hqyirli olsun canim insallah saglikla hepsi dollenirKızlar merhaba bugün opu oldum 13 yumurta toplandı, pazartesi bilgi verecekler.
senin gonlun nerede yaptirmak istiyorsa orada yaptir canim. En guvendigin yer olsunAy ablacımallah razı olsun ya. Çok güzel bilgi vermişsin. İnançlı ve samimi kişilerle karşılaşmak çok zor. Ne mutlu sana ki böyle biriyle karşılaşman çok iyi. Ücreti neydi???? Kızlarrrr ya Ablam var İstanbul’da mı yaptırsam yoksa Ankara’da mı yaptırsam???? Ankara’da kimsem yok. Otelde kalmayı düşünüyorduk. Limonlunun yaptırdığı hastane çok uygun fiyat olarak bütçemize. Ama paraya da takılmak istemiyorumsizce ne yapmalıyım??????
3 sene evvelki okulum oraya cok yakindi abla:)Evet Kurtkoy Emsey kardesim
Hayirlisi olsun insallah iyi sonuclar alirsinizKızlar merhaba bugün opu oldum 13 yumurta toplandı, pazartesi bilgi verecekler.
Allah razı olsn ablaInsalah canim dualarim seninle zaman icinde istedigin herseyi de sorabilirsin
İstanbulda da çok iyi merkezler var benim tanıdığım olsa tercih ederdim.brüksel, Semra kahraman, Bülent traş bahçesi çok iyi ama biraz fiyatları yüksek tercih sizinAy ablacımallah razı olsun ya. Çok güzel bilgi vermişsin. İnançlı ve samimi kişilerle karşılaşmak çok zor. Ne mutlu sana ki böyle biriyle karşılaşman çok iyi. Ücreti neydi???? Kızlarrrr ya Ablam var İstanbul’da mı yaptırsam yoksa Ankara’da mı yaptırsam???? Ankara’da kimsem yok. Otelde kalmayı düşünüyorduk. Limonlunun yaptırdığı hastane çok uygun fiyat olarak bütçemize. Ama paraya da takılmak istemiyorumsizce ne yapmalıyım??????
Bir ay sonra 40 oluyorum canim 1978 dogumluyum amh degerim cok iyiydi 2 lerde birseydi hic sigara ve alkol almadim 20 yildir duzenli spor yapiyorum ama saglikli beslendigimi soyleyemem cok asiri tatli yerim .. tedavi surecinde saglikli beslenmeye dikat ettimAynen hayirlisi ve sagliklisi en oncelik. Bu arada yasin kacti herkes abla diyor da:)
Hayirli olsun canim. Dilerim sen de guzel guzel sonuclar alirsin.
Hayırlı olsun cnm inşallah herşey yolunda giderKızlar merhaba bugün opu oldum 13 yumurta toplandı, pazartesi bilgi verecekler.
Saol cnm. hayırlısı ise olsun diyorum bol bol dua ediyorum inşallah güzel olacakmoonlovers hayırlı olur inşallah. Bu kez olumlu sonuçlar alırsın. Allah herkesin Emeklerinin karşılığını verir sadece bu kez daha çok İnan ve dua etmeye devam et. Dualarım seninle.
İnşallah saol cnmHay
Hayırlı olsun cnm inşallah herşey yolunda gider
Saol cnm,inşallah sabırsızlıkla bekliyorum bendehqyirli olsun canim insallah saglikla hepsi dollenir
Abla ilaçların ne kadar tuttu acabazeynepppppppp tup bebek ucreti 5800 du indirmle 5500 yaptilar, cip 900, 600 tl de dondurma ucreti odedik cnm. Ssk liyim ama raporlu degilim
Aa evet ilaclarimda 2500 tuttu, bir kac eczaneden fiyat aldik 2800 2750 biride 2500 fiyat verdi hemen aldik. Hastanede spermiyogram 100 tl E2 vs tahlillere baktiklarinda 100 tl odedik diger hormonlarimi hep devlette yaptirip gitmistimAbla ilaçların ne kadar tuttu acaba
Şuan anlattıkların beni de rahatlattı. Ben gittiğim de bu kadar bilgili değildim. Hala eksiğim var ama anlamaya çalışıyorum. Çok da soramamıştım açıkcası. Ama bilgili biri evet. Sadece kafama takılan bi kaç şey var canım bize sadece impryl ve klomen verdi ne sperra ne emodeks ben de sanki eksikmiş gibi hissediyorum. Bide sadece DNA hasarı testi yaptık acaba diyorum onları da söylemek mi lazımdı. siz gibi ekstra bütün testleri yaptırmadık o da istemedi. İşte hani her şeyi araştırmak geç kalmadan çözmek isteği var ya ondan sorup duruyorum. Mazur gör. Hakkını helal et.Şahsen hocayı beğendim maşallah çok bilgili. Mesleği bu adamın. Argımac kullanıyorum ama sperra kullanacağım için onu bırakacağım fakat hoca sperrayı kullanma dediği an ona başlayacağım.
Bu arada ımpryl yi neden insanlara verdiğini anladım içinde bir madde var 200 mg bu madde rosu düşürüyor rosu tedavide kullanılıyor. Bu ilacı tamamlamak içinde sperrayı verdi. Benim amacım spermleri iyileştirmek. Şimdiye kadar tüp bebek yaptırırdım. Ücret vermeyeyim normal olsun diye bir kaygım Yok.
Tüp bebeğin de garantisi Yok en mantıklısı spermleri ve yumurtayı kalitelendirmek. Ama ben DNA hasarınıda yaşlanmayıda biraz daha düşürmek istiyorum. Kaan hoca spermleriniz tertemiz dedi. Yumurtayı döllemek için 1 tane yetiyor dedi. Bu tarz hareketlerle bile hamile kalanlar var normal yolla olmaz diyemem ama düşük yükselmesi güzel olur dedi.
Morfoloji için kimsenin 7/8in üzerinde değildir dedi. 3 ve üzeri güzel dedi sizinkide kötü değil artık böyle bir kriter Yok dedi. Örnek verdi mesela çift kuyruklu spermi anormal kabul ediyorlar ama çift kuyruk daha hızlı haraket eder ve yumurtaya erişir dedi. O kadar çok konuştuk ki. Sizler sorunca aklıma geliyor.
Ses kaydı aldık eve gidince dinlicem.
Masallah ozaman abla. Aslinda sporu sadece zayiflamak icin yapiyoruz ama ileriye yatirim oldugunu hic dusunmuyoruz.Bir ay sonra 40 oluyorum canim 1978 dogumluyum amh degerim cok iyiydi 2 lerde birseydi hic sigara ve alkol almadim 20 yildir duzenli spor yapiyorum ama saglikli beslendigimi soyleyemem cok asiri tatli yerim .. tedavi surecinde saglikli beslenmeye dikat ettim
CAnım benim hayırlı olsun cok sevindimmmmm tebrik ederim başardınCanim cok heycanlandim insallah insallah .. Sizlerede cok cok dua edecegim
Aaaaa çok iyiymiş vallah ben gözümde baya büyüttüm fiyatı 7000 tl tutmuş ama ilaç eksik oda 2000 tl tutsa 9 bini bulur. Bunu da düşünelim inş... Bülent tıraşta çok iyi gerçekten. Oda 13 bin civarı birşey.zeynepppppppp tup bebek ucreti 5800 du indirmle 5500 yaptilar, cip 900, 600 tl de dondurma ucreti odedik cnm. Ssk liyim ama raporlu degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?