Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
C
İnşallah en çokta ben bu işim dualarla olacağına çok inanıyorum. Tıbbi tarafını demiyorum çünki bunun için çok uğraşıyorum. Dua edin yeter, çok ihtiyacım var.
cnm ya kaan hocaya mesaj atamıorum nasıl atıcam mesaj yöntemini deişmiş ama bilgimiz yok

C

cnm ya kaan hocaya mesaj atamıorum nasıl atıcam mesaj yöntemini deişmiş ama bilgimiz yok
Bize bir tarih ve şifre verdi canım ontarihte o şifreyle msj atacağız. Ben oradayken hastası aramıştı kıymet hanım faxs atın dedi. Sen de bir ara sor istersen sonra sizde şifreli sistemle ilerleyeceksiniz şifre verecek hoca.

Gunaydin kardeslerim. Gecen Cumartesi transfer olmustum ya Sali gunu test gunumdu dayanamadim prediktorun erken gebelik testini aldim sonucu paylasiyorum var sanki masallah ay oldu bu is sanki ...
Çok sevindim sizin adınıza ne güzel bir haber sağlıkla kucağınıza da alın inşallah

Bütün sorunlar bizde de vardı. 6 aylık ilaç tedavisi ile yumurtlama günü takip etmeden beklemedğim bir anda hamile kaldım. Son yapılan testte de sonuçlar baya düştü. İlaç dışında bişey kullanmadı. Aklınıza gelmeyen vakitte oluyor bunu anladım. Bırakın düşüncelerinizi, beklentilerinizi o gün eğer gelecekse kapınızı çalar.
İsteyen herkes ana baba olsun. Amin

Ruya tabirlernden bakmsdim hamile oldugunu gormek gercek de bebegi olcagina isaretms inslah hepmizn ruyasii gercek olur

Kızlar spermiyogram artık ayrı bakılıyormus düzende. Vermediler bize sonucları. Sadece dna hasar paneline bakılmıs. Biz de bilmiyorduk söylemedik kaldı öylece.
Bzede aynisi.oldu ne yazkki cnm cok sinirlenmsdik sanki insanlar.para basio saka gibi ilkinde ikisi 1 cikmisdi ne.guzel mecbur.kaldgmz icin napalm bide denge labatuvari orayi aramamsdm bidakine orayi aricamm

İnşallah canım çok amin :)
Kizlar bende araniza yeni katildim sayilir mesajlarin hepsini okumak mumkun degil. Gecen haziran bi kimyasal gecirdim sonra saati satine gelen adetlerim bozulmaya basladi tiroid cikti megerse ondanmis. Neyse aylardir gitmedigim doktor kalmadi birde hafif pko var ya ondan mi olmuyor diye o doktor bu doktor dolastim. Hep ozel klinikler bir dunya para doktum. Herkes ayni seyi soluyordu sknti yok bu kadarcik seyle cocugun olur senin diye. Adetlerim duzelmisti ama ben israrla gidiyordum. Fsh 3lerde yumurta rezervim cok iyi cok sukur prolaktin de normal hersey normal. Offfff israrla gittimde gittim. En son gittigim doktor bisey yok sende esin gelsin dedi. Gittik spermiyogram ve morfoloji testi tamamen sasirtti. Ileri hareket sinirin altinda morfoloji 2 diger kalanlarin hepsi sekil bozuklugu var. Sayi 31 milyon. Ama cok param var hepsi sahte misali yani. Yuzde 46 si sekilsiz geri kalanlarda buyuk kafali kucuk kafali yassi kafali. Su anda ne yapsak bilemiyoruz. Promen k verdi kullaniyoruz. Kimi duzelir diyor doktorlarin kimi duzelmez diyor. Kararsiziz. 10 bin kadar birikimimiz var. Hemen tup yapsak tutarmi. Sekil bpzuklugunda onunda tutmama ihtimli varmis. Ilk gebelikte ondan tutmamis. Bana fkir verin lutfen. Bolyle olupta tutan varmi. Biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…