Cnm tüp bebekten önce kaan aydosa gitmenizi tavsiye ederim 500 tl muayene ücreti sorunları biraz iyileştirip tüp bebege gitmenizi tavsiye ederim değerleriniz yükselmiş olur hem dna hasarına baktırdınız mıKizlar bende araniza yeni katildim sayilir mesajlarin hepsini okumak mumkun degil. Gecen haziran bi kimyasal gecirdim sonra saati satine gelen adetlerim bozulmaya basladi tiroid cikti megerse ondanmis. Neyse aylardir gitmedigim doktor kalmadi birde hafif pko var ya ondan mi olmuyor diye o doktor bu doktor dolastim. Hep ozel klinikler bir dunya para doktum. Herkes ayni seyi soluyordu sknti yok bu kadarcik seyle cocugun olur senin diye. Adetlerim duzelmisti ama ben israrla gidiyordum. Fsh 3lerde yumurta rezervim cok iyi cok sukur prolaktin de normal hersey normal. Offfff israrla gittimde gittim. En son gittigim doktor bisey yok sende esin gelsin dedi. Gittik spermiyogram ve morfoloji testi tamamen sasirtti. Ileri hareket sinirin altinda morfoloji 2 diger kalanlarin hepsi sekil bozuklugu var. Sayi 31 milyon. Ama cok param var hepsi sahte misali yani. Yuzde 46 si sekilsiz geri kalanlarda buyuk kafali kucuk kafali yassi kafali. Su anda ne yapsak bilemiyoruz. Promen k verdi kullaniyoruz. Kimi duzelir diyor doktorlarin kimi duzelmez diyor. Kararsiziz. 10 bin kadar birikimimiz var. Hemen tup yapsak tutarmi. Sekil bpzuklugunda onunda tutmama ihtimli varmis. Ilk gebelikte ondan tutmamis. Bana fkir verin lutfen. Bolyle olupta tutan varmi. Biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin.
Yok canim dna hasarina baktirmadik. Canim o doktor istanbuldami ben izmide oturuyorum. Nasil bakiliyor dna hasarina promen k nin bitmesine 13 gun var o bitsin bir daha gidelm dedik. Sipermiyogramda bakiliyormu acabaCnm tüp bebekten önce kaan aydosa gitmenizi tavsiye ederim 500 tl muayene ücreti sorunları biraz iyileştirip tüp bebege gitmenizi tavsiye ederim değerleriniz yükselmiş olur hem dna hasarına baktırdınız mı
Cnm kaan hoca ankarada biz erzincandan gittik labaratuvarlarda bakılıyo düzen labaratuvarında vermiştik biz her yerde yok zaten kaan hoca için randevu almanız lazım 3 ay sonraya falan veriyor randevuyu dna hasarına mutlaka baktırınYok canim dna hasarina baktirmadik. Canim o doktor istanbuldami ben izmide oturuyorum. Nasil bakiliyor dna hasarina promen k nin bitmesine 13 gun var o bitsin bir daha gidelm dedik. Sipermiyogramda bakiliyormu acaba
Varikosel de olabilir esin de oda sekil bozukluguna ve hizin dusmesine sebep oluyorKizlar bende araniza yeni katildim sayilir mesajlarin hepsini okumak mumkun degil. Gecen haziran bi kimyasal gecirdim sonra saati satine gelen adetlerim bozulmaya basladi tiroid cikti megerse ondanmis. Neyse aylardir gitmedigim doktor kalmadi birde hafif pko var ya ondan mi olmuyor diye o doktor bu doktor dolastim. Hep ozel klinikler bir dunya para doktum. Herkes ayni seyi soluyordu sknti yok bu kadarcik seyle cocugun olur senin diye. Adetlerim duzelmisti ama ben israrla gidiyordum. Fsh 3lerde yumurta rezervim cok iyi cok sukur prolaktin de normal hersey normal. Offfff israrla gittimde gittim. En son gittigim doktor bisey yok sende esin gelsin dedi. Gittik spermiyogram ve morfoloji testi tamamen sasirtti. Ileri hareket sinirin altinda morfoloji 2 diger kalanlarin hepsi sekil bozuklugu var. Sayi 31 milyon. Ama cok param var hepsi sahte misali yani. Yuzde 46 si sekilsiz geri kalanlarda buyuk kafali kucuk kafali yassi kafali. Su anda ne yapsak bilemiyoruz. Promen k verdi kullaniyoruz. Kimi duzelir diyor doktorlarin kimi duzelmez diyor. Kararsiziz. 10 bin kadar birikimimiz var. Hemen tup yapsak tutarmi. Sekil bpzuklugunda onunda tutmama ihtimli varmis. Ilk gebelikte ondan tutmamis. Bana fkir verin lutfen. Bolyle olupta tutan varmi. Biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin.
