- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Allah allah ya peki devam et ya da etme dedi mi? Mesela argimac kullanıyor muusn? Morfolojiyi önemsemiyor bize de şey demişti bunu çıkaran adam kendi bile sonradan çok artık önemsemedi gibi bir şey.Söyledik canım. Hatta işe yaramadıklarını da söyledim.
Bize DNA hasarını yaşlanmayı ros u anlattı. Dedi ki rosu deniz gibi düşünün spermide balık gibi deniziniz çok kirli dedi bize bende eşime Haliç ismini taktım malüm Haliç çok kirli
Bu denizdeki kirlilikler sperme yapışıyor DNA hasar ve erken yaşlanmayı oluşturuyor dedi bizde de bu oran çok yüksek ama etkilememiş, etkilememesi etkilemeyeceği anlamına gelmez dedi belki bu neden harakete engeldir dedi. Bunu düşürmek için impryl verdi. Biraz okudum betain Rosu düşürüyormuş.
İşe yaramıyor değince değiştirdi. Fazla açıklama yapmadı. Klomeni kullanmayın hiç gerek Yok dedi. Herşey çok güzel sadece haraket az dedi. Bu spermler yumurtayı döller dedi. Eğer kırık kuyrukluysa sperm haraket etmez dedi. Hocaya morfoloji testinde kuyruk ano düşük dedim yani kırık kuyruk olsa bile geriye birsürü sperm var dedim hoca bir türlü anlamadı. Bakma sen morfoloji testlerine dedi durdu.
Şahsen hocayı beğendim maşallah çok bilgili. Mesleği bu adamın. Argımac kullanıyorum ama sperra kullanacağım için onu bırakacağım fakat hoca sperrayı kullanma dediği an ona başlayacağım.Allah allah ya peki devam et ya da etme dedi mi? Mesela argimac kullanıyor muusn? Morfolojiyi önemsemiyor bize de şey demişti bunu çıkaran adam kendi bile sonradan çok artık önemsemedi gibi bir şey.
Ama sanırım diğer anlattığı şeyler mantıklı.
Ay bende kahvaltıya iniyordum bir bakayım dedim. Eşime anlatmıştım Peri ablanın tüp yaptığı hastaneyi biliyorum bize de yakın haberi eşime verince oda sevindi. Heleki çok kötü düştüm demişti bunun üzerine bu haber müthişti. Rabbim işte istedi mi hiçbirşey engel değil. O yüzden sabır önemli bizde sabrediyoruz. Maaşallah bizlereKızlar dün yatılı misafirim vardı çok yorgundum hiç giremedim. Sabah perican01 ablanın testini görünce çığlık attım sevinçten eşim ne oldu diye yanıma geldiçok güzel bi haber bu maşallah
Cok sukur insallah kardesim. Ikiz olmasini cok isterim kardes kardes birbirlerine arkadas olup beraber oynar okur ve buyurler. Biz yaslaninca birbirlerine destek olurlar. Once hayirlisi ve sagliklisi. Evet Sali yaptiracagim ..
Aynen hayirlisi ve sagliklisi en oncelik. Bu arada yasin kacti herkes abla diyor da:)Cok sukur insallah kardesim. Ikiz olmasini cok isterim kardes kardes birbirlerine arkadas olup beraber oynar okur ve buyurler. Biz yaslaninca birbirlerine destek olurlar. Once hayirlisi ve sagliklisi. Evet Sali yaptiracagim ..
Hayirli olsun canim. Dilerim sen de guzel guzel sonuclar alirsin.Kızlar merhaba bugün opu oldum 13 yumurta toplandı, pazartesi bilgi verecekler.
Insalah canim dualarim seninle zaman icinde istedigin herseyi de sorabilirsinÇok teşekürker abla cevabın için bizde nisan ayında mikroçiple yaptıracagız bakalım inşallah hayırlı haberler alırız eşim hasar tedavisi gördü zaten 1 yıldırda tedavide varikosel ameliyatımız 3 yıldır hiç bir işe yaramadı inşallah ilk tüp denemem tutar
zeynepppppppp
Amin canim kardesim. Darısı sizlere. O kandil gecesi hepimiz icin cok dua ettim, Rabbim mujdemizi sira sira versin.
