ben öyle biliorm cnm spermin yapısıMorfoloji önemli mi kızlar hareketlilik dha önemli deglmk
Bir Kruger kriteri var %4 üstü olmalıAma birisi sanki morfoloji en fazla yüzde dört olmalı diye yazmıştı. 35 yüksek değilmi?
Fsh a kasım gibi baktırmıştım canım. İyi demişti ama çok da bi açıklama yapmamıştı. Tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için.Benim de 24 çıkmıştı çok iyi demişti doktor senin de güzel değerin, baktorabilirsin fikir sahibi olursun birde fsh ta çok önemli yumurta kapasitesi hakkında bilgi verir
Bence sen olmalıymışsın. Hepimize koşuyorsun. Allah şifanızı bir an önce versin ve hayırlı sağlıklı evladınızı kucağınıza alın.Ay canım keşke Prof ben olsaydım
eşime neler kullandırırdım neler
Söyledik canım. Hatta işe yaramadıklarını da söyledim.Saklicennet bir şey soracağım canım . Siz Kaan hocaya şuan kullandığınız takviyeleri söylediniz mi ? Ne yorum yaptı bununla ilgili.
Bilmiyorum inamSaol cnm ee bize nasıl cvp atacak peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?