Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senin gonlun nerede yaptirmak istiyorsa orada yaptir canim. En guvendigin yer olsun

İstanbulda da çok iyi merkezler var benim tanıdığım olsa tercih ederdim.brüksel, Semra kahraman, Bülent traş bahçesi çok iyi ama biraz fiyatları yüksek tercih sizin

Aynen hayirlisi ve sagliklisi en oncelik. Bu arada yasin kacti herkes abla diyor da:)

Hayirli olsun canim. Dilerim sen de guzel guzel sonuclar alirsin.
Bir ay sonra 40 oluyorum canim 1978 dogumluyum amh degerim cok iyiydi 2 lerde birseydi hic sigara ve alkol almadim 20 yildir duzenli spor yapiyorum ama saglikli beslendigimi soyleyemem cok asiri tatli yerim .. tedavi surecinde saglikli beslenmeye dikat ettim

moonlovers hayırlı olur inşallah. Bu kez olumlu sonuçlar alırsın. Allah herkesin Emeklerinin karşılığını verir sadece bu kez daha çok İnan ve dua etmeye devam et. Dualarım seninle.
Saol cnm. hayırlısı ise olsun diyorum bol bol dua ediyorum inşallah güzel olacak

Şuan anlattıkların beni de rahatlattı. Ben gittiğim de bu kadar bilgili değildim. Hala eksiğim var ama anlamaya çalışıyorum. Çok da soramamıştım açıkcası. Ama bilgili biri evet. Sadece kafama takılan bi kaç şey var canım bize sadece impryl ve klomen verdi ne sperra ne emodeks ben de sanki eksikmiş gibi hissediyorum. Bide sadece DNA hasarı testi yaptık acaba diyorum onları da söylemek mi lazımdı. siz gibi ekstra bütün testleri yaptırmadık o da istemedi. İşte hani her şeyi araştırmak geç kalmadan çözmek isteği var ya ondan sorup duruyorum. Mazur gör. Hakkını helal et.

Masallah ozaman abla. Aslinda sporu sadece zayiflamak icin yapiyoruz ama ileriye yatirim oldugunu hic dusunmuyoruz.
Bu ilk bebisiniz miydi yoksa kardes falan mi

zeynepppppppp tup bebek ucreti 5800 du indirmle 5500 yaptilar, cip 900, 600 tl de dondurma ucreti odedik cnm. Ssk liyim ama raporlu degilim
Aaaaa çok iyiymiş vallah ben gözümde baya büyüttüm fiyatı 7000 tl tutmuş ama ilaç eksik oda 2000 tl tutsa 9 bini bulur. Bunu da düşünelim inş... Bülent tıraşta çok iyi gerçekten. Oda 13 bin civarı birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…