Ben Bahceci Umut Tup Bebek Merk.de b muayene oldum, Prof Teksen Camlibel klinigi Kalamis Tip Merkeziyle gorustum .. Marmara Unv Egitim Arastirma Hast Bashekim Yard si yakin arkadasimdi konuyu cevremden sadece onunla paylasdim o da beni oranin cok iyi bir embriyologu ile gorusturdu kafamdaki tum sorulari onada sordum mukayese ettim. Bahceci yas sebebiyle genetik yapalim donduralim bilmem su protokol b yontem pekcok sey sunmusdu, embriyolog bunlarin bana cok gereksiz oldugunu soyledi Prof Teksen Beyin fikride kesinlikle bos masraf gereksiz seklinde olunca .. baktim hemen hemen ayni sey olacak, gonlum vicdanim kalbim n diyorsa dedim esime .. Emsey Hospitali yaptiran bire bir sonuc alan cevremde pek cok insandan duymustum. Dr un Operator olmasina biraz takildim once ama gorusunce omuzlarimdaki yuku aldi cok sevdim Nesrin Hanimi, inancli olmasi kul hakkina inanmasi butun samimiyetiyle beni etkiledi. Rabbime guveniyorum hic stres yapmiycam Nesrin Hnm n derse o diye doktoruma guvendim. Ben orda sira beklerkende cok hastadan olumlu yorumlar aldim hatta esim n cok soru soruyorsun insanlarin ozeli ya diye kiziyordu. Ben hic olumsuz yorum almadim burda bikac baslikda da okudum bir iki kisinin yazilarinin siyasi veya rekabet sebebiyle oldugunu dusunuyorum benimle ilgilenmedi hic kan tahlili istemedi vs diye yazanlar. Ben yasadigimi bilirim. Doktorum cok iyiydi gercekten yasima ihtiyacima gore olasiliklari dahil etmesi ilaclari ayarlamasi opu sureci transfer sureci .. hep goz temaai kurdu elimi tuttu bana guven verdi cnm. Transferden sonra bana sizin pozitif kisiliginiz isimize yansidi hayirli olacak insallah dua edelim dedi. Simdi Sali gununu bekliyorum (cipli tup bebek yontemini o onerdi)
tup bebek surecinde dr.a guvenmek vok onemli.ben bu surecte drumla bazen uyusmadigimiz zamanlar oldu onceki tedavimde yani ama doktorluguna ve insanligina cok guvendim. Hatta oncekinde oljmsuz seyler yasamama ragmen onda devam ettim. Ablacim kurtkoy emsey degil mi senin gittigin hastahane?zeynepppppppp
Amin canim kardesim. Darısı sizlere. O kandil gecesi hepimiz icin cok dua ettim, Rabbim mujdemizi sira sira versin.
Ben Bahceci Umut Tup Bebek Merk.de b muayene oldum, Prof Teksen Camlibel klinigi Kalamis Tip Merkeziyle gorustum .. Marmara Unv Egitim Arastirma Hast Bashekim Yard si yakin arkadasimdi konuyu cevremden sadece onunla paylasdim o da beni oranin cok iyi bir embriyologu ile gorusturdu kafamdaki tum sorulari onada sordum mukayese ettim. Bahceci yas sebebiyle genetik yapalim donduralim bilmem su protokol b yontem pekcok sey sunmusdu, embriyolog bunlarin bana cok gereksiz oldugunu soyledi Prof Teksen Beyin fikride kesinlikle bos masraf gereksiz seklinde olunca .. baktim hemen hemen ayni sey olacak, gonlum vicdanim kalbim n diyorsa dedim esime .. Emsey Hospitali yaptiran bire bir sonuc alan cevremde pek cok insandan duymustum. Dr un Operator olmasina biraz takildim once ama gorusunce omuzlarimdaki yuku aldi cok sevdim Nesrin Hanimi, inancli olmasi kul hakkina inanmasi butun samimiyetiyle beni etkiledi. Rabbime guveniyorum hic stres yapmiycam Nesrin Hnm n derse o diye doktoruma guvendim. Ben orda sira beklerkende cok hastadan olumlu yorumlar aldim hatta esim n cok soru soruyorsun insanlarin ozeli ya diye kiziyordu. Ben hic olumsuz yorum almadim burda bikac baslikda da okudum bir iki kisinin yazilarinin siyasi veya rekabet sebebiyle oldugunu dusunuyorum benimle ilgilenmedi hic kan tahlili istemedi vs diye yazanlar. Ben yasadigimi bilirim. Doktorum cok iyiydi gercekten yasima ihtiyacima gore olasiliklari dahil etmesi ilaclari ayarlamasi opu sureci transfer sureci .. hep goz temaai kurdu elimi tuttu bana guven verdi cnm. Transferden sonra bana sizin pozitif kisiliginiz isimize yansidi hayirli olacak insallah dua edelim dedi. Simdi Sali gununu bekliyorum (cipli tup bebek yontemini o onerdi)
Cok tesekkur ederim kardesim bu duyguyu hepimizin yasamasi dua v dilegiyle ..Tebrik ederim, çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Amin insallah kardesimHadi hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza da almak nasip olur
sende sagol abla bebislerin(insallah ikizdir) onlarda sagolsun :)
Evet Kurtkoy Emsey kardesimtup bebek surecinde dr.a guvenmek vok onemli.ben bu surecte drumla bazen uyusmadigimiz zamanlar oldu onceki tedavimde yani ama doktorluguna ve insanligina cok guvendim. Hatta oncekinde oljmsuz seyler yasamama ragmen onda devam ettim. Ablacim kurtkoy emsey degil mi senin gittigin hastahane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?