Ilk canim, ilk evliligim. Ben biraz gec kaldim hayata kismet karsima bu yasta cikti. Sporun rahim kan akisina pelvis kaslarina cok faydasi oldugunu dusunuyorum gittigim butun dr lar da oyle soyledi sigara icmemekte oyledir eminimMasallah ozaman abla. Aslinda sporu sadece zayiflamak icin yapiyoruz ama ileriye yatirim oldugunu hic dusunmuyoruz.
Bu ilk bebisiniz miydi yoksa kardes falan mi
Ilaclar 2500 tuttu kardesim. Ama dr kisiye gore ilac veriyordur uc assa bes yukari bu civarda tutarAaaaa çok iyiymiş vallah ben gözümde baya büyüttüm fiyatı 7000 tl tutmuş ama ilaç eksik oda 2000 tl tutsa 9 bini bulur. Bunu da düşünelim inş... Bülent tıraşta çok iyi gerçekten. Oda 13 bin civarı birşey.
Cok tesekkur ederim canim. Allah tamamina erdirsin. Basardik. Dualarim hepimiz icin
CAnım benim hayırlı olsun cok sevindimmmmm tebrik ederim başardın
Ne demek herşey ve istediğin kadar sorabilirsin. Ben çok donanımlı gittim hatta konuşurken sen biliyorsundur falan dedi. Yarım saati geçkin içeridenkaldık. Asistanı bile şaşırdı ne yaptınız dedi herkes hemen çıkıyor galiba.Şuan anlattıkların beni de rahatlattı. Ben gittiğim de bu kadar bilgili değildim. Hala eksiğim var ama anlamaya çalışıyorum. Çok da soramamıştım açıkcası. Ama bilgili biri evet. Sadece kafama takılan bi kaç şey var canım bize sadece impryl ve klomen verdi ne sperra ne emodeks ben de sanki eksikmiş gibi hissediyorum. Bide sadece DNA hasarı testi yaptık acaba diyorum onları da söylemek mi lazımdı. siz gibi ekstra bütün testleri yaptırmadık o da istemedi. İşte hani her şeyi araştırmak geç kalmadan çözmek isteği var ya ondan sorup duruyorum. Mazur gör. Hakkını helal et.
Rabbim saglik huzur versin tek. Gec olmus erken olmus hic onemli degil. Hepimiz isterdik belki erken anne olabilmeyi ama nasibimiz neyse onu yasiyoruz. Yanlis anlamadin umarim sorumu. Insallah Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Ilk canim, ilk evliligim. Ben biraz gec kaldim hayata kismet karsima bu yasta cikti. Sporun rahim kan akisina pelvis kaslarina cok faydasi oldugunu dusunuyorum gittigim butun dr lar da oyle soyledi sigara icmemekte oyledir eminim
Yok cnm yanlis anliyacak birsey yok cunku dedigin gibi dogru insan hayirli kisi Rabbimin uygun gordugu nasip ettigi kaderime yazdigi bu yasta karsima cikti. Soylemesi ayip cok guzel bi bayanimRabbim saglik huzur versin tek. Gec olmus erken olmus hic onemli degil. Hepimiz isterdik belki erken anne olabilmeyi ama nasibimiz neyse onu yasiyoruz. Yanlis anlamadin umarim sorumu. Insallah Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.
Yaptigin sporun ekmegini yiyorsun demek ki hem saglikla hem fizikle :))Yok cnm yanlis anliyacak birsey yok cunku dedigin gibi dogru insan hayirli kisi Rabbimin uygun gordugu nasip ettigi kaderime yazdigi bu yasta karsima cikti. Soylemesi ayip cok guzel bi bayanimilk taniyanlar yasiminda 26 27 gosterdigini soylerler soyleyince inanmazlar yillarca n ariyorsun neyi bekliyorsun begenmiyormusun sende bulamazsan .. diye cok sordular .. Hep Allahtan hayirlisini istedim annemi babami cok seviyorum onlara layik olsun degsin bu zamanda Allah utandirmasin dedim .. Cok sukur esimde oyle, benim gibi .. ailesi ailem gibi. Rabbimin bana mukafati oldu
Sonucları ekliyorum dosyayaKızlar ağustos sonu başlayan tedavimizde cok sükür dna hasarı suan düsmüs. 6 ay sonunda değerler şöyle. Panel yaptırdık ve orda oksidatif stres ve canlılık değerleri kötü geldi. Sonucları yorumlarmısınız? Özellikle canlılık düşük cıkanlarda yani artmış apoptoz durumu yaşayanlardan cvp bekliyorum. Ayrıca eşimde 2016 ekimde yapılan teste göre ultrasonda cıkan ancak muayene ve sperm sayısından dolayı ameliyata gerek duyulmayan 2. Derece varikosel var. Sizce ilerlemiş olabilir mi varikosel? Canlılık düşüklüğü bu sebepten olabilirmiş diye okudum.