Aaaaa gercektenmi. O zaman cok yogun bir doktor. Ayy esimin isleri cok yogun. Ama mecbur gidilecek. Evet ya dna hasarina baktirmadan ne oldugunu bilemiycez oyle goruniyor.Cnm kaan hoca ankarada biz erzincandan gittik labaratuvarlarda bakılıyo düzen labaratuvarında vermiştik biz her yerde yok zaten kaan hoca için randevu almanız lazım 3 ay sonraya falan veriyor randevuyu dna hasarına mutlaka baktırın
Sipermiyogramin sonucu teratosipermi yaziyor canim. Varkosel nedir acaba.Varikosel de olabilir esin de oda sekil bozukluguna ve hizin dusmesine sebep oluyor
Canim testistelerdeki ayni bacaktaki gibu dusun varis olmasi damarlarinn genislemesi o yuzdedn de kan akisinda sknti olup spermlerin seklinn ve hizinn bozulmasi elle teshis konuluyor zaten varsa doktor soyler basit bir ameliyatSipermiyogramin sonucu teratosipermi yaziyor canim. Varkosel nedir acaba.
Aaaa canim ona bakmadilar yaaaa onada baktirmak lazim o zaman offf ne zor is.Canim testistelerdeki ayni bacaktaki gibu dusun varis olmasi damarlarinn genislemesi o yuzdedn de kan akisinda sknti olup spermlerin seklinn ve hizinn bozulmasi elle teshis konuluyor zaten varsa doktor soyler basit bir ameliyat
Aslnda doktorlarin aklina sanrm ilk bu geliyir bole sorunlar olunca elle kontrol ediyolr size de illaki yaparlarAaaa canim ona bakmadilar yaaaa onada baktirmak lazim o zaman offf ne zor is.
Canim kimse bahsetmedi bole birseyden ama ilk firsatta gittigimiz doktora soliycem. Baksin. Biz daha cok yeniyiz biraz bilgisiziz. Valla saolun ya sayenizde bilgileniyoruz.Aslnda doktorlarin aklina sanrm ilk bu geliyir bole sorunlar olunca elle kontrol ediyolr size de illaki yaparlar
Çok teşekkür ederim canım çok sağol. Daha iyi anladım. Peki bir kaç şey daha sorsam. Solgar 3 lünün yanında bir başla vitamine başlayalım mı ? Bide arı sütü bal polen propolis karışımınalalım mı ? BNe demek herşey ve istediğin kadar sorabilirsin. Ben çok donanımlı gittim hatta konuşurken sen biliyorsundur falan dedi. Yarım saati geçkin içeridenkaldık. Asistanı bile şaşırdı ne yaptınız dedi herkes hemen çıkıyor galiba.
Unutmayayım diye soru hazırladım. Bir de hoca mail atmıştı bana şu 4 önemli hususu dikkate almak gerek diye. Genetik hariç hepsini o istemeden yaptırdım ben. Eminim hoca sadece DNA hasar testi isterdi bizden de.. biraz hastalara ağır gelmesin diye DNA istiyor diğerleri işin içine girince fiyat yükseltiyor herkes karşılayamıyor. Hocanın mantığı DNA varsa zaten ros kesin vardır DNA yoksa ros çok etki etmez. Bir nebze doğru. Antioksidanlar DNA hasarınıda rosu da düşürüyor. Size impryl vermiş bu düşürür ikisinide.
Ben bizde promen k işe yaramadı dedim sperra verdi. Yani genel anlamda ben yönlendirdim. Zaten böyle değilmidir bir mağazaya veya lokantaya gitsiğinde bile ne arzu edersiniz denir ve bizim belirttiğimiz şeylere göre birşey sunarlar. Hocada bizim söylediklerimize göre tedaviye yön çizdi... sen ekstra multivitamin kullanabilirsin vitaminin zararı olmaz.
Kesin vardır canım resmi at bakalimKizlar adet gunu gun icinde yapilan idrar testinde hayalet cizgiye ne dersiniz var midir birseyler
Adetli değilsen hamile olabilirsin cnm. İnş gebelik vardır.Kizlar adet gunu gun icinde yapilan idrar testinde hayalet cizgiye ne dersiniz var midir birseyler
Canim ciplak gozle goruluyor sadece. Resimde negatif yapinca birazcik belli oldu.Kesin vardır canım resmi at bakalim
Haber et lütfen unutma cnmCanim ciplak gozle goruluyor sadece. Resimde negatif yapinca birazcik belli oldu.
Kan verdim bakalim arayacaklar
İnşallah vardır canım Allah yüzünü güldürsünCanim ciplak gozle goruluyor sadece. Resimde negatif yapinca birazcik belli oldu.
Kan verdim bakalim arayacaklar
Tamam canim doktor 10 15 dkya arar sanirim.Haber et lütfen unutma cnm
Aminn canim insallah ama cok silik olmasi kafami karistiriyor. Dusuk yaptigimda degerim 60ken belki daha belirgindi bundanİnşallah vardır canım Allah yüzünü güldürsün
Canım olabilir. Silikte çıksa hamile oluyormuşsun. Hadi inşallahKizlar adet gunu gun icinde yapilan idrar testinde hayalet cizgiye ne dersiniz var midir birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?