Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
P Perican01 çok sevindim senin adına. Rabbim muradını verdi çok şükür. Çok mutlu oldum yaaa sanki benim testimmiş gibi sevindim. Rabbim isteyen herkese bu görüntüyü duyguyu nasip etsin inş. Abla nerde yaptırdın ücreti neydi vs... bilgi verebilir misin ?????

Allah allah ya peki devam et ya da etme dedi mi? Mesela argimac kullanıyor muusn? Morfolojiyi önemsemiyor bize de şey demişti bunu çıkaran adam kendi bile sonradan çok artık önemsemedi gibi bir şey.
Ama sanırım diğer anlattığı şeyler mantıklı.

Kızlar dün yatılı misafirim vardı çok yorgundum hiç giremedim. Sabah perican01 ablanın testini görünce çığlık attım sevinçten eşim ne oldu diye yanıma geldi çok güzel bi haber bu maşallah

Şahsen hocayı beğendim maşallah çok bilgili. Mesleği bu adamın. Argımac kullanıyorum ama sperra kullanacağım için onu bırakacağım fakat hoca sperrayı kullanma dediği an ona başlayacağım.
Bu arada ımpryl yi neden insanlara verdiğini anladım içinde bir madde var 200 mg bu madde rosu düşürüyor rosu tedavide kullanılıyor. Bu ilacı tamamlamak içinde sperrayı verdi. Benim amacım spermleri iyileştirmek. Şimdiye kadar tüp bebek yaptırırdım. Ücret vermeyeyim normal olsun diye bir kaygım Yok.
Tüp bebeğin de garantisi Yok en mantıklısı spermleri ve yumurtayı kalitelendirmek. Ama ben DNA hasarınıda yaşlanmayıda biraz daha düşürmek istiyorum. Kaan hoca spermleriniz tertemiz dedi. Yumurtayı döllemek için 1 tane yetiyor dedi. Bu tarz hareketlerle bile hamile kalanlar var normal yolla olmaz diyemem ama düşük yükselmesi güzel olur dedi.
Morfoloji için kimsenin 7/8in üzerinde değildir dedi. 3 ve üzeri güzel dedi sizinkide kötü değil artık böyle bir kriter Yok dedi. Örnek verdi mesela çift kuyruklu spermi anormal kabul ediyorlar ama çift kuyruk daha hızlı haraket eder ve yumurtaya erişir dedi. O kadar çok konuştuk ki. Sizler sorunca aklıma geliyor.
Ses kaydı aldık eve gidince dinlicem.

zeynepppppppp
Amin canim kardesim. Darısı sizlere. O kandil gecesi hepimiz icin cok dua ettim, Rabbim mujdemizi sira sira versin.

Ben Bahceci Umut Tup Bebek Merk.de b muayene oldum, Prof Teksen Camlibel klinigi Kalamis Tip Merkeziyle gorustum .. Marmara Unv Egitim Arastirma Hast Bashekim Yard si yakin arkadasimdi konuyu cevremden sadece onunla paylasdim o da beni oranin cok iyi bir embriyologu ile gorusturdu kafamdaki tum sorulari onada sordum mukayese ettim. Bahceci yas sebebiyle genetik yapalim donduralim bilmem su protokol b yontem pekcok sey sunmusdu, embriyolog bunlarin bana cok gereksiz oldugunu soyledi Prof Teksen Beyin fikride kesinlikle bos masraf gereksiz seklinde olunca .. baktim hemen hemen ayni sey olacak, gonlum vicdanim kalbim n diyorsa dedim esime .. Emsey Hospitali yaptiran bire bir sonuc alan cevremde pek cok insandan duymustum. Dr un Operator olmasina biraz takildim once ama gorusunce omuzlarimdaki yuku aldi cok sevdim Nesrin Hanimi, inancli olmasi kul hakkina inanmasi butun samimiyetiyle beni etkiledi. Rabbime guveniyorum hic stres yapmiycam Nesrin Hnm n derse o diye doktoruma guvendim. Ben orda sira beklerkende cok hastadan olumlu yorumlar aldim hatta esim n cok soru soruyorsun insanlarin ozeli ya diye kiziyordu. Ben hic olumsuz yorum almadim burda bikac baslikda da okudum bir iki kisinin yazilarinin siyasi veya rekabet sebebiyle oldugunu dusunuyorum benimle ilgilenmedi hic kan tahlili istemedi vs diye yazanlar. Ben yasadigimi bilirim. Doktorum cok iyiydi gercekten yasima ihtiyacima gore olasiliklari dahil etmesi ilaclari ayarlamasi opu sureci transfer sureci .. hep goz temaai kurdu elimi tuttu bana guven verdi cnm. Transferden sonra bana sizin pozitif kisiliginiz isimize yansidi hayirli olacak insallah dua edelim dedi. Simdi Sali gununu bekliyorum (cipli tup bebek yontemini o onerdi)

Ay bende kahvaltıya iniyordum bir bakayım dedim. Eşime anlatmıştım Peri ablanın tüp yaptığı hastaneyi biliyorum bize de yakın haberi eşime verince oda sevindi. Heleki çok kötü düştüm demişti bunun üzerine bu haber müthişti. Rabbim işte istedi mi hiçbirşey engel değil. O yüzden sabır önemli bizde sabrediyoruz. Maaşallah bizlere

P Perican01 sayfayi acarken boyle pozitif bir test gorunce gune pozitif basliyorum ben de :))
Masallahh tutmus Rabbimin izniyle. Insallahh tamami da gelir hatta belki cifttir.
Kan testi yaptiracak misin
Cok sukur insallah kardesim. Ikiz olmasini cok isterim kardes kardes birbirlerine arkadas olup beraber oynar okur ve buyurler. Biz yaslaninca birbirlerine destek olurlar. Once hayirlisi ve sagliklisi. Evet Sali yaptiracagim ..

Cok sukur insallah kardesim. Ikiz olmasini cok isterim kardes kardes birbirlerine arkadas olup beraber oynar okur ve buyurler. Biz yaslaninca birbirlerine destek olurlar. Once hayirlisi ve sagliklisi. Evet Sali yaptiracagim ..
Aynen hayirlisi ve sagliklisi en oncelik. Bu arada yasin kacti herkes abla diyor da:)

Kızlar merhaba bugün opu oldum 13 yumurta toplandı, pazartesi bilgi verecekler.
Hayirli olsun canim. Dilerim sen de guzel guzel sonuclar alirsin.

Insalah canim dualarim seninle zaman icinde istedigin herseyi de sorabilirsin

Ay ablacımallah razı olsun ya. Çok güzel bilgi vermişsin. İnançlı ve samimi kişilerle karşılaşmak çok zor. Ne mutlu sana ki böyle biriyle karşılaşman çok iyi. Ücreti neydi???? Kızlarrrr ya Ablam var İstanbul’da mı yaptırsam yoksa Ankara’da mı yaptırsam???? Ankara’da kimsem yok. Otelde kalmayı düşünüyorduk. Limonlunun yaptırdığı hastane çok uygun fiyat olarak bütçemize. Ama paraya da takılmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım??????

tup bebek surecinde dr.a guvenmek vok onemli.ben bu surecte drumla bazen uyusmadigimiz zamanlar oldu onceki tedavimde yani ama doktorluguna ve insanligina cok guvendim. Hatta oncekinde oljmsuz seyler yasamama ragmen onda devam ettim. Ablacim kurtkoy emsey degil mi senin gittigin hastahane?

Evet Kurtkoy Emsey kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…