Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm tüp bebekten önce kaan aydosa gitmenizi tavsiye ederim 500 tl muayene ücreti sorunları biraz iyileştirip tüp bebege gitmenizi tavsiye ederim değerleriniz yükselmiş olur hem dna hasarına baktırdınız mı

Cnm tüp bebekten önce kaan aydosa gitmenizi tavsiye ederim 500 tl muayene ücreti sorunları biraz iyileştirip tüp bebege gitmenizi tavsiye ederim değerleriniz yükselmiş olur hem dna hasarına baktırdınız mı
Yok canim dna hasarina baktirmadik. Canim o doktor istanbuldami ben izmide oturuyorum. Nasil bakiliyor dna hasarina promen k nin bitmesine 13 gun var o bitsin bir daha gidelm dedik. Sipermiyogramda bakiliyormu acaba

Yok canim dna hasarina baktirmadik. Canim o doktor istanbuldami ben izmide oturuyorum. Nasil bakiliyor dna hasarina promen k nin bitmesine 13 gun var o bitsin bir daha gidelm dedik. Sipermiyogramda bakiliyormu acaba
Cnm kaan hoca ankarada biz erzincandan gittik labaratuvarlarda bakılıyo düzen labaratuvarında vermiştik biz her yerde yok zaten kaan hoca için randevu almanız lazım 3 ay sonraya falan veriyor randevuyu dna hasarına mutlaka baktırın

Varikosel de olabilir esin de oda sekil bozukluguna ve hizin dusmesine sebep oluyor

Aaaaa gercektenmi. O zaman cok yogun bir doktor. Ayy esimin isleri cok yogun. Ama mecbur gidilecek. Evet ya dna hasarina baktirmadan ne oldugunu bilemiycez oyle goruniyor.

Sipermiyogramin sonucu teratosipermi yaziyor canim. Varkosel nedir acaba.
Canim testistelerdeki ayni bacaktaki gibu dusun varis olmasi damarlarinn genislemesi o yuzdedn de kan akisinda sknti olup spermlerin seklinn ve hizinn bozulmasi elle teshis konuluyor zaten varsa doktor soyler basit bir ameliyat

Canim testistelerdeki ayni bacaktaki gibu dusun varis olmasi damarlarinn genislemesi o yuzdedn de kan akisinda sknti olup spermlerin seklinn ve hizinn bozulmasi elle teshis konuluyor zaten varsa doktor soyler basit bir ameliyat
Aaaa canim ona bakmadilar yaaaa onada baktirmak lazim o zaman offf ne zor is.

Aslnda doktorlarin aklina sanrm ilk bu geliyir bole sorunlar olunca elle kontrol ediyolr size de illaki yaparlar
Canim kimse bahsetmedi bole birseyden ama ilk firsatta gittigimiz doktora soliycem. Baksin. Biz daha cok yeniyiz biraz bilgisiziz. Valla saolun ya sayenizde bilgileniyoruz.

Çok teşekkür ederim canım çok sağol. Daha iyi anladım. Peki bir kaç şey daha sorsam. Solgar 3 lünün yanında bir başla vitamine başlayalım mı ? Bide arı sütü bal polen propolis karışımınalalım mı ? B

Kizlar dna testi ne kadar acaba bir fiyat bilgisi verirmisiniz. Olmazsa bizde morfoloji degilde direkt dna testi yaptiralim yeterli olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…