Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ama birisi sanki morfoloji en fazla yüzde dört olmalı diye yazmıştı. 35 yüksek değilmi?

Benim de 24 çıkmıştı çok iyi demişti doktor senin de güzel değerin, baktorabilirsin fikir sahibi olursun birde fsh ta çok önemli yumurta kapasitesi hakkında bilgi verir
Fsh a kasım gibi baktırmıştım canım. İyi demişti ama çok da bi açıklama yapmamıştı. Tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için.

Arkadaşlar yazmasam da bütün hafta herkes için duamı ettim tek tek.Bugün ve dünde hepiniz için dualrımı ettim. Rabbim inşallah kabul eder cümlemizin duasını. 40 saat ders nöbet yüzme derken halim kalmıyor bazen. Hakkını helal edin hepiniz yardım ediyor çabalıyorsunuz. Tekrar teşekkür ederim.

Beth18 canmmm erken uyuyorsun yazamıyorsun biliyorum ama aklıma geldin nasıl oldun?3.bebek kendini yavaş yavaş bırakır demişti ya doktor nasısın seni merak ettim

Saklicennet bir şey soracağım canım . Siz Kaan hocaya şuan kullandığınız takviyeleri söylediniz mi ? Ne yorum yaptı bununla ilgili.
Söyledik canım. Hatta işe yaramadıklarını da söyledim.
Bize DNA hasarını yaşlanmayı ros u anlattı. Dedi ki rosu deniz gibi düşünün spermide balık gibi deniziniz çok kirli dedi bize bende eşime Haliç ismini taktım malüm Haliç çok kirli
Bu denizdeki kirlilikler sperme yapışıyor DNA hasar ve erken yaşlanmayı oluşturuyor dedi bizde de bu oran çok yüksek ama etkilememiş, etkilememesi etkilemeyeceği anlamına gelmez dedi belki bu neden harakete engeldir dedi. Bunu düşürmek için impryl verdi. Biraz okudum betain Rosu düşürüyormuş.
İşe yaramıyor değince değiştirdi. Fazla açıklama yapmadı. Klomeni kullanmayın hiç gerek Yok dedi. Herşey çok güzel sadece haraket az dedi. Bu spermler yumurtayı döller dedi. Eğer kırık kuyrukluysa sperm haraket etmez dedi. Hocaya morfoloji testinde kuyruk ano düşük dedim yani kırık kuyruk olsa bile geriye birsürü sperm var dedim hoca bir türlü anlamadı. Bakma sen morfoloji testlerine dedi durdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…