Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Gözün aydın abla çok sevindim sizde hangi teknik kullanıldı bizde nisanda yaptıracagızda ayrıca dna hasarınız var mıydı

Bir Kruger kriteri var %4 üstü olmalı
Birde WHO var %30 üzeri olmalı bakan lab. Hangisini dikkate almış önemli olan bu %35 çok yüksek değil iyi bence.

Canım rahatladım sen böyle diyince. Biraz durumumuz yok ama Kaan hocaya gitsek tetkikler falan ne kadar tutar sence muayene parasıyla? Bir de ilaçları devlet ödüyor mu?

Gunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Ayyyy canım ablacım oldu sanki maaşallah. Sen rabbimden istedin oda müjdeni verdi. O ol der ve olur bu kadar işte. Çok duygulandım.

Çok güzel haber. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Kaan hocayı çok söylüyorlar ama ne kadar tutar bilmiyorum. Durumumuz da pek yok zaten.

Canım rahatladım sen böyle diyince. Biraz durumumuz yok ama Kaan hocaya gitsek tetkikler falan ne kadar tutar sence muayene parasıyla? Bir de ilaçları devlet ödüyor mu?
Ahh canım çok pahalı devlet hiç karşılamıyor. Biz içimizde kalmasın dedik bütün testleri yaptırdık. 710 tuttu. Ankara’ya kendi arabamızla geldik oda masraf. Hoca 500 aldı verdiği ilaçlarda 500 tuttu.
Sen istersen geçirdiğin süreçleri eşinin durumunu sperm testini hormon testini bizimle paylaş. Ben elimden geldiğince yardımcı olup yol göstermeye çalışırım. Diğer arkadaşlarımda deneyimliler onlarda yardımcı olur.

Gözün aydın canım.Çok güzel haber Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gözün aydın abla çok sevindim sizde hangi teknik kullanıldı bizde nisanda yaptıracagızda ayrıca dna hasarınız var mıydı
Cok sagol canim darisi basiniza dualarim sizinle Allah gonlunuze gore versin. Dna hasarina hic baktirmadik, bunu Marmara Unv Egitim Arastirma Hast nin Embriyologu arkadasima sordum boyle birsey varmis bide bunami baktirsak dedim hic gerek yok zaten hasarli cikacak yas ilerleyince hasar oluyor ister istemez bende batirsam sende esinde bu yaslarda hasar olur zaten bunu unutalim simdi dedi bizde baktirmadik. Genetik dedim eger basarili b tedavi olmazsa sebebi icin genetige yollamak dogrusudur dedi. Erkek infertilesi oldugu icin çipli sperm secme yontemini onerdi (kendi.dr umda oyle) cipli cift embriyo transferi yapildi

Ayyyy canım ablacım oldu sanki maaşallah. Sen rabbimden istedin oda müjdeni verdi. O ol der ve olur bu kadar işte. Çok duygulandım.
Insallah kuzum sonuna kadar. Burda birbirmizi hic tanimayan insanlar tek b amac icin mucadele ediyoruz hepimizin kalbi tertemiz dilerim rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin ona binlerce sukur olsun

Beth18 canmmm erken uyuyorsun yazamıyorsun biliyorum ama aklıma geldin nasıl oldun?3.bebek kendini yavaş yavaş bırakır demişti ya doktor nasısın seni merak ettim
Cok sukur simdilik bi kanama falan olmadi canim. Internetten baktim vucut onu eritebiliyormus. Bakalim dr. Hemen olmayabilir ilerde de olabilir korkma demisti simdilik bisey yok cok sukur.
gordugum en guzel resim. Com sukur abla Allah devamini getirsin insallah

Kaan hocayı çok söylüyorlar ama ne kadar tutar bilmiyorum. Durumumuz da pek yok zaten.
iste bjnlar hep para. Bak eylulde 450ydi 500e cikmis muayene ucreti sonra ankarada degilsen git gel masrafi sonra testler ve ilaclar tutuyor baya. Ama uni hastahanelerindeki proflara gitmeyi deneseniz. Yada kaan aydosa durumunuzu anlatsaniz belki yardimci olur canim.

Çok teşekürker abla cevabın için bizde nisan ayında mikroçiple yaptıracagız bakalım inşallah hayırlı haberler alırız eşim hasar tedavisi gördü zaten 1 yıldırda tedavide varikosel ameliyatımız 3 yıldır hiç bir işe yaramadı inşallah ilk tüp denemem tutar

Hadi hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza da almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…