Gunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Canim cok heycanlandim insallah insallah .. Sizlerede cok cok dua edecegimgünaydınn,ayy çok güzel bir haber ne mutlu sana ablaa,Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin...
Hayırlı olsun tutmuş görünüyorGunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Ilk defa idrar testi yapiyorum cnm internetten karsilastirmalarima gore banada oyle geliyor. Insallah ...Hayırlı olsun tutmuş görünüyor
Gözün aydın abla çok sevindim sizde hangi teknik kullanıldı bizde nisanda yaptıracagızda ayrıca dna hasarınız var mıydıGunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Bir Kruger kriteri var %4 üstü olmalı
Birde WHO var %30 üzeri olmalı bakan lab. Hangisini dikkate almış önemli olan bu %35 çok yüksek değil iyi bence.
Ayyyy canım ablacım oldu sanki maaşallah. Sen rabbimden istedin oda müjdeni verdi. O ol der ve olur bu kadar işte. Çok duygulandım.Gunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Çok güzel haber. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallahGunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
genelde boyle yapiyorlar. Ama zaman kaybetmek istemiyorsaniz tek dr.la kalmayin baska birine daha gorunun.
ablacim kacinci gundesin? 5.gun embriyosu transferden sonra 5.gun belli olabiliyor. Ama belli olmayadabilir. Benim 3.gun embriyosu 7.gun idrar testinde silik bi sekilde cikmisti.
Ahh canım çok pahalı devlet hiç karşılamıyor. Biz içimizde kalmasın dedik bütün testleri yaptırdık. 710 tuttu. Ankara’ya kendi arabamızla geldik oda masraf. Hoca 500 aldı verdiği ilaçlarda 500 tuttu.Canım rahatladım sen böyle diyince. Biraz durumumuz yok ama Kaan hocaya gitsek tetkikler falan ne kadar tutar sence muayene parasıyla? Bir de ilaçları devlet ödüyor mu?
Gözün aydın canım.Çok güzel haberGunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Cok sagol canim darisi basiniza dualarim sizinle Allah gonlunuze gore versin. Dna hasarina hic baktirmadik, bunu Marmara Unv Egitim Arastirma Hast nin Embriyologu arkadasima sordum boyle birsey varmis bide bunami baktirsak dedim hic gerek yok zaten hasarli cikacak yas ilerleyince hasar oluyor ister istemez bende batirsam sende esinde bu yaslarda hasar olur zaten bunu unutalim simdi dedi bizde baktirmadik. Genetik dedim eger basarili b tedavi olmazsa sebebi icin genetige yollamak dogrusudur dedi. Erkek infertilesi oldugu icin çipli sperm secme yontemini onerdi (kendi.dr umda oyle) cipli cift embriyo transferi yapildiGözün aydın abla çok sevindim sizde hangi teknik kullanıldı bizde nisanda yaptıracagızda ayrıca dna hasarınız var mıydı
Insallah kuzum sonuna kadar. Burda birbirmizi hic tanimayan insanlar tek b amac icin mucadele ediyoruz hepimizin kalbi tertemiz dilerim rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin ona binlerce sukur olsunAyyyy canım ablacım oldu sanki maaşallah. Sen rabbimden istedin oda müjdeni verdi. O ol der ve olur bu kadar işte. Çok duygulandım.
Amin kardesimÇok güzel haber. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Insallah canim darisi isteyen herkeseGözün aydın canım.Çok güzel haberSağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tebrik ederim, çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Insallah canim darisi isteyen herkese
Cok sukur simdilik bi kanama falan olmadi canim. Internetten baktim vucut onu eritebiliyormus. Bakalim dr. Hemen olmayabilir ilerde de olabilir korkma demisti simdilik bisey yok cok sukur.Beth18 canmmm erken uyuyorsun yazamıyorsun biliyorum ama aklıma geldin nasıl oldun?3.bebek kendini yavaş yavaş bırakır demişti ya doktor nasısın seni merak ettim
Gunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
iste bjnlar hep para. Bak eylulde 450ydi 500e cikmis muayene ucreti sonra ankarada degilsen git gel masrafi sonra testler ve ilaclar tutuyor baya. Ama uni hastahanelerindeki proflara gitmeyi deneseniz. Yada kaan aydosa durumunuzu anlatsaniz belki yardimci olur canim.Kaan hocayı çok söylüyorlar ama ne kadar tutar bilmiyorum. Durumumuz da pek yok zaten.
Çok teşekürker abla cevabın için bizde nisan ayında mikroçiple yaptıracagız bakalım inşallah hayırlı haberler alırız eşim hasar tedavisi gördü zaten 1 yıldırda tedavide varikosel ameliyatımız 3 yıldır hiç bir işe yaramadı inşallah ilk tüp denemem tutarCok sagol canim darisi basiniza dualarim sizinle Allah gonlunuze gore versin. Dna hasarina hic baktirmadik, bunu Marmara Unv Egitim Arastirma Hast nin Embriyologu arkadasima sordum boyle birsey varmis bide bunami baktirsak dedim hic gerek yok zaten hasarli cikacak yas ilerleyince hasar oluyor ister istemez bende batirsam sende esinde bu yaslarda hasar olur zaten bunu unutalim simdi dedi bizde baktirmadik. Genetik dedim eger basarili b tedavi olmazsa sebebi icin genetige yollamak dogrusudur dedi. Erkek infertilesi oldugu icin çipli sperm secme yontemini onerdi (kendi.dr umda oyle) cipli cift embriyo transferi yapildi
Hadi hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza da almak nasip olurGunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?