Bizim sadece oksidatif stres yüksek %38 di DNA hasarı 4 idi ben hamile kaldım iyi gidiyor şuan inşallah. Sizinde antioksidanlar la devam edeceğinizi düşünüyorum. İleri hız sayı morfoloji nasıl bu testler yanındaSonucları ekliyorum dosyaya
Canımcım çok şükür çok çok sevindim gördünmü bak Rabbim ol deyince oluyor düştüğünde çok korkmuştuk ama çok şükür ki Rabbim korudu minigini nasıl mutlu oldum anlatamamInsallah kuzum sonuna kadar. Burda birbirmizi hic tanimayan insanlar tek b amac icin mucadele ediyoruz hepimizin kalbi tertemiz dilerim rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin ona binlerce sukur olsun
DNA hasarını düşürdüğünüze sevindim.Sonucları ekliyorum dosyaya
Siz baya konuşmuş sunuz kaan hocayla canım ne güzel bizim çok tuhaf oldu eline verdik sonuçları DNA hasarı yok canlılık iyi morfoloji 4 sayı toplamda 110 milyon ileri hız %50 düzen in bence abartması bir ay sonra tüp bebek merkezinde 2 cıktı ilerihız ay eşimle sıra beklerken afalladık sonucu alınca biz niyegeldik diye konuştuk eşimle.e kaan hoca da hiç bişey yok dedi ozaman DNA hasarı testi çıkmamıştı düşükleri ona bağladı emodeks kullanın sonuçları bana atın ben size bir yol çizeceğim dedi ben ben hamile kaldım o bize cevap verene kadar.ay güzel haberlinizi bekliyorum demişti ben ona müjde vereyim mademDNA hasarını düşürdüğünüze sevindim.
Ne kullandınız?
Rosu Kaan hoca çok önemsemiyor ama spermin yaşlanması önemli ros yüksekliği belki etken olmuş olabilir.
Rosu da antioksidanlar düşürüyor. Özellikle c ve l sistein iyi geliyor.
Sperm yaşlanması embriyo döllenince 3. Günü geçmesine engel olabiliyor diye okudum. Fakat Kaan hoca size daha net şeyler söyler. Artık sistemi değişmiş daha erken cvp veriyor. Asistanını arayıp söyle istersen.
Bu arada sayı ve hız kaçtı unuttum?
Biseyler sizinn spermler önüne set kurmuş o engel kalkınca hepsi yarışçı gibi kosacaklar Allahn izni ile ben inanıyorum öyle %30 koşmasına gerek yok emin ol ileri gidenDNA hasarını düşürdüğünüze sevindim.
Ne kullandınız?
Rosu Kaan hoca çok önemsemiyor ama spermin yaşlanması önemli ros yüksekliği belki etken olmuş olabilir.
Rosu da antioksidanlar düşürüyor. Özellikle c ve l sistein iyi geliyor.
Sperm yaşlanması embriyo döllenince 3. Günü geçmesine engel olabiliyor diye okudum. Fakat Kaan hoca size daha net şeyler söyler. Artık sistemi değişmiş daha erken cvp veriyor. Asistanını arayıp söyle istersen.
Bu arada sayı ve hız kaçtı unuttum?
İnşallah en çokta ben bu işim dualarla olacağına çok inanıyorum. Tıbbi tarafını demiyorum çünki bunun için çok uğraşıyorum. Dua edin yeter, çok ihtiyacım var.Biseyler sizinn spermler önüne set kurmuş o engel kalkınca hepsi yarışçı gibi kosacaklar Allahn izni ile ben inanıyorum öyle %30 koşmasına gerek yok emin ol ileri gidenyüzde 10lar bile iş görür bence
İlaç ne kullandınız cnm dna hasarını düşürmek içinKızlar spermiyogram artık ayrı bakılıyormus düzende. Vermediler bize sonucları. Sadece dna hasar paneline bakılmıs. Biz de bilmiyorduk söylemedik kaldı öylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?